zizi1978 10.06.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 moja koleżanka od lutego na kilerze Chodakowskiej zrzuciła ok. 10 kg, ale ćwiczyła codziennie najlepsze, że jej jeszcze nie widziałam, ale może i lepiej bo padnę z zazdrości:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.06.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 oprócz Chodakowskiej fajne sa cwiczenia i efekty też Zuzki albo Mel B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.06.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 o Anetka i jak efekty? ja jestem zadowolona choć jeszcze do wątku "metamorfozy z Chodakowska " się nie nadaję ale odzyskałam wiarę, że mój brzuch po II ciązach będziw wygladał jak dawniej:D mąż widzi jedną wadę ćwiczeń - oprócz tego , że znika to co chcemy ubywa i tam gdzie ubywać nie powinno:rotfl: ja polecam książkę i płytę , do kupienia tutaj http://oklejgo.pl/ewa-chodakowska/autorska-plyta-ewy-chodakowskiej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.06.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Zizi dzięki! Anetka podziwiam za systematyczność! Ja chodzę spać ok 23, w ciągu dnia trudno złapać regularny czas, a wieczorem zanim wykąpię/ nakarmię to w sumie wcześniej niż ok 20.30 się nie da A w jakich porach TY ćwiczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ja mogę i w biuście stracić jak czeba, byle nie mieć celulitu nie w tym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Venus sęk w tym, że na cellulit to chyba same ćwiczenia nie pomogą Obawiam się, że trzeba by się jeszcze pilnować co się je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 luzik, ja tam w miarę pilnuje wczoraj pizza z czochem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.06.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ja zaliczyłam wczoraj pierwszy trening z Ewą - z tych 6 min. - lało się ze mnie i myślałam że umrę ledwo dyszałam - ale się nie poddam, orbitreka miałam- sprzedałam znajomej bo mnie to nudziło... Mel B też lubię ale jak na razie ograniczyłam się tylko do oglądania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.06.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 luzik, ja tam w miarę pilnuje wczoraj pizza z czochem eeee skoro tak pilnujesz to nie masz się czym martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.06.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 mi właśnie biustu ubywa a to jedyna część ciała, której bym zmienić nie chciała, no cóż paradoks:lol2::lol2: my mamy juz wieczorny rytuał - ok 19 - 19.30 dzieciaki zasiadaja do stołu w jadalni na bajkę i na kolację - Mąż się nimi zajmuje a ja w tym czasie ćwiczę, czasem mania cwiczy ze mną próbowałam też przed południem - bo ja nie pracuję ale ok 19 to dla mnie optymalny czas. Problemem jedynie są weekendy bo zazwyczaj się gdzieś szwędamy i pozno wracamy:yes: oprocz cwiczen minimum 4 - 5 posiłków, ja nie zmieniłam diety, jem częściej i mniej i to tyle:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.06.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Venus sęk w tym, że na cellulit to chyba same ćwiczenia nie pomogą Obawiam się, że trzeba by się jeszcze pilnować co się je pomogą, nie wiem jak to ma się do innych ale u mnie właśnie pierwszym z rezultatów regularnego cwiczenia to znikniecie pomarańczowej skórki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.06.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ja zaliczyłam wczoraj pierwszy trening z Ewą - z tych 6 min. - lało się ze mnie i myślałam że umrę ledwo dyszałam - ale się nie poddam, orbitreka miałam- sprzedałam znajomej bo mnie to nudziło... Mel B też lubię ale jak na razie ograniczyłam się tylko do oglądania:lol2: Aga ja po ponad godzinnym pierwszym treningu z płyty Ewy też byłam mokra i czułam się prawie jak po porodzie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.06.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aneta a po jakim czasie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.06.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aneta a po jakim czasie???? ale co po jakim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.06.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 no cellulit zaczął znikać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.06.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 fajnie gadam o odchudzaniu i zajadam się chipsami ja to mam silną wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.06.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 dziewczyny ja was podziwiam, u mnie żadne ćwiczenia nie wchodzą w grę z braku chęci, ostatnio grałam w kręgle na xboxie i 4 dni nie mogłam otworzyć szuflady:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Reni mistrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.06.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Anetka u mnie wieczorowa pora też najlepsza chyba Venuska to co robimy sobie teraz foto a za miesiąc sprawdzamy efekty?? Kto jeszcze?? Reni może Ty ?? W kupie zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.06.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 reni kogo podziwiasz??? jak na razie to tylko jedna ćwiczy regularnie- reszta tylko o tym mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts