anakris 06.06.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Cześć dziewczyny:bye: Podczytuje, ale nie mam czasu pisać, tyle klajentów;) Ja mam fajne kalosze, specjalnie je ściągałam sobie z Esprita i położyłam je na podłogówce i mi się odbarwiły:bash:, miałyscie taki przypadek, można coś z tym zrobić Ryby uwielbiam w każdej postaci:p Noży w ogóle żadnych nie można myć w zmywarce bo się tępią I co tam jeszcze było, tak w skrócie nadrobiłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anetka podoba mi się wasza tradycja ja lubię łososia z sosem śmietanowo-rosołowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris serio? o a ja myję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ryby uwielbiam (oprócz tuńczyka), suszone pomidorki jeszcze bardziej uwielbiam. Wiecie jaka jestem ciamajda kupiłam w pażdzierniku młodemu wózek na zimę taki z większymi kołami, i zaczęły się koła blokować przednie... od tygodnia nie umiem znaleźć paragonu... a płaciłam gotówką. Jak macie jakieś pomysły na reklamację bez paragonu dajcie znać...mam jednynie karton z nazwą sklepu i instrukcję.... Możesz podejść do sklepu, jeśli będą ok to spróbują Ci to załatwić, ale to jest tylko dobrowolna wola sprzedawcy, niestety:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris serio? o a ja myję No tak mnie uczulali, więc ja się stosuję czasami tylko mi Ania zrobi psikusa jak wkłada naczynia do zmywarki /bardzo rzadko to ja szybciutko wyciągam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 uwielbiam suszone, zawsze duzy słoik kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Magda tak na prawdę można reklamować bez dowodu zakupu Tylko nikt o tym nie wie bo o tym się nie mówi- jak masz jakiś dowód na to, że kupione było u nich to powinni ci przyjąć reklamacje. Chyba, że ci udowodnia że to nie u nich było kupowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja małe , tzn krótkie noże myję w zmywarce, te duże i z drewnianymi rączkami ręcznie, garnków ceramicznych też do zmywarki nie wkładam, patelnię ręcznie bo ulubioną w zmywarce zniszczyłam... Justyś ja nie lubię sosów, nawet do mięsa... ryby w sosie bym nie tknęła....chyba:lol2::lol2: bo nigdy nie próbowałam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 to nie jest ryba w sosie tylko ryba polana sosem to różnica, ale każdy je tak jak lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 sos to sos, polany czy nie :P:P:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ale może być coś z sosem lub w sosie to jest różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aneta, Justyna dajcie ten przepis Monsabi na tuńczyka z pomidorkami bo ja nie znam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ankaris u mnie na 2 albo 3 stronie jest zbiór przepisów forumowych, może znajdziesz coś dla siebie:DJustyś ja nadal się upieram, że sos sosem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 a ja przy swoim bo zobacz: z sosem to możesz rybę wygrilować i lekko ją polać, a w sosie możesz rybę ugotować czyli nie będzie przypieczona tylko przejdzie sosem po całości i zrobi się paćka to tak jakby sztuka mięsa z sosem nie różniła się np od gulaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ankaris u mnie na 2 albo 3 stronie jest zbiór przepisów forumowych, może znajdziesz coś dla siebie:D Justyś ja nadal się upieram, że sos sosem:D Aneta dziękuje:), wiesz ja u Ciebie nieraz byłam ale przepisów nie widziałam:o muszę nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justys dajmy spokój z tym sosem:hug: bo do wieczora będziemy się przekomarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ankaris u mnie na 2 albo 3 stronie jest zbiór przepisów forumowych, może znajdziesz coś dla siebie:D zapomniałam że u Ciebie jest taki spis...ostatnio szukałam jakiegośprzepisu z forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aneta dziękuje:), wiesz ja u Ciebie nieraz byłam ale przepisów nie widziałam:o muszę nadrobić a widzisz:D ja często z nich korzystam jak mi kulinarnej weny brak, a takie stany miewam dość często:lol2: ja też bardzo lubię tartę z łososiem, też z przepisu forumowego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Znalazłam, już kiedyś widziałam te Twoje przepisy, ale nie zapisałam, później nie mogłam znaleźć, uff teraz już zapiszę, mam z głowy parę pomysłów na obiadki i nie tylko, dzięki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ehhh chyba się w końcu moje studia prawnicze przydały :lol2: przez telefon załatwiłam, że mam się zjawić bez paragonu, z wózkiem i kartonem ( jako podstawą reklamacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts