Ilona Agata 07.06.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a tam lemoniada, pepperoni!! :D :D E tam, pepperoni, hot pepperoni!!! Ale tylko dla osób, które zniosą największe piekło w gębie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Daila a nie pamiętam, taka z okrągłą szczoteczką ale tusz tuszowi nie równy, mnie odpowiada ten i astora anty gravitation Magdzie Zet z kolei ten mój Givenchy nie pasował Ilonka mówisz? ja zwykle jadłam wszystko łagodne, ale od jakiegoś czasu najmarniej mieszane. Teraz jak zamawiam kebaba to ostrego i proszę jeszcze o dokładkę ostrego sosu którym obficie polewam nie wiem co mi się stało Wróciliśmy ze spotkania o rany, źle się czuje. Dawno tak nie zjadłam. Barszczyk z pasztecikiem + 3 koreczki z boczku z fetą/śliwką + jedną kiełbaskę (cieniutką) z dziczyzny i 2 kulki lodów z gorącymi malinami. Nie wiem jak się jutro będę czuć, na razie to mi wszystko jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Justyś setę walnij, moze lepiej się poczujesz Bidulko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ja od lat jesli chodzi o tusze jestem wierna Lancome, ostatnio Hypnose , ja alergiczno -soczewkowa jestem więc mi każdy nie podpasi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nawet nie próbuję nadrobić ale co nieco przeczytałam. Dzięki za odpowiedz w sprawię szafy muszę dzisiaj przysiąść nad tym i zaprojektować, a u nas jest dodatkowy kłopot bo nasza szafa musi być płytsza niż standardowe A co do tuszu to ja wam powiem, że od paru lat używam tuszu za.....uwaga- 17zł Próbowałam już różne a ja zawsze mocno tuszuję rzęsy bo inaczej z domu nie wyjdę- i ten jak na razie jest najlepszy Rzeszy przedłużane też miałam i efekt taki WOW utrzymywał mi się nieco ponad dwa tygodnie. Po trzech już trzeba było robić Właśnie się wybieram jeszcze raz na przedłużanie, bo takie rzęsy są naprawdę mega wygodne- wstajesz rano wystarczy trochę pudru i make up gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a ja lubię ten diorshow na zmianę z maybaline cateyes:yes: Justynko ukradnę ciut apetytu od ciebie:yes::yes: bo ja coś nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nesska to prawda tusz nie musi być drogi mnie pasuje Givenchy za 150 zł i Astor za 30 zł ale inne strasznie mi się odbijają i robią pandę Anetka wolę nie piję wodę z cytrynką dzięki Poza tym kosmetyki należy zmieniać co pół roku więc ja tuszuję na zmianę. Chyba kupię po premii (mam nadzieję, że będzie ) tą odżywkę za 330 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 revitalash??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Moni tak masz doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.06.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) To sobie wypróbuje ten tusz, ja i tak za każdym razem mam inny, rzadko się zdarza, że wracam do tego samego . A Lancome Hybnose miałam ostatnio i po dwóch razach dałam siostrze a kupiłam loreala za 50 zł Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Daila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Moni tak masz doświadczenie?moja przyjaciólka ma i rzęsy rosną jej jak szalone. ja nie probowalam jeszcze. Ale ja nie mam cisnienia ,żeby mieć długie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.06.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 kurde, bierę tę świnię jak nic chrrrrrrrrrum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 kurde, bierę tę świnię jak nic chrrrrrrrrrum! będziesz na rzęsach chodzić po tym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.06.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nesska i ja się zgodzę, przetestowałam w swoim życiu Diorshow, Lancome Hypnose oraz YSL i szczerze nie wiem o co tyle szumu . Jak dla mnie kasa wywalona w błoto, efekt bardziej naturalny niż przy tańszych tuszach (to akurat nic fajnego, bo osobiście oczekuję od tuszu efektu spektakularnego), w dodatku miałam wrażenie, że bardzo szybko się kończą . Być może było to spowodowane brakiem efektu właśnie, przez co nakładałam te drogie tusze trzykrotnie . Jednego tylko nie można im zarzucić - nie zlepiają rzęs, ale umówmy się, jak ktoś ma wprawę i lata doświadczenia w nakładaniu tuszu, to z każdym sobie poradzi, poza tym zawsze można się zaopatrzyć w grzebyczek do rzęs (wyjdzie taniej ). Venus, ja ostre uwielbiam od zawsze (hodował mnie starszy brat, który w ramach psikusów dodawał do moich kanapek ostre papryczki lub tabasco do obiadu ), mój mąż też polubił , ale jak gotuję dla obcych, to mają dziwne miny . Szwagier przed wizytą zaopatruje się w tabletki na wątrobę . Dodam, że dla gości - według mojego smaku - doprawiam na ostro tylko tyci-tyci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 07.06.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nawet nie próbuję nadrobić ale co nieco przeczytałam. Dzięki za odpowiedz w sprawię szafy muszę dzisiaj przysiąść nad tym i zaprojektować, a u nas jest dodatkowy kłopot bo nasza szafa musi być płytsza niż standardowe Nesska moja szafa tez jest płytsza, ma 38 cm. Zrobiłam w niej wieszaki ale takie wysuwane i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.06.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nie nadrobię pleciugi :D Daję tylko znak życia i znikam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 helloł dziś wesele więc powoli się ogarniamy, ale dobrze bo dopiero o 17 w usc lubię śluby o późniejszych porach, sama miałam o 19 paziulki zrobione taka jestem damesa, za tydzień może założę hybrydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.06.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Venuska ja też wolę imprezy popołudniową porą U nas (małopolska) śluby zazwyczaj od godz. 15, a tu qrde na Śląsku w południe robią, teraz mamy wesele, gdzie ślub już o 11 Jak tu się wyrobić z fryzjerem i dziećmi jeszcze??? Ale śliczna ta sukienka Audrey, chyba sobie taką kupię, kiedyś.... Aaa, UDANEJ ZABAWY DO BIAŁEGO RANA! http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.06.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Hej Laski:) Venus udanej zabawy:) wpadłam powiedzieć, bo któraś szukała gumowców Meduse albo jakoś tak - na schaffashoe zaczęła się wyprzedaż i przecenili dużo gumowców od hunterów począwszy:) może się któraś skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ida przepiękna końcowa emotka ślub już o 11? ale to chyba ślub i po tym tylko obiad? bo chyba nie wesele o 12.30? bo wtedy jak? oczepiny o 20? masakra Magda ja chcę meduse, dzięki kolor taupe jest tylko w rozmiarze 36 ale dzięki za cynk :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts