ida2 07.06.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 chciałam jeszcze dodać, że nie nadążam za wątkiem ja dzisiaj też :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 bozie co wy mnie tak za wszystko przepraszacie? o mnie już było pitu pitu więc piszcie co u was to jest wątek wielowątkowy Magda bardzo ładnie wygląda ten Twój zwyklak lustro bym zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.06.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 szafa w wiatrołapie to temat dla mnie na czasie bo właśnie mam "nówkę sztukę", zamontowali mi we wtorek. na buty zrobiłam sobie półki ale podzieliłam tak żeby weszły buty każdej długości - np. oficerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.06.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 dzięki - lustro docelowo będzie w garderobie a tam te co wypatrzyłaś szklane - ale jeszcze mnie czeka obudowa drzwi wyjściowych bo nie skończona no i ciągle myślę czy na ścianę na przeciwko zabudowy nie dać cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a może tapetę las? Efi ładna pokaż środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nie pomyślałam o tym Przynajmniej masz jeden problem mniej A kaloszy też nie posiadasz? ZImą też??nie posiadam kaloszy. zimą stoją na dole w szafie, zimą trafiają go pudeł na polki do gornej garderoby. Jeszcze w garazu mam buty na polce i pod ścianą na bacznośc stoją melduję ,że ja też nie nadązam. poszlam pranie wstawić i już 2 strony naklepane:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.06.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ana to moja imprezowa sałatka: główka sałaty lodowej, podwójna pierś z kurczaka, pomidory suszone, ser zółty, polane sosem śmietanowo majonezowym i na to grzankisałatę rwiemy na kawałki, wrzucamy do salaterki, pierś z kuraka kroimy na kawałki, ja obtaczam w przyprawie gyros i podsmażam na patelni, po ostygnięciu układam na sałacie, na to pokrojone pomidory suszone ( np. słoik z lidla) a na pomidory pokrojony w kostkę ser (ok.10-15 dag) Wszytko zalewam sosem : 3 łyżki śmietany kwaśnej miksuje z 3 łyżkami majonezu, 1-2 ząbkami czosnku, małą czerwona cebulką, łyżeczką octu jabłkowego + sól, pieprz do smaku. Na sos wrzucam garść grzanek i gotowe:) Bez sera żółtego tez pycha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.06.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 bozie co wy mnie tak za wszystko przepraszacie? chodziło mi o to, że CIę tak dokładnie wypytuję gdzie i jakie buty trzymasz :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 doopa by pękła od tej sałatki a ja wczoraj zjadłam w pizza hut a dziś idę ze znajomymi coś czuję że jutro z sukienką wyboru mieć nie będę, tylko ta w kwiatki dobrze ukrywa nadprogramowe kebaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.06.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Jak wrócę do domu Venuska żebyś wiedziała ile stresu mnie kosztowała ta szafa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 chodziło mi o to, że CIę tak dokładnie wypytuję gdzie i jakie buty trzymasz :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 efi wiem, ja przy planowaniu naszej prawie ślub odwołałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 doopa by pękła od tej sałatki a ja wczoraj zjadłam w pizza hut a dziś idę ze znajomymi coś czuję że jutro z sukienką wyboru mieć nie będę, tylko ta w kwiatki dobrze ukrywa nadprogramowe kebaby u mnie dzis na obiadek gyrosik w plackach taco:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 tapetę las widziałam fajną we flugger ( ale cena nie dla mnie - nie dam prawie 300 zł za tapetę rolka) - bo bym dała to samo na ścianę na przeciwko i to samo na klatce schodowej ( tam gdzie Ty masz też cegłę) bo aktualnie wszystko na szaro pomalowane. i tak dumam co lepiej...cegła albo tapeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Mnie "pan stolarz" wpienił, najpierw musiałam czekać na szafę pól m-ca a jak już łaskawie się zjawił był bardzo oburzony ze chę poprawki bo juz przeciez podskakiwal z faktura zeby najlepiej zaraz gotówką mu zapłaciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Bo Venuski wątek to chyba najbardziej pedzący na całym FM:lol2::lol2: Wy nie nadążacie tylko dziś, ja z reguły nie nadążam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.06.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 tapetę las widziałam fajną we flugger ( ale cena nie dla mnie - nie dam prawie 300 zł za tapetę rolka) - bo bym dała to samo na ścianę na przeciwko i to samo na klatce schodowej ( tam gdzie Ty masz też cegłę) bo aktualnie wszystko na szaro pomalowane. i tak dumam co lepiej...cegła albo tapeta... Ja też szukam tapety do wiatrołapu, co by elegancko wyglądała i kosztowała przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.06.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 U nas dzis carbonare Tosia robiłaś? A na jutro czy niedzielę, kupiłam koper włoski i wino, będzie makaron tagliatelle z łososiem, tylko zamiast niego kurczak :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Magda a myślisz, że cegła wyjdzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.06.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 doopa by pękła od tej sałatki zaręczam że nic nie pęka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts