Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska aleś mnie zrobiła :mad:

Ja wykąpałam dzieci, nakarmiłam, było już po 20, siedzę i tak sobie myślę: O Anetka z Venuską juz pewnie po ćwiczeniach :D A mi się nie chce. ALe co ja im jutro powiem, wstyd będzie jak nie wiem :oops:

To się zmonilizowałam :D Te wczorajsze ćwiczenia, to takie na zapoznanie się były. Ja bez żadnego wcześniej przygotowania (M się śmiał bo w życiu mnie ćwiczącej nie widział! :D) oczywiście musiałam stopować kilka razy, a w 13 minucie sprawdzałam ile jeszcze :lol2: Najgorsze dla mnie były te ćwiczenia w półprzysiadzie, leżąc na brzuchu z uniesionymi nogami i te pod koniec leżąc na plecach z ramionami uniesionymi i nogami :sick:

Pośladki czułam, z brzuchem gorzej ;) POd koniec bardziej zwłaszcza górną część :eek:

Dziś chyba zrobię parę 6minutówek, bo jakbym się za skalpela wzieła, to bym się chyba jutro nie ruszyła ;)

Aaa i muszę jakąś piankę kupić, bo mi za twardo było :D

Anetka u mnie endorfiny jeszcze się nie uaktywniły, bo PO czułam się zmęczona, zjadłam bułe :D i poszłam spać wcześniej ;)

Edytowane przez ida2

Ida, aż się uśmiechnęłam, bo wspomniałaś o 3 momentach, w których ja też miałam kryzys. Ćwiczenia w półprzysiadzie robiłam już z zadyszką, te na brzuchu w połowie omijałam, a przy tych z wymachami musiałam sobie pod koniec podtrzymywać szyję, bo bez tego bolała strasznie. Teraz daję radę ze wszystkim :wiggle:

Venuska nie wiem co Ty na to ale Twój wątek jest najbardziej fit na Fm:lol2::lol2::lol2: pełna mobilizacja:D

Dziewczyny z ćwiczeniami jak ze wszystkim , nie od razu wszystko wychodzi, trzeba się wtrybić:yes: czyli co runda II dziś o 19?

Ida Ty chyba skalpel I cwiczysz? ja II ten wariant z krzesłem:lol2:

Venus no i jak, premia bedzie w związku z tą oceną?

Wątek fit podoba się mnie jak najbardziej, musimy się razem mobilizować ;) ja będę dziś napinać brzuch 2x bardziej żeby odrobić straty po wczorajszym :lol:

Dzisiaj to Ty pilnuj , żebyś oddychać mogła:lol2::lol2::lol2: to trochę jak w szkole rodzenia - oddech to podstawa:lol2::lol2::lol2:

No to widzę, że premia juz rozdysponowana, moze chociaż na odżywkę do rzęs zostanie:D