Venus_m 06.06.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dziewczyny zamówiłam materiał na stylusie, od razu na dwa okna wyszło 84 zł z przesyłką. Aniu mechanizm kupię w stop sun bo nie będę się szczypać z drogimi mechnizmami fabera czy foresta jak to max 2x do roku upiorę mechanizm ma wyjść ok 135 zł. W czym idę na wesele? ta : http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2164560500_1_1_3.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2164560500_2_2_3.jpg lub ta: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/0387251621_1_1_3.jpg - na wesela ją uwielbiam, zawsze czuję się w niej jak księżniczka dzięki takiej ilości kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 robię krochmal lekki w garczku i jak się pranie wypierze to wlewam do pralki i daję na odwirowanie lekkie (bez płukania) ja jak juz to TAKI daję z lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 druga ładniejsza ale kolor 1 co 2 x do roku upierzesz? chyba nie rolety.... Ivy -eee gotowiec to nie to samo:) nigdy nie krochmaliłam - ale patrzę a u mojej mamy zawsze taka idealna pościel, idealne firanki i zasłony bawełniane.... po krochamlu się lepiej prasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 krochmalicie pościel? bo ja nigdy -tzn do czasu - od 2-3 m-c krochmalę - bo niewykrochmalona po 2 tyg wygląda "jak psu z gardła" wyciągnięta a taka lekko krochmalona jest idealna:) ofc krochmal do pralki wlewam - nie jakieś tam ręczne robótki. Ja nie krochmale, ale za to zawsze oddaje do magla Justyś zdecydowanie ta druga sukienka, pierwsza nie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 rolety? a co za rzadko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marjelka ale to nie jest głosowanie, pójdę w tym w czym ja się będę dobrze czuć :P co Tobie w pierwszej nie pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marjel - aa do magla wiozę czasem ale z lenistwa. Mama już się moja wycwaniła i kupiła sobie taki domowy magiel i trzyma w pralni:) super sprawa Venus - czy ja wiem.... ja co 2 m-c piorę zasłony, rolety te zdejmowane - ale ja mam hopla na tym punkcie... w zimę są aż szaro- tłuste jak się ściągnie.... no i ten kurz...ruszysz zasłoną a to spada...i spada. Jak będę miała płot na 180 cm wysoki to wywalam wszystkie karnisze i zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 druga śliczniutka, lubię takie kolorki tylko czemu te śliczne takie krótkieja się pytam...zawsze mam problem jak szukam żeby była do/za kolanko a tu mały wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Magda ja nie mam takiego problemu Muszę zmienić zasłony w sypialni, ciemne wyglądają fajnie ale biała sierść Prinsia ewidentnie nie współgra chyba coś jaśniejszego zafunduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ivy ta moja druga jest do kolanka i ta pierwsza też, przecież ja nie mam 176 wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marjelka ale to nie jest głosowanie, pójdę w tym w czym ja się będę dobrze czuć :P co Tobie w pierwszej nie pasi? Wszytko Ta druga jest świetna do twojej figury, po pierwsze wyszczupla talie, po drugie kształt tulipana wyszczupla i wydłuża nogi. ja uwielbiam tego typu sukienki i tez w nich mam talie osę i długie nogi. Do pierwszej jak nic majtki uciskowe trzeba, a do drugiej nie Przecież ja nie głosuję, ja wyrażam swoje zdanie, a co tu już nie można se pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A mnie obie się podobają ja nie krochmalę, czasami nawet nie prasuję /już widzę Wasze miny/, ni mom czasu, wystarczy że firanki musze prasować, a rolety to tak 10 razy do roku bedziesz prać Venuska, to jest kuchnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nienawidzę zapachu krochmalu. Powiem więcej, nienawidzę zapachu prasowanej pościeli. Duszę się. W związku z powyższym moje lenistwo żelazkowe czuje się usprawiedliwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 W związku z powyższym moje lenistwo żelazkowe czuje się usprawiedliwione ja tez nienawidzę prasować chociaz dzisiaj jako przykładna konkubina wstałam o 5 wyprasować chłopu koszulę w delegację...teraz pije trzecią kawę i nie wiem jak sie nazywam :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marjelko no jak majtki uciskowe do tej pierwszej? czyś Ty oszalała? jak to niby będzie wyglądać? Ja się czuje dobrze i w pierwszej i w drugiej i w sobotę postanowię w czym idę...a się okażę że pójdę w czerwonej Magda ja mam wrażenie że u nas się w kuchni tak nie obkleja, sprzątamy dosyć często, mamy okap z którego korzystamy no i indukcję a nie gazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Do pierwszej jak nic majtki uciskowe trzeba, a do drugiej nie chyba bym się zapociła i zwariowała i zadrapała po tyłku w uciskach cały dzień i wieczór to dla mnie najlepszy argument hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No już myślałam, że ja jakiś flejtuch, Narendil:bye: Ale dziś sobie zakupiłam pościel na West to to może ją nawet uprasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 06.06.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nienawidzę zapachu krochmalu. Powiem więcej, nienawidzę zapachu prasowanej pościeli. Duszę się. W związku z powyższym moje lenistwo żelazkowe czuje się usprawiedliwione a ja uwielbiam kłaść się do łóżka (latem) do świeżo wypranej, wysuszonej na słońcu, pachnącej i wyprasowanej pościeli! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.06.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja też nie krochmalę i nie prasuję. Ale lubię. U mamy zawsze się nadelektuję taką pościelą. Ale u mnie to się nie sprawdza. K tak śpi, że po 1 nocy i tak nie ma różnicy... Wszystko rozkrochmala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venus - w kuchni może najmniej bo jednak blat trochę niweluje kurze "latające" - ale Ty rolety tylko do kucnni czy też do jadalni?bo w sumie nie brudzi się od gotowania - raczej od ogrzewania - ja mam w jadalni jeden długi kaloryfer i od tego - a w salonie od podłogówki... wsio fruwa. Ale ja mam serio hopla na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts