Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Bo nie jest :no:.

Ćwiczenia są specjalnie tak ułożone, że zaczyna się lightowo, potem jest trochę gorzej, ale człowiek każdego dnia nabiera sił i daje radę przejść na kolejny poziom (chociaż na początku myśli, że nie da rady). A najlepsze jest to, że w dniu, w którym już się przyzwyczajam do ilości powtórzeń (tzn. nie odczuwam bólu brzucha), muszę dodać kolejne dwa powtórzenia :lol2:. No i jeszcze jedna sprawa - ja prawie rok nie ćwiczyłam mięśni brzucha (9 miesięcy ciąży + 2 połogu), a mimo to nie mam zakwasów :no:, dzięki czemu faktycznie mogę ćwiczyć codziennie.

Teraz tak się mądruję, a za tydzień okaże się, że ćwiczenia są ponad moje siły :lol2:.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeju dziewczyny ja dopiero obejrzalam na youtubie chodakowska i mam zamiar Mel.B, a wy mi tu znowu o jakim weidrerze , nie nadarzam za wami :no:

Ale wytlumaczcie mi jak wy to cwiczycie ukladacie sobie tak jak radzi chodakowska z tych 6 minutówek 30 minutowy trening dla siebie czy kazdego wieczora inne cwiczenie po 6 minut ?

Zuzia, ja staram się ćwiczyć 5 x 6 min, ale dla mnie na początku te ćwiczenia były zdecydowanie za trudne. Za pierwszym razem umarłam po 12 minutach. Myślę, że najlepiej jednak zacząć od skalpela żeby się nie zniechęcić. Może wygląda niepozornie, ale w trakcie masz wrażenie, że pracuje każdy mięsień. I dosyć szybko widać pierwsze efekty :)

Hej

ale się tu działo wczoraj :D

coś cisza po ćwiczeniach - jak skalp za łatwy to jeszcze polecam zuzkę light https://www.youtube.com/results?search_query=zuzka+light&oq=zuzka&gs_l=youtube.1.1.35i39j0l9.707.1227.0.3771.4.4.0.0.0.0.95.336.4.4.0...0.0...1ac.1.11.youtube.0cT4L9pi3p8

u mnie nadal brak motywacji:)

Hej

ale się tu działo wczoraj :D

coś cisza po ćwiczeniach - jak skalp za łatwy to jeszcze polecam zuzkę light https://www.youtube.com/results?search_query=zuzka+light&oq=zuzka&gs_l=youtube.1.1.35i39j0l9.707.1227.0.3771.4.4.0.0.0.0.95.336.4.4.0...0.0...1ac.1.11.youtube.0cT4L9pi3p8

u mnie nadal brak motywacji:)

dziewczyny ćwiczyły i dziś nie maja siły na stukanie w klawiaturę:lol2:

ja nie miałam netu bo u mnie burza szalała a my radiówkę mamy:sick:

Justyś i jak?

ja wczoraj zaliczyłam skalpel - mój ulubiony i shok trening.

Ja ćwiczę z płytą, tam sa 2 - 30 minutiwe programy plus rozgrzewka, gdybym miała sama sobie skomponować trening z tych 6 minutówek to na 6 minutach by się skończyło:lol2:

ja przez lata byłam zafascynowana jogą ale nie medytacją :cool: nie zasnęłabym bez jogi ale I ciąża wszystko zmieniła:lol2::lol2::lol2:

ja lubie Chodakowską , Ona potrafi mnie zmotywować, dodatkowo jak ja czytam na FB i inne dziewczyny to nawet jak mam strasznego lenia to wkładam adidasy i te 30 minut wyskaczę :D

Duś tenis jest ekstra, kiedys grałam ale ja mam problem z nadgarstkiem i już chyba nie zagram:(

Dawaj nr na priv to będę Cię o 19 mobilizować:yes::lol2: w tej dotykowej komórce nie masz funkcji budzika, cio???:lol2: kebab to nie przeszkoda, ja zresztą uważam, że nie powinno się rezygnować z ulubionych potraw a jedynie ograniczyć co niektóre;) dobrego kebeba to i ja bym zjadła:yes::D