Quella 21.09.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja też jestem za zawinięciem. Mam co prawda zawiniete plytki - i kolo okna i na parapecie, ale za kazdym razem jak je przecieram, to dziekuje mężowi, ze mnie do tego przekonal. Nie do wiary ile zdechlych much codziennie lezy na parapecie - nie mam pojecia skad one sie tam biora?? Mam chyba w domu masarnie much hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 przepraszam nie chciałam nikogo urazic...... tak mi sie jakos skojarzyło... ja wogole nie mam szyby i załuje no ale u mnie jakos nie pasuje i juz.. A u ciebie Justynko dałabym białe szkło.. po co dodatkowy kolor.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.09.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Szkło we wnęce okiennej wygląda dobrze, ale co z tym drugim oknem (gdzie na parapecie stoi storczyk i biała miska)? Zagniesz z jednej strony, a drugą (tam, gdzie nie ma blatu) zostawisz bez szkła? Czy myślałaś o szkle tylko przy jednym oknie, tym za zlewem? Z tego powodu ja bym kładła szkło tylko na ścianie nad blatem, wnęki okien zostawiając bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 E tam Ania zdania mogą być różne i chyba nikt się tu nie gniewa, każdy ma przecież swoje skojarzenia Właśnie... przy oknie ze zlewem by się przydało zagiąć, przy oknie ze storczykiem wiem, że będzie to słabo wyglądać tylko z jednej strony. Więc są 3 opcje Zagiąć gdzie się da, zagiąć tylko na oknie przy zlewie a ze storczykiem zostawić puste, wcale nie zaginać A szary dodatkowym kolorem nie jest, bo szary już mamy więc ciągle poruszamy się w 3 kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.09.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 moim zdaniem to nie będzie wyglądało źle, jeśli zawijaki będą tylko przy zlewie. nawet jeśli szkło byłoby szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 duś no właśnie jak na razie też jestem za tą opcją, bo jest najbardziej praktyczna i chyba aż tak nie oszpeci, a uratuje białe ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Zawsze możesz na okno przy zlewie dać białe szkło A tak na serio, to wydaje mi się, ze będzie OK, jeśli zagniesz tylko przy zlewie I jeszcze jedno: uwielbiam Twoją sygnaturkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.09.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Z praktyczngo punktu widzenia - zagiąć, ale tylko na jednym oknie (tym za zlewem). Z estetycznego - nie zaginać. Jak znam życie Venus, wybierzesz opcję pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Narendil ale moja sygnaturka jest w tonie żartobliwym Kurczę Ilonka zobacz to tylko szkło w kuchni, na które później nie będę zwracać uwagi, a zobacz ile pytań za sobą niesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.09.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 dobry argument Ilony - ja bym nie zaginała zeby było jednakowo, a ta wneka przy oknie tak sie nie brudni bardziej sciana przy zlewie, wiec ja bym tym bardziej nie zaginała i jakos nie wierze w "idealne" zfazownie zagiecia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.09.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Venus, jako posiadaczka szkła na ścianie w kuchni namawiam, namawiam, a nawet bardzo proszę zagnij na okno, a na pewno nie będziesz żałowała. O praktycznych względach nie wspomnę, bo wiadomo. Albo nie wspomnę! tym bardziej, że u ciebie podobnie jak w mojej kuchni, blisko zlew, ociekacz, deska do krojenia, czyli w tym miejscu pewnie najwięcej urzędujesz, brudzisz i non stop wycierasz blat, a tym samym wnękę przy oknie i brudzisz ścierą ściany lub musisz bardzo uważać, a po co ja się pytam? Wizualnie wygląda to bardzo ładnie, przecież szkło nie jest na całą wysokość okna, a wnęka nie jest nie wiadomo jak głęboka. Jest to kawalątek dodatkowego szkła, który bardzo ułatwi ci życie. Wręcz uważam, że bez wyglądałoby to dziwnie, jakby zabrakło, albo byś pożałowała. Natomiast w drugiej części kuchni.... tu się zastanawiam jeszcze czy zagięłabym:rolleyes: posłuchaj starszej cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Dzięki za opinie Gdyby ktoś jeszcze miał sugestie w temacie szkła to zapraszam do obwieszczenia własnego zdania, zbiorę wszystko, przeanalizuję i zrobię po swojemu i tak... przy czym na razie ciężko jest mi się skłonić do którejkolwiek wersji ;/ Moja znienawidzona łazienka dolna(nieskończona blah blah) wkrótce powinna nabrać wyglądu, w sobotę zamawiamy do niej szafkę i panel ścienny - pewnie po montażu ją pokocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Venus a ja z innej beczki. A ta szafa w wiatrołapie to jest na wysoki połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.09.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Domyśliłam się, że sygnaturka żartobliwa Co nie zmienia faktu, że jest GENIALNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.09.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Pszczółka tak biały lakier na wysoki połysk Narendil dzięki Takie tabliczki z tym napisem były w Almi Decor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.09.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ja wpadłam tylko na minutkę Szkło mi się bardzo podoba jeśli współgra (jest pod kolor) blatu, dlatego dałabym białe (u siebie planuję szare). Myśle, że mniej się wtedy rzyca w orzy i nie nie robi wyraźnego odcięcia. Na półeczkach (skoro już są) to też bym coś postawiła, ale szczerze mówiac nie bardz wiem co... Aha, misa przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dziś kupiliśmy niespodziewanie żyrandol do gościnnego Celowałam w zupełnie coś znacznie bardziej królewskiego Chodziliśmy od niechcenia po Praktikerze kiedy obojgu spodobała nam się ta sama lampa i ją kupiliśmy. Zdjęć nie mam bo jest w kartonie, nazwy nie pamiętam żeby wrzucić od producenta. Szklany klosz a w środku kryształki. Oglądaliśmy dziś kanapy do gościnnego i salonu - chyba za tydzień zamówimy. Do gościnnego miałam wybraną już w Ikei ale byłam dziś i będzie za mała. Do salonu kanapa na zamówienie będzie za całe 1200 zł - jak się mają pojawić dzieci to nie może mi być szkoda jej wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 mówisz, że fajna lampa z kryształkami w praktikerze... coś mi się zdaje, że w tym sezonie się za naukę nie wezmę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.09.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 hehe no ja już obronę musiałam przesunąć na luty Jejku jak ja bym chciała żeby ten gościnno - biblioteczny pokój powstawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 moim zdaniem szkła jak najwięcej, zawsze toto łatwiej umyć niż scianę....a zeby nie rzucały się w oczy różnice wokoł okien to dałabym białe pod kolor ściany i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts