madzikma 08.09.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzięki dobra kobieto,niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi:DNa poważnie wygląda jak żywy (ten storczyk),bedę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Wczoraj odebraliśmy okap, jak wspominałam kiedyś ze względu na brak 15 cm musieliśmy całą jego widoczną obudowę zrobić na zamówienie. Mam nadzieję, w tym tygodniu ujrzeć wiszący już okap w kuchni (mężu, jeżeli mnie czytasz to jest to uwaga właśnie do Ciebie ). Poza tym prawie już ostatecznie wybraliśmy akcesoria do łazienki górnej, akcesoria to kolekcji Tutti z firmy Homus. Każdy element w granicach do 67 zł, ale też i taniej Jest wiele pięknych i pasujących włoskich akcesorii, ale nas na dozownik za 800 zł nie stać m.in. dlatego też cały "bazar" szamponów i innych kosmetycznych niezbędników łazienkowych ubraliśmy w akcesoria z LM Tu wspomniane akcesoria z firmy Homus: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/CTU-01HACZYK_1.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/CTU-09UCHWYT_1.jpg Edit: Mąż przeczytał i obiecał zamontować Męczy mnie o poprawienie że akcesoria są z firmy Yoka, a można je kupić w firmie Homus. Edytowane 13 Września 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 13.09.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 akcesoria piękne, to mi pasuje do Ciebie tzn . do waszej łazienki A co do ceny to rozsądna, lepiej dać trochę więcej niż mniej i zaraz zmieniać bo rdza wyjdzie, wiem co mówie. Raz kupiłam tanie za przeproszeniem g... i nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ym...znam to, ja kupiłam ze stali nierdzewnej dozowniki w ikei i po prawie znikomym użytkowaniu zaszły rdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ooooo ładne! muszę obczaić tą firmę, bo tez poszukuje uchwytów na ręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.09.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 mieszaj mieszaj te style...nie bede sama kanapa świetna, fotele też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 fajny zakup poczynilas, Venusku. A co z kanapa i fotelem? decyzja zapadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.09.2011 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Tak, kanapa będzie jednak nowoczesna...podoba mi się taka jaką ma forumowa Pola, ale dla męża be Fotele na bank będą ale to niestety chyba ostatni będzie nasz zakup. Teraz skupiam się na akcesoriach oraz karniszach i zasłonach bo już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaczek17 14.09.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Basiu bardzo mi miło że jesteś Madziu zaraz wyślę Ci PW, szafę robił stolarz spod Radomia, kuchnia z Łomży i ich na pewno nie polecę a panem Arturem (stolarz spod Radomia) jesteśmy zachwyceni, on jest chyba dokładniejszy jak my i jeszcze dowcipny Przy czym teraz mają wesele swojej siostry 13 sierpnia i cały sierpień jest na urlopie, więc dopiero od września jakieś wyceny itp. My na pewno będziemy u niego wyceniać ścianę TV i meble do sypialni Witam. Ja też zachwycam się szafą i baaaaardzo proszę o namiary na pana Artura. jesteśmy z radomia i szukamy solidnego fachowca do meblowego wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.09.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 wysyłam już PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2011 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Wczoraj robiły się różne pstryczki elektryczki (Berker B.Kwadrat) a dziś mąż zobowiązał się spróbować zawiesić okap Dziś wieczorem mamy gości na weekend z 2 dzieciątkiem które mnie - ciocię pamięta jako "hopsa hopsa dana dana zabawa udana" P.S. Zawisł też wreszcie łazienkowy żyrandol na wiatrołapie dopiero teraz widzę jaki ten łazienkowy jest brudny względem tego świeżego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Wpadł mi do głowy pewien nowy świeży pomysł na sypialnię, staram się nie nakręcać bo pewnie małżonek jak zawsze mnie zgasi z moim pomysłem P.S. Jak szukam różnych akcesorii czy lamp to coraz bardziej zaczynam myśleć o założeniu firmy i projektowaniu takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.09.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Piekne te akcesoria łazienkowe (uchwyty). Przydały by mi się w łazience. A przez Internet można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no jasne wpisz w wyszukiwarke Homus i zamów przez ich sklep internetowy lub na allegro tutti w zestawach łazienkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 okap w kuchni http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P9181769.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P9181762.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P9181779.jpg Do zafiniszowania brakuje szkła w kuchni oraz lampek, rolety to temat i tak na później http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P9181810.jpg mamy żyrandol w wiatrołapie zamontowany!! a tu jakby ktoś miał wątpliwość czy jest ładny http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P9181792.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P9181794.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 o kurcze! piknie!!!!!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.09.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 (edytowane) Okap super. Widząc Twoje białe światło obmyśliłam, że po powrocie do domu muszę wyszperać gdzie się w moim wymienia żarówkę i chyba wsadzę sobie coś innego, jaśniejszego, bielszego . A lampa. Zawsze byłąm przeciwna tym rodzajom lamp. Po prostu mi się nie podobały i już. Ale jak widzę Twoją jak świeci ... tom zaczynam się jednak nakręcać. Piękna. Już ją widzę u siebie w wiatrołapie. Podaj proszę jej nazwę, wiele razy się podobne przewijały, ale nie zwracałam uwagi niestety . Edytowane 19 Września 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.09.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Co to za okap? Mów szybciutko, bo takiego właśnie szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Mirelko lampa to plafon London, do kupienia w LM, ja kupiłam za 217 zł Magda no właśnie okap to nasza największa boleść była. Od początku miał być taki, od sufitu i co do milimetra miał się kończyć na półkach. Chcąc zaoszczędzić kupiliśmy okap Alveus Katla 50 za jakieś 900 zł. W trakcie zamawiania mebli kuchennych okazało się że okap będzie jednak za krótki o 15 cm, czego ja przeżyć nie mogłam. Na nic zdało się kombinowanie z przedłużeniem (widoczna linia), dorobieniem g-k. Zdecydowaliśmy że okap będzie kosztować drugie tyle ale zrobimy go na zamówienie. Zgłosiliśmy się do firmy Panek w Regułach chyba k Wawy. Zrobili nam całą nową obudowę zewnętrzną (na dokładny wymiar, co do milimetra) + ze starego okapu dołożyli całe wnętrze. Wszystko działa świetnie, okap jest na pilot. Nowa obudowa kosztowała ok 1000 zł, ale bezcenna jest ta równość i brak uskoków. Teraz tak sobie myślę, że kupiłabym najtańszy okap wzięła z niego "bebech" i zamówiła prostokątną obudowę na zamówienie...no cóż ale kto nie pyta ten błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.09.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Kurka, bombowo wyszedł ten okap. Idealnie po prostu. No i wiatrołap ślicznie wygląda z tym plafonem. A powiedz mi Justynko, czy u Ciebie też jest tyle much? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts