Venus_m 05.06.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 co się śmiejecie, ja cicha, spokojna dziewczyna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.06.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 co się śmiejecie, ja cicha, spokojna dziewczyna jestem ja tez Ale tyleczkiem lubię czasem pokrecic:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.06.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 czasem = impreza firmowa 2x do roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.06.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 czasem = impreza firmowa 2x do roku Wiadomo, kto co lubi. my czasami wyskakujemy ze znajomymi potanczyc, plus jakieś domowki, wyjście do knajpy plus jakaś impreza firmowa... Trochę tego uzbiera się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Chociaż zapewne chłopakom się podoba- napić się i popatrzeć na wpół nagie małolaty A ja uważam ,że mam przewagę na małolatami .Bo moim zdaniem wyglądem jeszcze nie odstaję ,a w głowie mam już zdecydowanie więcej od nich ,przez co przynajmniej dla mojego męża ,jestem o wiele atrakcyjniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A ja uważam ,że mam przewagę na małolatami .Bo moim zdaniem wyglądem jeszcze nie odstaję ,a w głowie mam już zdecydowanie więcej od nich ,przez co przynajmniej dla mojego męża ,jestem o wiele atrakcyjniejsza amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.06.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 to ja przy was jak małolata się teraz czuję hyhy. za młodu dyskotekowałam od czw do so (czarne czw, elektroniczne pt i retro so ), dziś lata już nie te i takie maratony nie dla mnie, ale przy weekendzie to nóżką potupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 06.06.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja chcę zaproszenie na fb!!!!!!! Marjelka cos ma kłopoty Venuska zapros mnie chche jeszcze na inne fotki popatrzeć. Widzę że nieżle bawiłyście się na zlocie. Zazdraszczam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Doro to musisz mnie najpierw do kontaktów zaprosić, bo ja nie wiem która to Ty a ja mam ten sam awatar na fb co tu Helloł Dzień ogólnie słaby, dużo wątpliwości, trzeba podjąć decyzję.....sama nie wiem :confused:nie pytajcie w jakim temacie, czasem ja muszę ponarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Hejka Hej Szefowa - powodzenia w podjęciu decyzji, obojętnie czego dotyczy byleś była szczęśliwa / no chyba że się nam wygadasz a my będziemy ZA i Przeciw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Helloł Venska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dzień ogólnie słaby, dużo wątpliwości, trzeba podjąć decyzję.....sama nie wiem :confused:nie pytajcie w jakim temacie, czasem ja muszę ponarzekać Rzuć monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Co tam się Dżstinko dzieje Wiesz że zawsze możesz zadzwonić do starszej kuliżanki co zawsze pocieszy, pożałuje i może nawet jako ta bardziej doświadczona życiem , coś mądrego doradzi Życzę podjęcia tych dobrych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dziewczyny dzięki Marjelka no nie wiem czy ja godna takiej damesy o coś pytać Dobra to o czym dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 byle nie o pogodzie u mnie dziś nudny w arbeicie ( jak zawsze). Szukam czegoś nie wiem czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja szukam kaloszy- takich z niższej półki bo to na budowę i nic znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nesska w Bata paczyłaś? ja choruję na taupe z firmy Meduse ale kurde to nie na moją drobną łydeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venusiatko moje, pisz co cię od rana trapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Poza tym muszę szybciutko znaleźć jakieś płytki do kuchni nad blat i nie mam zielonego pojęcia co chcę tzn ja wiem co bym chciała (tapetę za szkłem ) ale M kategorycznie na szkło się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts