aneta s 10.06.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Venuska :hug:to co zbiorka ok 19 pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.06.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 JA też, tylko muszę przejrzeć ten skalpel wcześniej Boję sie, że nie dam rady (po ciąży) Ale nawet jeśli nie, to zacznę z tymi 6min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 o 19 to ja już będę dęsić do skalpela. Czyli o 20 jesteśmy tu i mówimy o tym że oddychać nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dziewczyny ja oczywiście standardowo wystąpię w skarpetach białych frotte ze sportowym paskiem u góry i klapkach Kubota a wy? też jesteście tak Pro przygotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.06.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ja aż tak przygotowana nie jestem Klapków Kubotów nie posiadam A miałam takie fajne czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.06.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 aż sobie te klapki wyguglowałam:rotfl: Justyś klapki absolutnie nie, no chyba, że to ma być Twój ostatni skalpel:D na bosaka albo sportowe buciorki - wiazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.06.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Próbowałam zrobić 1 6minutówkę na bosaka - niewygodnie Najlepiej sportowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 10.06.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Hej Dziewczynki A skąd macie te cwiczenia z neta czy płyte macie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.06.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 :yes: ja to teraz robię głównie dlatego, że psychicznie się lepiej czuję to jak - która się pisze na dziś wieczorem na skalpel? Ja! Z Chodakowską ćwiczę od 2 tygodni, tylko omijam ćwiczenia na brzuch, bo tutaj to pełna mobilizacja po ciąży i przerabiam aerobiczną szóstkę Weidera . Ale na 19 niestety nie zdążę, bo mały wtedy szaleje . I potwierdzam, ja też od lat ćwiczę dla psychiki, miałam 7 tygodni przerwy po porodzie, byłam jak wrak człowieka - zero energii, radości, zadowolenia z siebie i życia, aż pewnego dnia zostawiłam męża z wózkiem, a sama pobiegłam przed siebie i stwierdziłam, że właśnie tego mi brakowało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.06.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ilonka spokojnie, dla mnie 19 też za wcześnie, my będziemy później Robiłaś Szóstkę? Podziwiam! Ja po porodzie nie myślałam o ćwiczeniach, jakoś tak zima szybko przelaciała Dopiero teraz przed latem mobilizacja Zuzia Chodakowska wszystkie swoje ćwiczenia w necie pokazuje (youtube) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.06.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ilonka spokojnie, dla mnie 19 też za wcześnie, my będziemy później Robiłaś Szóstkę? Podziwiam! Ja po porodzie nie myślałam o ćwiczeniach, jakoś tak zima szybko przelaciała Dopiero teraz przed latem mobilizacja Zuzia Chodakowska wszystkie swoje ćwiczenia w necie pokazuje (youtube) Ida, ja też nie myślałam, nawet bałam się wrócić do ćwiczeń, odkładałam ten dzień, wydziwiałam, że nie mam czasu, ale w końcu spontanicznie się przemogłam i w ten dzień odżyłam na dobre . Ja tego potrzebuję, mam niskie ciśnienie (90/50), bez ćwiczeń zasypiam na stojąco, a po ćwiczeniach - wbrew pozorom - nabieram energii i jestem mniej przemęczona, tak jak pisała Anetka, bo mi się ciśnienie podnosi i wszystko wraca na swoje miejsce . To chyba te słynne endorfiny . Nigdy nie ćwiczyłam dla ciała, tylko dla psychiki, wyjątkiem są teraz te ćwiczenia na brzuch, a podziwiać nie ma czego, bo nawet nie wiem, czy dotrwam do końca (na razie mam za sobą 11 dni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.06.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Ilonka już za samo to że Ci się chce i robisz to Szacun! 6W kiedyś robił mój M, muszę go namówić, żeby znowu zaczął to mnie przypilnuje _________________________ zmierzyłam uda, f..k Nie sądziłam, że tyle tam mam! Edytowane 10 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.06.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 kurka, dziewuchy, podziwiam, że się same potraficie przymusić... ja nawet na siłce sama się sobą nie zajmę, przed tv tym bardziej. z "6" mi sie wprawdzie udaje, ale przy takiej pogodzie nie ma opcji, abym pod dachem coś chciała robić (heh jestem w fazie - może jednak przeproszę się z bieganiem). natomiast na cellulit polecam... tenisa! moje nowe odkrycie. tj. nie tenis jest nowym odkryciem, a likwidowanie skórki i poprawianie jędrności ud i pupy . coś mnie podkusiło i po wielu latach zadzwoniłam do trenera. po kilku godzinach na korcie (5-6 treningów) wszelki flaczek udowy poszedł w niepamięć, a pupa się fajnie wymodelowała. kwestię opalenizny pominę, żeby was nie denerwować hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.06.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Powoli mnie mobilizujecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 O, ja też popylam z Ewką już od miesiąca W pierwszym tygodniu umierałam, a teraz zwykle dokładam jeszcze Mel B (jest bardzo energetyczna i entuzjastyczna więc też świetnie się z nią ćwiczy) albo wymieniam Skalpel na Turbo. Świetne uczucie gdy się widzi takie pozytywne zmiany kondycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.06.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 mój ulubiony wąteczek się zrobił ja kiedyś bardzo lubiłam ćwiczyć nawet zrobiłam sobie kurs na trenera aerobicowego ale swoją przygodę z ćwiczeniami zakończyłam w 2004r i od tego czasu rooobię to bardzo nieregularnie.......ale skoro udało mi się zrzucić 23 kg pierwszej ciąży ćwicząc tylko w domu z kasetami to znowu dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.06.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A mi Ewa nie podchodzi wole Mel B i trochę swoich ćwiczeń. Kiedyś bardzo regularnie ćwiczyłam, to wchodzi w krew, że później juz tylko z górki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) dla chętnych podsyłam jeszcze taki zestaw ćwiczeń: http://www.youtube.com/watch?v=DbjMVBeBBdQ i taki: Edytowane 10 Czerwca 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ja też się czaję na szóstkę Weidera ale to jeszcze nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Venuska i jak poszło? Ja idę spać ____________________ Zerknęłam teraz na tą 6W Przy CHodakowskiej to nie wydaje się takie trudne Edytowane 10 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts