MarJel 06.06.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dotychczas w stojaku miałam jeden czarny, jeden czerwony i jeden fioletowy - i niech mi ktoś powie że ja nie mam kropli koloru w kuchni http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja mam noże ceramiczne białe z czarną rączką z ikea, i to sa najlepsze noże jakie do tej pory miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja tam jestem tradycjonalistka i mam noże stalowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Hej Anetko :* co tam jak tam? Szefowa a ja wczoraj poskąpiłam na te ceramiczne. Ceramiczny jest fajny, ale trzeba je myć ręcznie (nie wiem czy wszystkie). Nesska no wiesz co :P musiałaś zrobić coś nie tak, my uwielbiamy. Zobaczysz przejje się Tobie ten kurczak z hormonami, ja też kiedyś tylko pierś z kurczaka a teraz wszystko tylko nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja mam ikeowe i nie zamierzam przepłacać są ok aaa no nawet bardzooooooo:) Nesska - mi też 4 literk kluchy nie urwały:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 to ja wam nie dam już żadnego przepisu dałyście zielony pieprz marynowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 haha:hug: ja powiem wprost - mnie wystraszyła ta śmietana 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja nie przepadam w ogóle za rybami- myślałam, że w tej wersji się przekonam ale jednak nie Za to kurczak ze śmietanką 30 jest pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justys powoli i deszczowo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venus nie mówię, że było nie dobre bo smaczne było cały talerz zjadłam a moje dzięcie upominało się o dokładkę- ale ja jednak wolę kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja nie wiem jak można nie lubić ryb:jawdrop: ja muszę codziennie coś rybiego spałaszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aneta no co ty. Ja rybkę to tylko czasami W ogóle mogłabym nie jeść ryb ale jednak dziecko trzeba uczyć dobrego nawyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anetka można, ja nie lubię albo może inaczej nie jestem fanem ale łososia w każdej postaci, tylko nie na kanapkę z masłem i posiekanym koprem fu ale ja nie koperkowa i nie masłowa jestem (masła nie jjem odkąd skończyłam 8 lat ) Lubię pstrąga, łososia, tuńczyka i chyba koniec no ok jeszcze miętus ale tego ciężko dopaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ojjj zapomniałam pstrąga z grilla uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 kurcze a ja wieki nie jadłam monsanbiowego tuńczora ze śmietaną uwaga 18% i suszonymi pomidorkami teraz to mam ślinę po sam pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Suszone pomidorki :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 serio? nie lubię Cię, żeby nie te kalorie to bym tylko je jadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja ubolewam , że teraz tak daleko od morza mieszkamy, w No przynajmniej raz w tygodniu byłam w porcie po świeże rybki, krewetki ...Ja łososia też uwielbiam i tuńczyka, ten od Moni z suszonymi pomidorami to często robię, od lat u nas piątkowy rytuał - łosoś pieczony w piekarniku, do tego ryż i sałatka grecka (trochę zmodyfikowana przeze mnie), ten zestaw od blisko 10 lat nam się nie znudził, a na szybko to lubie pokrojoną w plastry mozarelę, pomidora, tuńczyka w oleju , na to posiekana świeża bazylia i ocet balsamiczny - mniam.Jystyś ja koperek uwielbiam ale masła nie tknę, tzn na kanapce bo w potrawach to mi wsio ryba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venus ja to taki niejadek troszkę Mało rzeczy lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ryby uwielbiam (oprócz tuńczyka), suszone pomidorki jeszcze bardziej uwielbiam. Wiecie jaka jestem ciamajda kupiłam w pażdzierniku młodemu wózek na zimę taki z większymi kołami, i zaczęły się koła blokować przednie...od tygodnia nie umiem znaleźć paragonu... a płaciłam gotówką. Jak macie jakieś pomysły na reklamację bez paragonu dajcie znać...mam jednynie karton z nazwą sklepu i instrukcję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts