pszczolka m 20.09.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 początkowo byłam za białym nawet w ciemno obstawiałam białe:). ale jak widzę zdjęcie i białą ścianę pomiędzy to na 100% jestem za szarym. Fajnie będzie grało z podłogą i okapem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 to teraz to już całkiem nie wiem Już się nakręciłam na biały (pod warunkiem że odcień by się zgadzał) a tu taki psikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEKLA1 20.09.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Justynka Po piewrsze Wszystkiego najlepszego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA ))))) Wyglądałaś pięknie ))) Nie oddzywałam się tak długo, bo wakacje minęły piorunem a po powrocie nie mogę się ze wszystkim ogarnąć. )) Jeśli chodzi o szkło to ja jestem tak jak TY za białym (oczywiście musi być porównywalne w odcieniu. Uważam, że szare wyglądałoby jakby było brudne w zestawieniu z bialymi frontami szafek i farbą na ścianie - no bo chyba jest biała o ile dobrze pamiętam. Nasza Mirabelka stoi w miejscu niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.09.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Hmn...podobają mi się te puste półki przy okapie i takie w założeniu miały pozostać, kuchnia będzie taka niewykonczona jesli zostawisz puste, ja bym ustawiła na nich coś białego albo pod kolor dodatków jeśli planujesz takowe. bardzo fajnie wygląda ten stolik z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 oo Edytka Kurcze właśnie sobie przypomniałam że prosiłaś mnie kiedyś o nr tynku na elewacji, oczywiście zapomniałam Jeżeli nadal tego potrzebujesz to napisz a ja poszukam może jest gdzieś po tym jeszcze wiaderko Quenne hmn...kiedy mi się podoba ta pustka, rozważam jeszcze białe pojemniki Brabanti lub szklane pojemniki z takim gumowym białym pasem na spożywke, które stałyby puste lub z misiami haribo Jako, że nie lubię durnostojek to i kompletnie nie rozumiem tematu dlatego wybory są takie ciężkie. P.S. Dodatków w kuchni nie będzie, storczyk i biała misa z owocami wystarczą, 3 kolory to jak dla nas i tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.09.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 białe albo transparentne będą ok p.s. makaron jecie ? albo płatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 jemy, ale makarony i płatki mam już w szklanych pojemnikach w cargo Planując kuchnię przewidywałam tyle szafek żeby wszystko było pochowane no nic poszukam czegoś skoro mówisz że to razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.09.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Venus a jakie pojemniki masz? ja ciagle nie moge sie zdecydowac na jakies.... aha no kuchnia super oczywiscie!!!!))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 venuska masz w kuchni dużo bieli i chyba bym szkło dała szare, byłby ładny kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Dzięki Reni za opinie Zresztą dziękuję za wszystkie opinie - nie ma to jak spojrzenie na świeżo. My już do tej bieli przywykliśmy i pewnie stąd to wahanie Dziewczyny a zagiąć to szkło na glif okna czy dojechać tylko do okna, czyli szkło jakby tylko na froncie? hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 (...) szklane pojemniki (...) z misiami haribo mam zamówiony słoik pełen misiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Venus ja bym nie zaginała, bo to kojarzy mi sie z masarnią... sorki za skojarzenia.... pieknie i delikatnie bedzie na prosto;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 (edytowane) ja bym dala biale szklo - moze i szare by sei komponowalo z podloga, ale bedzie sporo zamieszania: szara podloga, potem kolor drzewa, potem paseczek bieli [blat] potem szare szklo, potem znow biel, i jeszcze drzewo/braz pod sufitem. za duzo pasow jak dla mnie. biel utrzyma taki zwiewny klimat kuchni. i do tego biale naczynia.... jakos szare naczynia nei wydaja mi sie apetyczne.... to tak teraz jak o tym mysle. Jestem za biela! a szary bardzo lubie wiec nie jest to kwestia ze tylko jeden z nich lubie, ale po prostu ta biel bedzie taka lekka i zwiewna w tej kuchni. szary ja "obciazy" szklo tylko na scianie bym dala, kolo okna juz nie. fajny masz parapet - mozesz powiedziec co to jest - przyznam sie ze jestem leniwa i nie che mi sie przegladac wszystkich stron szukajac tego cyz juz o nim pisalas. czy byl w takim kolorze czy to moze bejca? pytam bo do salonu bysmy chcieli drewniany parapet - najlepiej debowy i moze tez do olejowania tak jak podloga. Ale chcialam tez powiedziec ze bardzo fajna kuchnia wczesniej widzialam i nadal twierdze ze mi sie podoba Edytowane 20 Września 2011 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Tak z tym że my rozważamy lekki szary kolor jak radziła projektantka A zaginane ma Marjel i ładnie to wygląda i z masarnią przynajmniej mi się nie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ja oddaje glos za bialym szklem...kuchnia mniodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Dzięki Anetko za głos I tak już sama nie wiem ... chyba będzie mnie musiał uratować szklarz przymierzając próbki do blatu bo inaczej nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.09.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 i to jest tak naprawdę najlepsze rozwiązanie - jak będziesz wybierać poproś o jak największe próbki (a nie 10 x 10 cm), postaw je sobie w odległych miejscach blatu (w każdym razie nie zaraz obok siebie) i zrób kawę. jak się na nie pogapisz trochę na spokojnie, od razu będziesz wiedziała, co ci leży a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Jeszcze myślę o pomalowaniu kartonu na szaro i wyłożeniu tej ściany na kilka dni. Tylko boję się efektu napatrzenia jaki mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.09.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 jeśli miałoby być choć odrobinę beżowe - zgodnie z 11 przykazaniem: nie będziesz mieć innych kolorów przed szarym Nie no, wymiękłam . U mnie tak zachodzi szkło w okno: http://img689.imageshack.us/img689/3022/dscf4781h.jpg I prawdę powiedziwszy pod względem praktycznym nie wyobrażam sobie tego inaczej. Choć tez miałam dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.09.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 dalej jestem za szarym co do zawijania jestem na tak właśnie ze względów praktycznych. Będziesz coś myła w zlewie okno blisko i napewno zdarzy się że ta ściana będzie pochlapana. Szkło wytrzesz a ze ścianą gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts