Venus_m 11.06.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Anetka widzę, że znasz się na jedzeniu Luzik dziś zacznę na pewno Z innej beczki - ocena okresowa wypadła bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.06.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jak to fajnie, że ja na razie nie muszę nic robić Zobaczę jak się za to zabierzecie to może i mnie to za jakieś 2 miesiące zmobilizuje do działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.06.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Venuska aleś mnie zrobiła Ja wykąpałam dzieci, nakarmiłam, było już po 20, siedzę i tak sobie myślę: O Anetka z Venuską juz pewnie po ćwiczeniach A mi się nie chce. ALe co ja im jutro powiem, wstyd będzie jak nie wiem To się zmonilizowałam Te wczorajsze ćwiczenia, to takie na zapoznanie się były. Ja bez żadnego wcześniej przygotowania (M się śmiał bo w życiu mnie ćwiczącej nie widział! ) oczywiście musiałam stopować kilka razy, a w 13 minucie sprawdzałam ile jeszcze Najgorsze dla mnie były te ćwiczenia w półprzysiadzie, leżąc na brzuchu z uniesionymi nogami i te pod koniec leżąc na plecach z ramionami uniesionymi i nogami Pośladki czułam, z brzuchem gorzej POd koniec bardziej zwłaszcza górną część Dziś chyba zrobię parę 6minutówek, bo jakbym się za skalpela wzieła, to bym się chyba jutro nie ruszyła Aaa i muszę jakąś piankę kupić, bo mi za twardo było Anetka u mnie endorfiny jeszcze się nie uaktywniły, bo PO czułam się zmęczona, zjadłam bułe i poszłam spać wcześniej Edytowane 11 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jak to fajnie, że ja na razie nie muszę nic robić Zobaczę jak się za to zabierzecie to może i mnie to za jakieś 2 miesiące zmobilizuje do działań jak to nic??? Ty musisz urodzić :lol2: Chyba jednak wolę godzinę z Chodakowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ida bo endorfiny to cit pózniej, jak człowiek jako tako program opanuje:yes: A który program cwiczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Mnie się płyta podoba bo tam ciągiem i Ewka fajnie mówi do człowieka , no fajnie się ćwiczy, co więcej nie raz miałam wrażenie jakby faktycznie ćwiczyła ze mną bo dokładnie wiedziała w których momentach miałam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.06.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Z innej beczki - ocena okresowa wypadła bardzo dobrze będzie premia :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.06.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Venuska gratki ANetka skalpel, próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.06.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ida, aż się uśmiechnęłam, bo wspomniałaś o 3 momentach, w których ja też miałam kryzys. Ćwiczenia w półprzysiadzie robiłam już z zadyszką, te na brzuchu w połowie omijałam, a przy tych z wymachami musiałam sobie pod koniec podtrzymywać szyję, bo bez tego bolała strasznie. Teraz daję radę ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.06.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 jak to nic??? Ty musisz urodzić :lol2: Chyba jednak wolę godzinę z Chodakowską To mnie nie pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.06.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ida i Venus garatulacje:yes: Aneta szacun za te ćwiczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.06.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Teraz daję radę ze wszystkim Mam nadzieję, że i ja dam radę za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 11.06.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Kobitki, ale mobilizujecie . Człowiek ma ochotę wskoczyć w adidaski i czym prędzej wykonać ćwiczenia . Chyba się przyłączę. Muszę, bo jak nie to się uduszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Venuska nie wiem co Ty na to ale Twój wątek jest najbardziej fit na Fm:lol2::lol2: pełna mobilizacja:D Dziewczyny z ćwiczeniami jak ze wszystkim , nie od razu wszystko wychodzi, trzeba się wtrybić czyli co runda II dziś o 19? Ida Ty chyba skalpel I cwiczysz? ja II ten wariant z krzesłem:lol2: Venus no i jak, premia bedzie w związku z tą oceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.06.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ida Ty chyba skalpel I cwiczysz? ja II ten wariant z krzesłem:lol2: A to są 2? Pewnie ten II jeszcze gorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Anetka będzie na pewno będę mogła zamówić do domu coś ekstra ze wstępnych obliczeń wychodzi, że zamówimy drzwi, ściankę tv i może szkło do kuchni - oczywiście zobaczymy jak się ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Wątek fit podoba się mnie jak najbardziej, musimy się razem mobilizować ja będę dziś napinać brzuch 2x bardziej żeby odrobić straty po wczorajszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Wątek fit podoba się mnie jak najbardziej, musimy się razem mobilizować ja będę dziś napinać brzuch 2x bardziej żeby odrobić straty po wczorajszym Dzisiaj to Ty pilnuj , żebyś oddychać mogła:lol2::lol2: to trochę jak w szkole rodzenia - oddech to podstawa:lol2::lol2: No to widzę, że premia juz rozdysponowana, moze chociaż na odżywkę do rzęs zostanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 A to są 2? Pewnie ten II jeszcze gorszy? Ida są II, ja jedynki nie znam bo od II zaczynałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.06.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Anetka będzie na pewno będę mogła zamówić do domu coś ekstra ze wstępnych obliczeń wychodzi, że zamówimy drzwi, ściankę tv i może szkło do kuchni - oczywiście zobaczymy jak się ułoży woooow to dobrze zostałaś oceniona :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts