Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziewczyny zakochalam się w tych krzesłach ale czemu one takie drogie:mad::sick: Pomyślałam żeby poszukać kogoś kto zrobi mi takie ( bardzo podobne) na zamówienie :-?

http://www.designcollectors.com/EN/product/1157/vitra-softshell-chair-4-feet/

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny powiem wam w tajemnicy, że myślę nad czymś w czym mogłabym się inaczej wnętrzarsko realizować :yes: mam pewien pomysł, bo niestety nie zostało nam już dużo do wykończenia w środku i prędzej czy później ...no wiecie same ;)

Nie ma na co czekać :yes:

Venus nie wiemy bo po zakończeniu można mieć 100 pomysłów gdzie się realizować - od firmy jak Karolka po sklep z ozdobami wnętrzarskimi itp

oglądałam fotki z otwarcia MintGrey po raz ...5 haha:) nie powiem piękny ten sklep - nie tyle co towar co samo wnętrze i właścicielka tez bardzo do tego wnętrza pasuje:) ehhhhhhhhhhhhhh stylowo

nie, nie, ja żadnego sklepu ani biznesu nie będę otwierać :no: mam pracę z której jestem zadowolona ;)

myślę bardziej o przyjemności ;) bo poniekąd to już stało się hobby i bez tego nie wiem co ze sobą zrobić.

Że mój???? W moim nie ma co uzupełniać :( Czekamy na podłogę która będzie pod koniec czerwca, na dodatek ma ją układać M więc będzie położona pod koniec lipca :mad: A ja miałam ambitny plan wprowadzić się przed wakacjami :bash:
Venus a tak w ogóle to zadałam we moim wątku pytanie skierowane prosto do Ciebie i mi nie odpowiedziałaś :mad: Jak tak brakuję Ci urządzania to możesz mój dokończyć :p W sumie mam jedną taką zagwozdkę poważna- co dać w kuchni nad blatem- dumam nad tym już z pół roku i nic nie mogę wymyślić :sick:
taaa ja o tym myślę odkąd zaczęłam budować pierwszy

jest jedno ALE - martwi mnie papierologia przy sprzedawaniu domu na kredyt....

a nasi znajomi sprzedali i nie skarżyli się, że papierologii jest tak dużo. A ktoś to przerabiał od strony praktycznej?