Magda_lena85 06.06.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 też bym chciała...ehhh a jakoś mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 też bym chciała...ehhh a jakoś mi nie po drodze Do siusialni? Mnie tam zawsze po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 po kebabisko:) chciałam się z pracy wymknąc nie raz - ale co jak prezes mnie zawoła na spotkanie a ja zionę czosnkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Magda idę o zakład że powie "Pani Magdaleno nie ładnie to tak ziać czosnkiem...bekła by Pani chociaż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 hahahhaha hahhaa wiesz Prezesiunio to by mnie zrozumiał - gorzej jak jakieś negocjacje a ja nie dośc, że jeansy, trampki i bluza to jeszcze czosnek:) no a Ty Venus znawco kebabów myślalam, że znasz jakiś sposób na czosnek ( oprócz nie-jedzenia) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 eh ja już nie mogię, albo kebs albo pizza dziś no chyba zejdę jak nie zjem czegoś niezdrowego albo wiem usmażę frytę i zrobię sosa majo-keczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 eh ja już nie mogię, albo kebs albo pizza dziś no chyba zejdę jak nie zjem czegoś niezdrowego albo wiem usmażę frytę i zrobię sosa majo-keczo No ja takie zachcianki miałam chyba tylko w ciąży:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja nie krochmalę, mam obsesję odnosnie roztoczy a krochmal to ich przysmak:lol2: dzieci pościel prasuję, naszą tylko poduszki:lol2: Venus sukienki obie ładne, w tej II zrobisz konkurencję Pannie Młodej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anetko myślę, że nie bo ja nie robię na głowie stelaża na pranie i nie zakładam żadnej biżu oprócz zaręczynowego i obrączki Krochmal - przysmak na roztocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 06.06.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anetko myślę, że nie bo ja nie robię na głowie stelaża na pranie i nie zakładam żadnej biżu oprócz zaręczynowego i obrączki Venuska Ty jak coś trzepniesz! Aż monitor ze smiechu oplułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ale ciooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 06.06.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Rózne określenia słyszałam na "pseudo koki" ale nigdy stelaż na pranie ale ostro ryję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 to się cieszę a pomyśleć że ja kiedyś tylko stelaż i dużo lakieru, no bo jak można inaczej? eh ile rzeczy się zmienia z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 06.06.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venuska żebyś widziała moja fyzurę "z lat młodości" Ubaw po pachy! Tona lakieru i modelowanie godzinne po każdym umyciu Teraz jak oglądam zdjęcia to mam pretensjję do męża że mi nie powiedział jak fatalnie wyglądałam fryzura ala myszka miki - taki tapir jakbym uszy miała przyczepione na głowie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 06.06.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 eh ja już nie mogię, albo kebs albo pizza dziś no chyba zejdę jak nie zjem czegoś niezdrowego albo wiem usmażę frytę i zrobię sosa majo-keczo Aqua Slim działa jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 efi pokaż :D tkanina na rolety kupiona, mechnizm kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 helloł laseczki, jestem już:D:D:D:D:D mąż zrobił mi niespodziankę i zabrał na 3 dniowy romantyczny wypad do Wiednia:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 uuuu Reni super opowiadaj jak było Tosia hmn...ja nie wiem jak tu jest, ale ja też jestem zdania że biała sukienka jest zarezerwowana dla panny młodej tak jak czarna na inną okazję. Tak wiem, zaraz mi powiecie o klasycznej małej czarnej, no cóż ja mam inne zdanie w tym temacie po prostu Moja sukienka jest nude z tych różowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Renii WOW nie opowiadaj tylko fotki wrzucaj Twoje oczy nam wszystko powiedzą Venus jest 18.20 ciągnie mnie dalej na kebaba - zjadłam 2 pomidory, pół kromki ziarnistego z almette...i dalej myślę o kebabie a Ty z frytkami wyjeżdżasz????????? OSZALAŁAŚ? serio smażysz na tłuszczu? bo ja jak już to z piekarnika...niby diet hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dziewczyny chciałabym aby to była prawda:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: prawda taka, że miałam ciężkie dni w pracy i dlatego mnie było:(:(:(:(:(:( ale właśnie jem venuskowy makaron, super, dodałam jeszcze ser gongozolę i jest super, tylko makaron mi się niedogooawał albo taki jest bo pierwszy raz jem zbożowy, w ogóle to pierwszy raz danie mi wyszło za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts