Venus_m 06.06.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Moniś te co miałam na zjeździe też nude kontrastowy tylko mejkap i włosy Btw jak macie z kieckami weselnymi? bo ja w tej w kwiatki obskoczę już 4 wesele jakoś nigdy nie miałam parcia aby na każde mieć inną, ale też tego nie neguję bo jeżeli ktoś chce to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Moniś te co miałam na zjeździe też nude kontrastowy tylko mejkap i włosy Btw jak macie z kieckami weselnymi? bo ja w tej w kwiatki obskoczę już 4 wesele jakoś nigdy nie miałam parcia aby na każde mieć inną, ale też tego nie neguję bo jeżeli ktoś chce to czemu nie pewno ,że tak. Jak ci się nie nudzi. ja tak mam z kreacjami sylwestrowymi, 2 razy pod rząd, a potem za kilka lat czasami. A buty zawsze jedne szpilki dyżurne do śmierci naturalnej butów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Madzia no właśnie ona nie nadszarpnęła naszego zaufania, ale naprawdę nie miała kiedy, dziecko jak by nie patrzeć chowane pod kloszem, nie wychowywała się biegając gdzieś po osiedlu, Ania jest ułożona, odpowiedzialna i bardzo grzeczna, czasami za bardzo a wiadomo jak wygląda teraz świat nastolatków:confused: co innego prywatna szkoła, gdzie ma doczynienia ze swoimi rówieśnikami i dziećmi, które zna a co innego wyjazd nad morze tylko z jedną znajomą koleżanką, wiadomo może być wszystko ok, ale teraz ten świat jest zupełnie inny niż jak my byliśmy w tym wieku:( ja zareagowałam od razu na nie a mąż a może powinniśmy jej pozwolić, bo chowamy ją pod kloszem:mad:, a ja się tego boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kiecek weselnych mam oczywiście 6, a chodzę cały czas w jednej. Zawsze jak mierzę na sucho tę nude w kwiatki to mówię eeee....ale jak się umaluję, zrobię włosy to zakładam zawsze tę Dziś kupiliśmy wino młodej parze i kartkę uffff jedno z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris a ile ten wyjazd miałby trwać, bo może na początek aby nie zaognić ale jednak wyjść z inicjatywą puścić je dwie na kilka dni 2-3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A pro po zaufania jak byłam nastolatką to dużo prowadzałam się po mieście z kuliżanką - wiecie co by jakiegoś z mlecznym wąsem zapoznać No i przyjaciółka wymyśliła trasę przez tzw u nas działki. Ja jej mówię, że nie chcę, bo się boję, nie znam terenu itp. Ona mówi luzik ja znam. Idziemy i leci zgraja psów (istny gang) bezpańskich, suki chyba miały cieczkę więc prawie na szerokość ulicy kawalerowie. Ja prawie nogi z waty i mówię Magda nie idziemy dalej. Ona: Spokojnie, ja Cię obronię! idziemy, powoli, spokojnie, psy jak zaczęły ujadać, na nas szczekać, obtaczać a moja koleżanka schowała się za mnie bo ona się boi i wtedy do mnie dotarło że umiesz liczyć, licz na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justyna no 11dni i nad morzem!!!!!Ale ja już jestem pewna, że albo inny obóz znajdą, oczywiście od nas z miasta, szkoły albo Ania nie pojedzie:mad: Byłam tylko ciekawa co Wy mądre głowy na to i czy tylko ja taka przewrażliwiona mamuśka, ale jakby ktoś chciał mi coś jeszcze podpowiedzieć to czekam na rady:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dziewczyny wiem, że zanudzam ale jestem po rozmowie z moją Anią i okazało się, że ona w sumie nie chce jechać ale koleżanka chciała i Ania w zasadzie nie wiedziała jak jej odmówić, ale już wszystko jest wyjaśnione;) trzeba czuwać nad tymi dzieciami, ciągle coś Venusko kiecka prześliczna, a jakie dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris dodatkiem jestem ja czyli mejkap czarno złoto-pomarańczowy, usta cieliste i ciemne wyprostowane włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justynko ale buciki, torebusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Buciki szpilki peep toe nude a torebka to w zasadzie jasny pikowany portfel bo ja lubię duże portfele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venusko:lol2::lol2: przygoda z pieskami niezła:D najadłaś się strachu Anarkis dobrze ,że sie wyjaśniło. A pomału już młodą gdzies samodzielnie puszczaj. Ale zawsze pod sprawdzoną i zaufaną opieką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Buciki szpilki peep toe nude a torebka to w zasadzie jasny pikowany portfel bo ja lubię duże portfele.i ja , mam pełno malych torebeczek, portfel Z Zary taki duży p[omarańczowy ( były wszystkie kolorki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 wo matko, Ale make-up wymyśliłaś - pokażesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Monia haj fajf dogadałybyśmy się z garderobą Przygoda z pieskiem to nic, najlepsze i tak miałam z koleżanką Patrycją bo ja + ona = kumulacja przypałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Buciki szpilki peep toe nude a torebka to w zasadzie jasny pikowany portfel bo ja lubię duże portfele. Będzie fajnie:yes:, tylko faktycznie ten pomarańcz na oku, musisz pokazać, bo nie umie sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Venusko:lol2::lol2: przygoda z pieskami niezła:D najadłaś się strachu Anarkis dobrze ,że sie wyjaśniło. A pomału już młodą gdzies samodzielnie puszczaj. Ale zawsze pod sprawdzoną i zaufaną opieką Monia no w sumie to ją puszczamy, była u babi na wakacjach, zielona szkoła, wycieczki klasowe wszystkie jakie były organizowane łącznie z Warszawą na 3 dni, no ale ten obóz był ponad moje siły, jej chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ana to jest dokładnie ten mejkap ja mieszam pomarańcz z łososiem i uzyskuję taki rdzawy, do mojego niebieskiego oka jak ta lala http://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-makijazu/Miedziany-smoky-eyes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No to rozumie, fajnie a jakich cieni używasz, ewentualnie pędzli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris, To wyjdzie że ja jestem wyrodna matka Moje dziecko, też córka wyjechała pierwszy raz na obóz- kolonie w pierwszej klasie, i od razu na dwa tygodnie. Od tam tej pory wyjeżdża co roku. Co robi twoje dziecko przez dwa miesiące wakacji, jak ty pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts