ZUZIA5 08.06.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Hej Venusko Ty to Udanej Zabawy zycze do samego rana , butkow wygodnych do tanca Ja tez z malopolski i u nas sluby tak wlasnie miedzy 14-16 , Ja mialam o 14 , 11 lat temu i chcialam miec takie tradycyjne wesele w wynajetej sali gdzie gotowalismy i pieklismy sami oczywiscie przy pomocy kucharek juz od wtorku przed weselem , potem weselisko trwalo prawie do 7 rano , a od 17 znowu poprawiny do 5 nad ranem , w poniedzialek sprzatanie po weselu zbieranie co zostalo , a ze zostalo sporo trunkow i jedzenia goscie przychodzili jeszcze do srody do nas do domu . Ale byla zabawa ... Szkoda ze teraz takich wesel sie juz nie robi wszyscy sie zjezdzaja na gotowe przewaznie jeden dzien i do domu Po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.06.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Hej Laski:) wpadłam powiedzieć, bo któraś szukała gumowców Meduse albo jakoś tak - na schaffashoe zaczęła się wyprzedaż i przecenili dużo gumowców od hunterów począwszy:) może się któraś skusi Hej bylam na stronce fajne te Meduse ale z huterkami to nie zaszaleli niewielka przecenka , Ja kupilam czarne na ebayu uk za 36 funtow nowki w pudelku ale kolorowe mozna trafic jeszcze taniej . Ostatnio Soche w zoltych widzialam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 08.06.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ida przepiękna końcowa emotka ślub już o 11? ale to chyba ślub i po tym tylko obiad? bo chyba nie wesele o 12.30? bo wtedy jak? oczepiny o 20? masakra tak robią, ślub o godz. 11-12, a potem normalnie wesele O 21 czuję się jakby była 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.06.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 o rany u mnie na Podlasiu wesele ma być weselem 19 godzina to był dla mojej rodziny szok, bo dlaczego nie na 15 lub w ostateczności 16, ano właśnie dlatego że później o 20 czułabym się jak o 4 rano u nas na sale zajechaliśmy ok 21 i bawiliśmy się do 6-stej rano. Później poprawiny o 12 do 18. Dużo dobrego jedzenia (wiecie że ja zjeść lubię i potrafię ), wiejski stół od rzeźnika z okolicznej wsi jedzenia zostało, wszystko rozdawaliśmy gościom, babcia sąsiadkom bardzo dobrze wspominam to nasze wesele faaaajnie było!! 1.5 roku przygotowań i ostatni hardkorowy tydzień - u nas wszystko zamawialiśmy, chciałam żeby mama odpoczęła bo i tak miała mega stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.06.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 wpadłam zobaczyć w której kiecce poszła ale fotki ni ma... miłej zabawy Dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.06.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A Venuska już hula !!! A zdjątek Damesa nie dała , stawiam na kiecke w kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 08.06.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Zuzia5 u nas są jeszcze takie wesela . Ja miałam podobne do Twojego tyle, że 9 lat temu. U nas też wszystko robiliśmy sami tzn kucharki, a ciasta od cioci z cukierni. A godzinę mogłam wybrać 16.30 lub 19 i wybrałam tą pierwszą, dla mnie ślub o 19 to późno bo ja bym obiadu o 21 nie zjadła nawet jako gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.06.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Helloł Venuska Odsypiasz weselicho? Wstawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.06.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Zdjęć nie ma i nie będzie, bo o 14.30 wyprostowałam włosy, zobaczyłam jak mąż łapie drzemala i do niego dołączyłam. Obudziliśmy się o 15.30, a o 16 trzeba było wyjechać - na nic już nie było czasu Za tydzień robię hybrydowe paznokcie Wydęsiliśmy się na weselu że ho ho same moje przeboje leciały : Modern Talking, Abba, Boney M o 21 musiałam zmienić buty na płaskie (pierwszy raz! bo ja zawsze do końca na szpilkach) ale dęsiliśmy tak że już nogi mi nie wytrzymywały. Ok 3 się zerwaliśmy, a wesele było do 4. Jedzenie suuuuuper, pycha niam niam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.06.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Venus ja hybrydy nie polecam- chyba że na stopach- na dłonie się nie nadaje szybko odpada, a paznokcie niszczy prawie jak żel. Jak zamierzasz ją często odnawiać to tak, ale jeśli chcesz tylko na raz to odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.06.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 no co wy mówicie a ja się tak napaliłam oki dobra, to wychodzi na to że znowu oszczędzę, odpadł już temat rzęs, teraz hybrydów...czyli tylko na usuwanie skórek będę chodzić dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.06.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 jak masz kogoś kto ci ładnie żelem twoją płytkę zrobi, to ja polecam (żaden tips, żadne przedłużanie). stosuję od kilku lat, z przerwami i choć płytkę mam osłabioną (nigdy nie była szałowo mocna), to jednak absolutnie nie zniszczoną. po hybrydzie, nawet na stopach, przez sezon nieletni trwa regeneracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.06.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 hejka Justa:) Super, że imprezka się udała:) Ja też się dołączam do grona niezadowolonych z hybrydowych paznokci. Dałam się namówić jeden raz, oczywiście pierwszy i ostatni. Płytka regenerowała mi się chyba z 1,5 m-ca, także nie polecam, szkoda paznokci:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.06.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Właśnie zdrapywałam to cholerstwo z paznokci u stóp, połowa zeszła razem z płytką Jak to dziadostwo się usuwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.06.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Nesska jeżeli Ty w ten sposób je usuwasz to nie dziwię się że nie polecasz hybrydy z tego co wiem ściąga się w salonie jakimiś kompresami ja ogólnie jestem anty sztucznym paznokciom i sztucznej opaliniźnie, te hybrydy wydawały mi się okej, bo to nie "ciało obce" tylko warstwy z zatopionym lakierem - tak to rozumiałam. Jednak po waszych sugestiach rezygnuję, wyhoduję sobie swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 09.06.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Właśnie zdrapywałam to cholerstwo z paznokci u stóp, połowa zeszła razem z płytką Jak to dziadostwo się usuwa??? ja w domu nakładałam na każdy paznokieć kawałek płatka kosmetycznego (jeden cięłam na 4 kawałki) nasączonego zmywaczem z acetonem.Potem każdy palec owijałam folią aluminiową i czekałam około 15-20 minut. Najlepszy byłby aceton kosmetyczny, ale nie miałam takiego w domu. Pózniej odwijałam jeden paluch i sprawdzałam kopytkiem do paznokci jak schodzi.....to czego nie mogłam usunąć kopytkiem ścierałam pilnikiem :mad:dlatego własnie nie polecem tego cholerstwa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.06.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 nie wpadłabym aby usuwać sama coś z paznokcie rzęsy co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 nie wpadłabym aby usuwać sama coś z paznokcie rzęsy co innego u kosmetyczki usuwają właśnie acetonem kosmetycznym wiec to ta sama metoda tylko ładniejsze kompresy robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.06.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 no tak, ale piłują resztkę? to ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.06.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Venus sama sobie zrobiłam to i sama chciałam usunąć Właśnie tak robiłam wacik nasączony pod folię i zdrapać- nie było łatwo Rzęsy też sama usuwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts