Ślężankaaa 04.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja mam tylko jeden mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Co i gdzie- spowiadaj się Banał napis Więcej grzechów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Boję się, że mi kasa w Tesco zacznie pikać :D Tosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Fiu fiu ale koleżanki tu dziś szaleją niezła imprezka:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wy jesteście niesamowite! A ja jestem nudna- z policją nie zadzierałam, nie mam tatoo ani jednego i nie słuchałam takiej rąbanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A ja jestem z rodziny policyjnej , więc się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 O! i teraz się cisza zrobiła zaraz zaczną kasować wcześniejsze posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wy jesteście niesamowite! A ja jestem nudna- z policją nie zadzierałam, nie mam tatoo ani jednego i nie słuchałam takiej rąbanki Nesska ja podobnie i dlatego siedziałam cicho cały wieczór:o, ale mam męża który to wszystko za mnie nadrobił z nawiązka i jak zaczyna opowiadać mojej córce różne historię ze swojej młodości to ona buzie ma otwartą ja prawdę powiedziawszy też Ostatnio się zreflektował i stwierdził, że jak by miał syna to by nie mógł tych rewelacji opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 MarJel wprowadziła swoją wypowiedzią godzinę policyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 O! i teraz się cisza zrobiła zaraz zaczną kasować wcześniejsze posty Marta to już wiadomo skąd twoje zapędy do szefowania /oczywiście chcąc nie chcąc/:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Marta to już wiadomo skąd twoje zapędy do szefowania /oczywiście chcąc nie chcąc/:lol2: Mówisz , ze to rodzinne , coś w tym chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 04.06.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No i Marta popsuła zabawę- teraz nie będą się ze swoich przewinień spowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nessko tym bardziej to podsyca rozmowę ta pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mówisz , ze to rodzinne , coś w tym chyba jest Ja tylko tak nieśmiało stwierdziłam, że to może mieć jakieś podłoże, a Ty sama że to rodzinne, żeby nie było:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ha ha ja też - dlatego byłam totalnie bezkarna i byłam bardzo odważna Nawet kiedyś sama wpadłam na pomysł wstąpienia do szergów "władzy", ale ja się nie nadaję do tego, żeby mną ktoś rządził Tosiu Twój silny charakter też da się odczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Pilnować się , bo mam imiona i nazwiska z fb ( a tyle się wzbraniałam żeby się tam zapisać) Będę teraz wysyłac mandaciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mam sie obrazić? Tosia a dlaczego? Coś nie tak powiedziałam, przecie lepiej żeś kobitka z charakterem a nie flaki z olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Pilnować się , bo mam imiona i nazwiska z fb ( a tyle się wzbraniałam żeby się tam zapisać) Będę teraz wysyłac mandaciki Ja jestem zawsze grzeczna, no prawie zawsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tosia żartujesz, Venuska takie charakterki lubi:) Ja zmykam do łóżeczka bo jestem wykończona, pa buziaki do jutra:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tosiu zerknij jeszcze na fb, pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts