ZUZIA5 07.06.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dziewczyny tak was podczytuje to moze dorzuce cos od Siebie Mam Samsunga Galaxy S2 w sumie to zostalam postawiona przed faktem dokonanym bo dostalam od Meża ale mialam do wyboru S2 lub S3 wybralam ten starszy model ze wzgledu na wielkosc S3 jest sporo wieksza a parametrami niewiele sie rozni !!! Jestem z niego bardzo zadowolona , a wczesniej bardzo wzbranialam sie przed telefonem dotykowym, kiedy chcialam zadzwonic z telefonu Meza nerwica mnie brala bo ledwo cos dotknelam i sie wlaczalo nie to co chcialam Ale kiedy zostalam postawiona przed faktem dokonanym i dostalam Mojego smartfonika w prezencie nie oddalabym go juz , chociaz wczesniej tez twierdzilam ze Mnie telefon potrzebny do smsow i dzwonienia . Najwieksza zaleta mojego telefonu jest Super aparat 8megapikseli robi naprawde rewelacyjne zdjecia , minus to niestety ładowanie przewaznie co 2dni moze faktycznie musze sprawdzic i w ustawieniach cos poustawiac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Zuza wyłącz bluetooth i będzie dłużej trzymać jeżeli korzystasz z internetu sporadycznie to też możesz tam ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 07.06.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Venus_m Czy mogłabyś podać mi wymiar swojej zabudowy z wiatrołapu planuję coś podobnego u siebie, a że mam wiatrołap w rozmiarach mikro muszę najpierw ocenić czy w ogóle jest sens wkładać do niego zabudowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 witam Peonia wysokość 280, szerokość 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 07.06.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 W takim razie wygląda na to, że idealnie pasowałaby Twoja szafa do mojego wiatrołapu. No musiałaby być 10 cm niższa.Dziękuję za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 07.06.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Zuza wyłącz bluetooth i będzie dłużej trzymać jeżeli korzystasz z internetu sporadycznie to też możesz tam ustawić Sprawdziłam bluetooth mam wyłaczony ale cały czas mam włączone wi-fi bo zamiast smsow i mmsow wysylam teraz wiecej gmaili i chyba to mnie tak zżera baterie no i aktualizacje rozne ktore sie sciagaja od czasu do czasu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Zuzia na pewno ja wi-fi włączam jak potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 słuchajcie przedłużyłam sobie rzęsy przed spotkaniem czarownic, wszystko fajnie nic nie uwiera, wachlarz że wiatr mogłam nimi robić, ale po 1,5 tygodnia (powinny do 3 tygodni wypadać) wyglądam okropnie. A miały być na 2 wesela, jedno jutro drugie za tydzień. Nie wiem co mam ze sobą zrobić, chyba będę je natłuszczać i modlić się żeby do jutra wypadły. W jednym oku mam kilka a w drugim wachlarz...wyglądam jak z obrazów Picasso Na początku byłam przekonana, że będę ciągle je przedłużać, ale co mam chodzić co 1,5 tygodnia na zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Sprawdziłam bluetooth mam wyłaczony ale cały czas mam włączone wi-fi bo zamiast smsow i mmsow wysylam teraz wiecej gmaili i chyba to mnie tak zżera baterie no i aktualizacje rozne ktore sie sciagaja od czasu do czasu !! ja też ma wi-fi jak Venuska włączone od czasu do czasu. jak potrzebuje mms zobaczyć i wyłączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 słuchajcie przedłużyłam sobie rzęsy przed spotkaniem czarownic, wszystko fajnie nic nie uwiera, wachlarz że wiatr mogłam nimi robić, ale po 1,5 tygodnia (powinny do 3 tygodni wypadać) wyglądam okropnie. A miały być na 2 wesela, jedno jutro drugie za tydzień. Nie wiem co mam ze sobą zrobić, chyba będę je natłuszczać i modlić się żeby do jutra wypadły. W jednym oku mam kilka a w drugim wachlarz...wyglądam jak z obrazów Picasso Na początku byłam przekonana, że będę ciągle je przedłużać, ale co mam chodzić co 1,5 tygodnia na zabieg? Venusko musialaś je niechcący potrzec przez sen:yes: dorob na te weseliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 07.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 słuchajcie przedłużyłam sobie rzęsy przed spotkaniem czarownic, wszystko fajnie nic nie uwiera, wachlarz że wiatr mogłam nimi robić, ale po 1,5 tygodnia (powinny do 3 tygodni wypadać) wyglądam okropnie. A miały być na 2 wesela, jedno jutro drugie za tydzień. Nie wiem co mam ze sobą zrobić, chyba będę je natłuszczać i modlić się żeby do jutra wypadły. W jednym oku mam kilka a w drugim wachlarz...wyglądam jak z obrazów Picasso Na początku byłam przekonana, że będę ciągle je przedłużać, ale co mam chodzić co 1,5 tygodnia na zabieg? Venuska, moja kolezanka zza biurka zrobila sobie 4 tyg. temu i teraz sie przyjrzałam, ze faktycznie juz jej powypadaly, ale raczej rownomiernie i nie wyglada to źle nawet po takim długim czasie. Może twoje były źle przyklejone ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 dobrze czytałam, że u niektórych dziewczyn tak jest że nie trzymają się długo, ja zdecydowanie do nich należę no trudno, dam jakoś radę. Mam natłuszczający płyn dwufazowy to będę dziś oko prawe tarmosić co by trochę wypadło. Moni nie dorobię, po1 nie będę tyle w miesiącu wydawać na głupie rzęsy po2 za 1,5 tygodnia będę mieć ten sam problem po3 nie ma terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 e tam bez przesady, nie będę niczego reklamować. Ogólnie nie jest aż tak źle, ale ja jestem perfekcjonistką i mnie różnica już bardzo razi Na poprawę idę dziś skórki usunąć u kosmetyczki i pomalować płytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 jeszcze raz usłyszę "poloneza" z pobliskiej szkoły to zwariuję:mad: Dzieci chyba nie potrafią sie nauczyć bo od 8 ćwiczą :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.06.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Mnie tez się wydaje, że coś nie tak miałaś zrobione, ja wprawdzie nie przedłużałam ale moje kuliżanki tak i to często gęsto, Justynko ja też na to wesele bym dokleiła a potem to już bym się zastanawiała;) Dziewczyny potrzebuję przepis na jakąś super sałatkę, musze zrobić teściowej na imieniny na jutro, dodam tylko że robię 3, na dwie już mam pomysł ale jeszcze jedną, robię Marjelkowe z brokułów i roszponki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.06.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A próbowałaś tych odżywek do rzęs? Dziewczyny sobie bardzo to chwalą, ponoć wcale nie gorsze niż doczepiane. Kosztuje też coś koło 300 zł, ale wystracza na 6 miesięcy. Tosia jak kcem jakie, gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.06.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ja tez słyszałam o tej odzywce do rzęs. ostatnio kolega z pracy zachwalał, że po jej użyciu jego zona ma rzęsy jaki firany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.06.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ja swoje rzęsy mam cieniutkie, ale długie, ale jak nasmaruje tuszem to mówią ze jak sztuczne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 dobra, doczepię sobie jutro sama kępki a o odżywce muszę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Helloł Venus zapytam u Ciebie: dziewczyny jak macie rozplanowane szafy szafy w wiatrołapie??? Najbardziej mi zależy na podpowiedzi co zrobić na buty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts