Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska trzymam kciuki za te właściwe i pozytywne decyzje! :hug:

Nesska ja jakieś 2 lata temu kupowałam kalosze na allegro, zwykłe czarne oficerki z klamerką z boku ;)

Szału ni ma, ale na zakupy na targ i na działkę teraz w sam raz :D

Podobne do tych, tylko całe czarne http://allegro.pl/hit-czarne-kalosze-new-age-8-wzorow-retro-kurier-i3271643167.html

Jak to o czym?! O naszej gospodyni- trzeba wesprzeć dziewczynę jak ma problem :hug: Po to My tu som :yes:

Nesska poszukaj po marketach, ja mam kilka par takich kolorowych z Tesco. Szukaj takich z taką wyciąganą skarpetą odwijaną bo są świetne, są ciepłe i dobrze się je ubiera.

albo w Decathlonie jeszcze :yes:

Mąż mnie załamał (ale to inny temat :p ) że nikt mi nie zrobi balustrady takiej jaką ja bym chciała :cry: i jak żyć?

Ja bym chciała poręcz drewnianą lub metalową raczej drewnianą z delikatnym frezem, tralki kwadratowe lub okrągłe z profilu 1,5-2 cm z delikatną klasyczną ozdobą na dole każdej tralki (tralki chrom/nikiel). Ostatecznie będę musiała zgodzić się na takie bez elementu klasycznego, ale żeby mi się to podobało to tak nie powiem :p

:lol2: tia dzidziusia na bank !! :D :lol2: Tosia Ty to jesteś agient i masz niewyparzone giębe :lol2:

Nesska pokazywałam kiedyś czarną, ale od początku zakładałam że będzie w chromie :yes: Nie wiem jaka to delikatna ozdoba klasyczna, jakiś kwadracik, uskok? niestety większość wykonawców nie pozwala sobie na żadną finezję, profil kupuje, profil montuje i koniec tematu...jedynie może frez w poręczy drewnianej? :rolleyes: może by mnie to zadowoliło :lol:

Venus mój stolarz by Ci zrobił bo on magik:)

obfocę Ci moje co prawda styl inny - ale balustrada cała drewniania w poziomie, pochwyt płaski

coś ala parapet, tralek typowych nie ma - są w poziomie a słupki z drewna

frezowane i rzeźbione w taki sam kształt jak podbitka na dachu.:)

ale stolarz z dziada na pradziada..płot ma mi też robić.

Ofcoę Ci jak nie będzie lało

Tosia a to Ty masz na fb fotkę z jakimś malusim dzidziusiem? nie Twoim :p

Venuseee - foty dam jak nie będzie lało - bo codziennie jak wracam to leje - balustrada jeszcze nie przykręcona:) ale jest tak ciężka i solidna, ze stoi haha:)

a namiar...no coż.... zdradzę sekret - on na codzień robi na kopalnii pod ziemią haha :)

mieszka blisko Knurowa ( to koło Gliwic) :p dobra...tel mam - ale najpierw foty

oki to czekam na foteczki :popcorn:

ja wczoraj kupiłam noże do kuchni po 2 latach :rotfl: komplet za 29 zł, urodą nie powala, ale nie będzie szkoda wywalić :lol: a przynajmniej jednakowe. Dotychczas w stojaku miałam jeden czarny, jeden czerwony i jeden fioletowy - i niech mi ktoś powie że ja nie mam kropli koloru w kuchni :lol2: