Ola.U 07.06.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a ja wczoraj zjadłam w pizza hut a dziś idę ze znajomymi coś czuję że jutro z sukienką wyboru mieć nie będę, tylko ta w kwiatki dobrze ukrywa nadprogramowe kebaby a propo Pizzy Hut ,to polecam spróbować lemoniadę arbuzową ,mmmmmmmmmmniam ,aż na samo wspomnienie mi ślinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a tam lemoniada, pepperoni!! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.06.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Magda a myślisz, że cegła wyjdzie taniej? cegła może być na całe życie a tapeta po 3-5 latach wygląda tragicznie i jest po prostu brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 prawie ściągnęłam wszystkie rzęsy mam w torebce dwufazowy natłuszczający preparat do demakijażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Magda chyba nie widziałaś tapet u mojej mamy. Ona tapetuje co 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 prawie ściągnęłam wszystkie rzęsy mam w torebce dwufazowy natłuszczający preparat do demakijażu ze swoimi?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 nie Moni, moje są na miejscu ja ich nie wyrywam tylko przecieram płynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.06.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a myje ją? podobno się da mocno wykręconą gąbką - więcej piany niż wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Magda nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.06.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Dziewczyny ja dziś nie nadążam, musiałam wyjść, wracam a tu 3 strony naklepane:lol2:Zizi chyba tą Twoją sałatkę pyknę, dzięki, a Ty ją podajesz na półmisku czy w salaterce? Poszłam do AnetyS i zaczęłam przeglądać przepisy Kamiku i już teraz mam pomysłów, aż za dużo:D Anetko a ta sałatka z roszponką, kurczakiem i gruszką to też chyba pyszna, nie? Edytowane 7 Czerwca 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.06.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No a teraz cisza jak ja mam czas:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 07.06.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 anakris - gdzie kupowałaś swoje konsolki ? Ja się zastanawiam od dłuższego czasu nad ołtarzykiem. Tylko nie wiem biała czy czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 tej z gruszką jeszcze nie próbowałam ale fasolowa z fetą i szynką bomba i jeszcze od Magdy ZZZ z winogron, mniammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.06.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 anakris - gdzie kupowałaś swoje konsolki ? Ja się zastanawiam od dłuższego czasu nad ołtarzykiem. Tylko nie wiem biała czy czarna Nie zastanawiaj się są super, ja przez allegro z Niemiec sciągałam, ceny teraz nie pamiętam ale później sprawdzę, bo muszę do krawcowej lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.06.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 tej z gruszką jeszcze nie próbowałam ale fasolowa z fetą i szynką bomba i jeszcze od Magdy ZZZ z winogron, mniammmm Wiesz co ja właśnie się nad tymi dwoma zastanawiam, ja robię podobną z ananasa, szynki, kukurydzy, jajka i selera i też jest fajna ale robiłam ją już tyle razy, zrobię ta z roszponki od Marty i może ta z fasolą, no i brokułki, chyba bedzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 na pewno będą mniamuśne:yes: narobiłaś mi smaka, muszę tez nad sałatką weekendową pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.06.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Venus a który Ty masz ten tusz dokładnie bo ja też mam opadającą powiekę . A i mam ta odżywkę do rzęs Xlasch. Jest rewelacyjna, tylko trzeba używać regularnie, wtedy mam rzęsy po użyciu tuszu po same brwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.06.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Anetko:hug:, dziewczynki tagliatelle z tuńczykiem jest boooskie, dawno nie jadłam czegoś tak pysznego, rewelacja i jak któraś z Was jeszcze nie jadła to polecam:p W ogóle jak zaczęłam robić obiad to rozniósł się taki zapach po domu, a nic nie mówiłam co to będzie, moi zlecieli się na dół i stwierdzili, że pachnie jak na wakacjach, dosłownie jak byliśmy na Kos to równie piękne zapachy dochodziły z restauracji /bardzo dobrej/:o bardzo nam smakowało, to będzie jedno z moich ulubionych dań Ja dałam troszkę mniej czosnku i delikatnie cytryny, ale spokojnie można dać więcej:yes: Dziewczyny może muszę się kiedyś Wam odwdzięczyć też jakimś przepisem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Anetko:hug:, dziewczynki tagliatelle z tuńczykiem jest boooskie, dawno nie jadłam czegoś tak pysznego, rewelacja i jak któraś z Was jeszcze nie jadła to polecam:p W ogóle jak zaczęłam robić obiad to rozniósł się taki zapach po domu, a nic nie mówiłam co to będzie, moi zlecieli się na dół i stwierdzili, że pachnie jak na wakacjach, dosłownie jak byliśmy na Kos to równie piękne zapachy dochodziły z restauracji /bardzo dobrej/:o bardzo nam smakowało, to będzie jedno z moich ulubionych dań Ja dałam troszkę mniej czosnku i delikatnie cytryny, ale spokojnie można dać więcej:yes: Dziewczyny może muszę się kiedyś Wam odwdzięczyć też jakimś przepisem:yes: to jest chyba przepis Monsabii na to tagiatelle z tuną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 07.06.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No to dziękuję też Monsabii:wiggle: ale Anecie też bo to od niej dostałam przepis:yes: Monia a Ty pewnie też próbowałaś co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts