Magda_lena85 06.06.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 :hug: zbożowy mi zawsze takie niedorobiony wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 kurcze następnym razem chyba zrobie zwykły, ale sos czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Reni co się stało? :hug: Magda ja zjadłam średnią pepperonii w pizza hut na pusztym - jeden kawałek dla męża co bym nie wyszła na hipopotama i chciwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.06.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja dziś w rozjazdach służbowych a wy klepiecie jak najęte:mad: Justa sukienka nude piekna ja nic nie krochmale, mam jakiś uraz psychiczny z dzieciństwa do krochmalonej poscieli:lol2: i nienawidzę prasować! Zbieram na szuszarkę do ubrań, po niej rzeczy wygladają jak wyprasowane:yes: Poza tym jestem na siebie mega wkurzona. Oszczędzałam w maju żeby w końcu kupić komodę do jadalni, wchodze dziś na stronę a tu figa z makiem sprzedana:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 yhhh może jutro zrobię ale ze świeżym łososiem i śmietaną 18 i do tego "coś" zdrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.06.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Reni co się stało? :hug: : dużo roboty i upierdliwi klienci, mówiąc delikatnie, nic się nie stało ale mam dość tego tygodnia, a weekend w szkole:sick::sick::sick::sick: Jezusie ile bym dała za jeden wolny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 oj Reni będzie dobrze, zobaczysz minie Magda a fu, śmietana 18% to grzech do łososia, ona w ogóle nie wydobywa jego smaku Zizi dlatego ja jak znajdę to kupuję od razu, bo już kilka razy tak się przejechałam. Jak mówię mężowi zapłać z firmowego a ja oddam jak będzie wypłata i od razu dodaję że mogę nic nie jeść przez 1 miesiąc to wie że jest poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 a wydobywa coś oprócz 30%? może samą cytryną skropię ehhh pizza na grubym...ehhh ...ehhhh ehhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.06.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Zizi dlatego ja jak znajdę to kupuję od razu, bo już kilka razy tak się przejechałam. Jak mówię mężowi zapłać z firmowego a ja oddam jak będzie wypłata i od razu dodaję że mogę nic nie jeść przez 1 miesiąc to wie że jest poważnie ja od razu nie umiem.... musze się zastanowić 50 razy czy aby napewno bedzie pasowało i myślę w nieskonczoność..... a kiedy jestem już pewna zazwyczaj tego co chciałam nie ma już na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 a ja właśnie czytając o kebabie zeszłym do "mleczarni" na pomidorowa i ruskie ale nie mieli...więc pomidorowa i naleśniki z kurczakiem i warzywami.. ciekawe czy dobre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.06.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dobry wieczór :hug: Tzn dzień dobry, bo ty pewnie przeczytasz to dopiero rano, bo już lulasz o tej porze, bo rano trza wstawać :D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venuska, dziewczyny mam problem zastanawiam się czy puścić córkę /dla nie zorientowanych 13 lat/ na obóz, zaczęła nam wiercić dziurę w brzuchu, że koniecznie chce wyjechać, dodam że jest to obóz organizowany przez firmę Aimatur /miał ktoś doczynienia?/ i nie wiem jak do tego podejść??? Pliss każda rada mile widziana:o:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ankaris byłam z armatura kilka razy na objazdówkach.Chociaż samo biuro jest ok - to jedzie ktoś jeszcze z jej znajomych? opiekunowie obcy? ja bym się bała tego tylko, że się nie zna towarzystwa które jedzie i opiekunów - no chyba, ze to wycieczka szkolna i znajomi znani. opiekunowie-nauczyciele też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Przecudna ta sukienka!!!! http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/0387251621_1_1_3.jpg Pokaż pokaż, jak w niej wyglądasz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Magda no właśnie jedzie a w zasadzie chcą się wybrać we dwie moja córa z koleżanka, też jej tłukę do główki że to ma być z naszego regionu i tak dalej, no ale już jest foh i co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 nie wiem właśnie i tego się boje jak młody będzie miał 13 lat. A nie można im coś zaproponować innego/szkolnego/bezpieczniejszego? Czy są stanowczo na NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Właśnie podobno nic nie ma /to ich zdanie/, ja nie sprawdzałam bo nie mam czasu, oczywiście jest obóz z Perfect English ale tamta gwiazda /koleżanka/ nie chce się uczyć w wakacje i co? Edytowane 6 Czerwca 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 to może wypad 2-3 dni w spa z mamą zamiast koleżanki gwiazdy:) będzie się miała przed Gwiazdą czym pochwalić a tak serio - nie wiem jak u Was wygląda kwestia zaufania i tego czy do tej pory nie nadszarpnęła. Ja mam 2.5 latka - dla mnie to abstrakcja, że on jedzie gdzieś sam z kolegą za parę lat:) chyba bym detektywa z nimi wysłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 hello Venusko, a jakie buciki do tej kiecki?????? slicznie ci będzie w takim kolorku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Bolek i Lolek nie prawda, leżałam w wannie My idziemy spać ok 23, a kładziemy się o 21.30 - czeba trochę czasu spędzić razem, a nie tylko praca i spać Anakris kurcze ja bym się bała, ale wiesz ja to na dyskoteki nie jeździłam zobacz jakie masz zdanie o tej koleżance "gwiazda", brzmi raczej pejoratywnie czyli nie darzysz jej zaufaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts