zizi1978 05.06.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 gadały do nocy a teraz śpią jak susły:) Wstawać i meldować się po kolei z gospodynią na czele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.06.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 helloł Tosiu, ale że ja? Ciebie? na garbeć? oszalałaś, wredoty umca umca są najlepsze Marta czyli jak nas zatrzymają to powołać się na Ciebie? Ja nie mam takich opowieści, ja tylko łobuzowałam na podwórku z kuliżanką nigdy nie byłam na innej dyskotece niż szkolna, dęsiłam w domu przed dużym lustrem do hitów Backstreet Boys :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.06.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Justyna nie wierzę ... Ty taka charakterna dziewczyna i nie byłas na żadnej poza szkolna dyskoteką??? wkręcasz kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.06.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 a tak na marginesie to ja tez jest dziołcha z Podlasia:wiggle:ale do Wnor Wiech nie jeździłam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.06.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hejka laseczki:bye:Ja tez grzeczna ale na dyskoteki chodziłam;) najbardziej lubiłam te studenckie w wieku 16lat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hejka laseczki:bye: Ja tez grzeczna ale na dyskoteki chodziłam;) najbardziej lubiłam te studenckie w wieku 16lat:D studenckie dyskoteki w wieku 16 lat....ech co to były za czasy:) ja też je lubiłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.06.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Zizi a gdzie chodziłaś, bo ja na miasteczko studenckie AGH:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.06.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 serio ja nie chodziłam po dyskotekach ja dęsiłam w pokoju przy dużym lustrze dyskoteki szkolene owszem teraz też, jak impreza to tylko firmowa...nie cierpię klubów. Ja to lubię wyjść i dobrze zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 05.06.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Hello Wy jesteście niesamowite! A ja jestem nudna- z policją nie zadzierałam, nie mam tatoo ani jednego i nie słuchałam takiej rąbanki to jest nas dwie Edytowane 5 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.06.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Zizi a gdzie chodziłaś, bo ja na miasteczko studenckie AGH:D Ja do Herkulesów latałam:p ale my jesteśmy z innych rejonów Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.06.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hejka:) ale historie:) to ja nie piszę co robiłam bo .... mama się dowie:D ale zaliczyłam 2x love parade a mama myślała, że nocuję z chłopakiem u kuzynki... kilka razy jechałam stopem z koleżankami nad morze.. nie mieliśmy za co wracać bo wydałyśmy na.......torebki:) no ale zawsze wróciłyśmy - raz miałyśmy na 3 dni byc,,,wróciłyśmy po 2 tyg:) i nocleg gratis był... dobra koniec - teraz jestem świętą mamunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 05.06.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Venus już mi się gęba śmieje jak Cię czytam Ty to lubisz faktycznie dobrze zjeść. Ja też tam wolę dobre jedzenie. Jak mi ktoś opowiada o jakiejś imprezie, to zaraz pytam co było fajnego do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.06.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Helloł dziewczynki Ja dzisiaj w 'pracy' więc mam dla Was duuużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.06.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jak tak was czytam to ja na prawdę byłam grzeczna- chyba dam poczytać mamie niech wie jaki ma skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.06.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Pewnie, że lubię dobrze zjeść a pomyśleć, że kiedyś byłam niejadkiem a jako nastolatka na pograniczu anoreksji :rolleyes: Mąż mi dziś pisze: niunia piszesz się? kupuję truskawki, dorzucamy biały serek, miksujemy i wylewamy na kluchy. Jak myślicie co odpowiedziałam? Całą drogę powrotną z pracy rozmawiamy o jedzeniu Jak Admetka wysłała mi foto z urodzin to jej napisałam, że fajnie wyglądała ale co to za ciasto z galaretką było na stole ? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 U mnie dzisiaj też kluchy z truskawkami (przed wczoraj też były:p) Ale bez serka i jogurt zamiast śmietany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.06.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 no jaha że jogurt? co Ty myślisz że ja zastępuję śmietanę 30% jakąś 18%? PHI! NIE ZNASZ MNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 05.06.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jogurt , ja dla siebie też powinnam z jogurtem. Ale u mnie dla reszty nawet śmietana jogurtowa nie przejdzie. Tylko, że mąż i dzieci mogą a że mi się nie chce często osobno dla siebie robić więc też zjem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.06.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To ja tez lecę po truskawki, akurat te owoce uwielbiam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 05.06.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ale jogurt grecki jest tłusty, ale ze zwykłym też smakuja, ja nawet wolę same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts