Venus_m 06.06.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anetka luzik ja nie wymagam, że przyznasz mi rację ale piszę o oczywistej (dla mnie) różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Przeczytałam przepisy i nieżyję....matko mam nadzieję, że na weselu dobrze nas nakarmią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ehhh chyba się w końcu moje studia prawnicze przydały :lol2: przez telefon załatwiłam, że mam się zjawić bez paragonu, z wózkiem i kartonem ( jako podstawą reklamacji) Czyli miałam rację???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nesska no jaha, to tak jak mało osób wie że reklamacji po odejściu od nie uwzględnia się jest niezgodne z prawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dużo rzeczy konsumenci nie wiedzą i niestety dają się czasami robić w konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 tak Nesska masz rację - tylko czemu trzeba się na tym znać a ludzi próbują zrobić na goooopa. Oczywiście facio mi próbował wciskać kit, że podstawą reklamacji jest paragon - ale mu powiedział wprost "Panie nie ze mną te numery" i się zamknąl... mogę wózio przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Magda niezła jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Widzisz Magda bo my to taki wredny naród jesteśmy. U nas rzadko kiedy się podchodzi życzliwie do klienta- bynajmniej tak wynika z moich doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 niestety często sprzedajacy wykorzystuja niewiedze kupujacych.... ja ostatnio mialam przeprawe w cocodrilo:mad: mnie i ten aspekt w Pl bardzo irytuje, w No mogłam do 7 dni wrócić do sklepu, każdego (poza apteką) i nie podając przyczyny zwrócić towar o ile on był nienaruszony i z metką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 krochmalicie pościel? bo ja nigdy -tzn do czasu - od 2-3 m-c krochmalę - bo niewykrochmalona po 2 tyg wygląda "jak psu z gardła" wyciągniętaa taka lekko krochmalona jest idealna:) ofc krochmal do pralki wlewam - nie jakieś tam ręczne robótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aneta - mnie w cocco też pod tym wzgl wkur...zdenerwowali. Teraz tam nie chodzę - ale za to w HM bez problemu nawet naciągnięte na nowe wymieniają.. no i lubię kappahl a tam ze zwrotami różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dziś zamawiam mechanizm do rolety rzymskiej kuchennej zaraz materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venus a jaki materiał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dziś zamawiam mechanizm do rolety rzymskiej kuchennej zaraz materiał a ja tak siedze i coś bym do domku kupiła...a że nie mam jeszcze nic i nie wiem co chce to nie wiem czego szukać :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 biały przepuszczający światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justyś a pochwal się w czym idziesz na wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dziś zamawiam mechanizm do rolety rzymskiej kuchennej zaraz materiał Dogadałaś się ze StopSun, czy gdzieś indziej okazję znalazłaś Ja mam swój sposób na krnąbrnych sprzedawców A rzecznik ochrony praw konsumenta powiedział... Działa zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 06.06.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venus koniecznie spróbuj łososia ze śmietaną, pieczarkami i serem żółtym Anetka my też rybki lubimy Ostatnio właśnie ulubiony to pstrąg z grilla/czy patelni grillowej Synuś potrafi całego zjeść i aż mu się uszy trzęsa Magda HM jest OK, koszulke małęgo kupowałam w jednym, a wymieniałam w innych Decathlon też nie robi problemów, nawet jeśli rzeczy były używane! Jak Ty ten krochaml do pralki dajesz?? Najbardziej mnie wkurza napis: Prosimy o przemyślane zakupy, reklamacji po odejściu od kasy nie uwzględniamy!!! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nesska no jaha, to tak jak mało osób wie że reklamacji po odejściu od nie uwzględnia się jest niezgodne z prawem. Z tym się zgodzę, ale z tym że bez paragonu, nie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 robię krochmal lekki w garczku i jak się pranie wypierze to wlewam do pralki i daję na odwirowanie lekkie (bez płukania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts