Ilona Agata 04.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A ptasie mleczko obgryzacie z czekolady i dopiero jecie środek???? :yes: Inaczej przecież nie smakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 zawsze :rotfl: a można inaczej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie lubię ptasiego mleczka. Ale za to uwielbiam rafaello i deliicje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 I pojechałaś???? To już wiem czemu teraz Cie do DE wywiało A jasne ,że pojechałam ,za to teraz mam już dość De :lol2: O kurcze, Manieczki :rotfl: I ja pamiętam imprezy przy tej muzyce - aż mi się śmiać zachciało na samo wspomnienie . Miałam znajomego, który tym okrzykiem (ja...ja... ja... jaaazdaaa!) rozkręcał każdą imprezę , nieważne czy był w samochodzie (w drodze na imprezę), na domówce czy w restauracji, gdzie inni goście jedli właśnie obiadokolację z całą rodziną . O tak ,ten okrzyk swego czasu ,w repertuarze miało wiele osób :rotfl: Ło matko jak człowiek był wtedy głuuuupi http://img247.imageshack.us/img247/6257/sweetcybermqq5.gifJa się okrzyków oduczyłam jak pod komendą policji z łebami wystawionymi przez szybedach krzyczeliśmy LECIMY, LECIMY NIE ŚPIMY!! O 3 w nocy http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Dyżurny wysłał za nami radiowóz i dostaliśmy bardzo pouczający mandat :lol2::lol2: Przypomniało mi się jak nas kiedyś "pieski"zatrzymały ,a ja mądra ,zleksza podchmielona ,postanowiłam sobie zrobić jaja i wypaliłam do Panów Policjantów ,że mamy broń i trupa w bagażniku :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ola dzieciaku love parade? w głowie się mnie to nie mieści A mówiłam Ci ,przecie,że jesteś bardzo poważna ,jak na swój wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.06.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jak wspomnę niektóre swoje wybryki to dopiero mnie stres o dzieciaki dopada. Zwłaszcza jak pomyślę, że to może być o podłoźu genetycznym:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziewczyny nie mogę z tymi waszymi manieczkami, ja kiedyś kiedyś jak byłam dzieckiem słuchałam jakiegoś umca umca ale teraz to bym znaleźć nie potrafiła Ilonka mistrzowskie jedzenie delicji, ja inaczej najpierw wydzieram biszkopt i go zjadam, później zlizuję z galretki farfoclowaty dół od biszkopta, wylizuję czekoladę i kiedy mogę się już delektować galaretką zjadam ją i narzekam że tyle słodkiego że aż zęby bolą po czym sięgam po następną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Przypomniało mi się jak nas kiedyś "pieski"zatrzymały ,a ja mądra ,zleksza podchmielona ,postanowiłam sobie zrobić jaja i wypaliłam do Panów Policjantów ,że mamy broń i trupa w bagażniku :rotfl: Nas też zatrzymali, poświecili latarkami po twarzach i pytają o godność. Koleżanka się przedstawiła, na co oni: "Imię ojca?", a ona: "I syna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Amen :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Amen :rotfl: I Ducha Świętego , Amen jest na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 o rilly? pani óczycielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a dziwisz im się ? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wy to potraficie poprawić człowiekowi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No bardzo zabawne!! - właśnie sobie włączyłam!~Raczej miałam na myśli takie które grali jak ja chodziłam na dyskoteki, a nie jak dinozaury chodziły po ziemi NIE OBRAŻAJ DINOZAURÓW;) my tego słuchamy to moja ulubiona OOO totototo mam w samochodzie wow...jej ja tego nie sluchalam:P Ty się nie chichraj :P:P:rotfl::rotfl:,jak miałam 17 lat ,to przez 2 miechy kosiłam trawnik ,żeby mi rodzice pozwolili pojechać na Love Parade do Berlina tak moj aniołeczku??????:jawdrop: A mówiłam Ci ,przecie,że jesteś bardzo poważna ,jak na swój wiek nio I Ducha Świętego , Amen jest na końcu SZefowa zawsze ma rację Wy to potraficie poprawić człowiekowi humor no, szczegolnie tymi słodyczami i policjantami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.06.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jak wspomnę niektóre swoje wybryki to dopiero mnie stres o dzieciaki dopada. Zwłaszcza jak pomyślę, że to może być o podłoźu genetycznym:-) ja sobie kiedyś ''strzeliłam w kolano'' opowiadając moim dzieciakom, co wyprawiałam w ich wieku i jakie przygodny miałam. Od tamtej pory jak coś im tłumaczę to mają dziwne miny a wyraz twarzy mówi: '' mamo i ty nas pouczasz, i kadzisz o ostrożności, ty co się w stawie topiłaś''? ptasie mleczko połykam w calości, ale delicje mus obgryzać. Najpierw brzegi, potem dół biszkopta, zlizuję czekoladę a na koniec galaretka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No nie mogę dzisiaj :rotfl: Zaraz się ktoś zapyta,co my bierzemy :lol2::lol2: tak moj aniołeczku??????:jawdrop: Aniołeczku ????,a no tak ,nie widziałaś moich 3 tattoo i jęzora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Laski idę spać piszcie co bym miała co czytać do kawy rano o waszych nawykach. Ja u Oli widziałam i ozor i tatoo tylko jedno wolę nie pytać gdzie som pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ola, Tosia niezłe gagatki jesteście Tosia co masz na plecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.06.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ja sobie kiedyś ''strzeliłam w kolano'' opowiadając moim dzieciakom, co wyprawiałam w ich wieku i jakie przygodny miałam. Od tamtej pory jak coś im tłumaczę to mają dziwne miny a wyraz twarzy mówi: '' mamo i ty nas pouczasz, i kadzisz o ostrożności, ty co się w stawie topiłaś''? Dlatego moja mama z domu wychodziła tylko do szkoły, kościoła i ewentualnie na kółko krawieckie . W drugą stronę też nie można przeginać, bo wierzyłam w jej słowa jak miałam siedem lat może, później już nie , a efekt był taki, że i tak robiłam swoje, tylko po prostu nie opowiadałam o tym w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja u Oli widziałam i ozor i tatoo tylko jedno wolę nie pytać gdzie som pozostałe No popatrz jaka spostrzegawcza Pozostałe również w miejscach ,które można pokazać publicznie ja mam jeden ale za to na 1/3 pleców i dziurę w brodzie po kolczyku Coś czułam ,że Ty moja bratnia dusza jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts