Nesska 06.06.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justyś ja jakiejś tanioszki szukam do zdzierania na budowie- nad elegantszymi dumam właśnie i na pewno coś sobie wynajdę Ale na takie piękne oficerki też mam chrapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 06.06.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venuska trzymam kciuki za te właściwe i pozytywne decyzje! Nesska ja jakieś 2 lata temu kupowałam kalosze na allegro, zwykłe czarne oficerki z klamerką z boku Szału ni ma, ale na zakupy na targ i na działkę teraz w sam raz Podobne do tych, tylko całe czarne http://allegro.pl/hit-czarne-kalosze-new-age-8-wzorow-retro-kurier-i3271643167.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 06.06.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jak to o czym?! O naszej gospodyni- trzeba wesprzeć dziewczynę jak ma problem Po to My tu som Nesska poszukaj po marketach, ja mam kilka par takich kolorowych z Tesco. Szukaj takich z taką wyciąganą skarpetą odwijaną bo są świetne, są ciepłe i dobrze się je ubiera. albo w Decathlonie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dziewczyny jesteście kochane nie ma o czym mówić, to decyzja do podjęcia dla nas, przecież wiecie że ja o wszystkim peplam jak dzieciak w przedszkolu ale tutaj nie ma o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ida szukam właśnie na allegro jak już jest coś znośnego to nie ma mojego rozmiaru Kupiłam już jedne tanie i fajny wzór to mi gościu właśnie maila napisał, że już ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Mąż mnie załamał (ale to inny temat ) że nikt mi nie zrobi balustrady takiej jaką ja bym chciała i jak żyć? Ja bym chciała poręcz drewnianą lub metalową raczej drewnianą z delikatnym frezem, tralki kwadratowe lub okrągłe z profilu 1,5-2 cm z delikatną klasyczną ozdobą na dole każdej tralki (tralki chrom/nikiel). Ostatecznie będę musiała zgodzić się na takie bez elementu klasycznego, ale żeby mi się to podobało to tak nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venus teraz wszystkie będą się zastanawiać co ty masz za ważną decyzję do podjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A jaka to delikatna ozdoba klasyczna???? Dlaczego nikt nie zrobi??? Nie wiem czemu ale wyobrażałam sobie u Ciebie czarna balustradę- chyba kiedyś taką pokazywałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 tia dzidziusia na bank !! Tosia Ty to jesteś agient i masz niewyparzone giębe Nesska pokazywałam kiedyś czarną, ale od początku zakładałam że będzie w chromie Nie wiem jaka to delikatna ozdoba klasyczna, jakiś kwadracik, uskok? niestety większość wykonawców nie pozwala sobie na żadną finezję, profil kupuje, profil montuje i koniec tematu...jedynie może frez w poręczy drewnianej? może by mnie to zadowoliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 i dlatego pozwoliłam sobie to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 jedynie może frez w poręczy drewnianej? może by mnie to zadowoliło da się pewnie zrobić wszystko, tylko pytanie ile dodatkowo to będzie kosztować kaloszki tesz muszę zakupic bo na działce glina idealna...tylko na moją szczupłą łydkę ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ale ta wstążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kokarda masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venus mój stolarz by Ci zrobił bo on magik:) obfocę Ci moje co prawda styl inny - ale balustrada cała drewniania w poziomie, pochwyt płaski coś ala parapet, tralek typowych nie ma - są w poziomie a słupki z drewna frezowane i rzeźbione w taki sam kształt jak podbitka na dachu. ale stolarz z dziada na pradziada..płot ma mi też robić. Ofcoę Ci jak nie będzie lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Magda Ty mnie tu dawaj kontakt i foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Tosia a to Ty masz na fb fotkę z jakimś malusim dzidziusiem? nie Twoim Venuseee - foty dam jak nie będzie lało - bo codziennie jak wracam to leje - balustrada jeszcze nie przykręcona:) ale jest tak ciężka i solidna, ze stoi haha:) a namiar...no coż.... zdradzę sekret - on na codzień robi na kopalnii pod ziemią haha mieszka blisko Knurowa ( to koło Gliwic) dobra...tel mam - ale najpierw foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Tośka trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 oki to czekam na foteczki ja wczoraj kupiłam noże do kuchni po 2 latach komplet za 29 zł, urodą nie powala, ale nie będzie szkoda wywalić a przynajmniej jednakowe. Dotychczas w stojaku miałam jeden czarny, jeden czerwony i jeden fioletowy - i niech mi ktoś powie że ja nie mam kropli koloru w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Przypomniało mi się- robiła wczoraj makaron z łosiem i...doopy nie urywa Wolę wersję z kurczakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 czesc Gaduły:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts