Venus_m 11.06.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ivy dobrze ale na drzwi mamy już uzbierane + projekty męża i powinno styknąć + może balustrada schodowa dobra, już i tak popłynęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.06.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Venus lanie Ci się należy Ja ćwiczyłam niektóre robiłam tylko po jednej serii- nie dałam rady powtórzyć poza tym nie chciałam się na pierwszy raz za bardzo nadwerężać Jak się położyłam spać to czułam każdy jeden mięsień chyba faktycznie całe ciało pracowało, i najlepsze jest to że nie mam dzisiaj zakwasów a byłam pewna, że z łóżka nie wstanę To co powtórka dzisiaj? Ja planowałam co drugi dzień ćwiczyć I przypomniało mi się- wzięłam się za ćwiczenia po ok 23 jak już dziecko uśpiłam (przysnęło mi się z nią chwilkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.06.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nesska ja dziś tam trochę czuję Venuska za I razem trudno się skupić na ćwiczeniach, oddechu i napięciem brzucha - ja z tym miałam wczoraj problem ________________ Muszę jeszcze pomiary dokładne zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dziewczynki z każdym dniem będzie lepiej:yes: grunt to zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 też tak myślę :D chociaż nie powiem, dziś się wylaszczyłam i wyglądam dobrze także z pewnością nie mogę napisać, że się nie akceptuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jaka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.06.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 kurcze, a niech was... wstałam dziś o 7 i pojechałam na godzinkę nad morze pobiegać. przecież ja nienawidzę biegać. i zadzwoniłam do trenera znów - jutro gramy. w sobotę mam kickboxing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.06.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Venus po co na dom nagrodę - wydaj na siebie:P ujędrnianie i inne i będziesz jak ta lala we wrześniu:) ja to swoje nagrody, premie, dodatki na siebie wydaję dom to nie wszystko:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.06.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 kurcze, a niech was... wstałam dziś o 7 i pojechałam na godzinkę nad morze pobiegać. przecież ja nienawidzę biegać. i zadzwoniłam do trenera znów - jutro gramy. w sobotę mam kickboxing. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 też tak myślę :D chociaż nie powiem, dziś się wylaszczyłam i wyglądam dobrze także z pewnością nie mogę napisać, że się nie akceptuję ja za to dzisiaj wyglądam :sick:dobrze ze nie mam spotkań i nikt do mnie nie przychodzi dzisiaj nie jest mój dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.06.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Magda z tego co czytam to Ty większość wydajesz na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.06.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Magda z tego co czytam to Ty większość wydajesz na siebie no w końcu kobietą jestem:D wizja pracy i kupowała/ładowania w dom przede wszystkim to nie dla mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.06.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Ejjj właśnie zauważyłam że ja już ELITA jestem ;) Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Magda z tego co czytam to Ty większość wydajesz na siebie dokładnie:lol2::lol2::lol2: helloł laski, widzę że mobilizacja była, ja za to wczoraj nic nie robiłam a byłam zmęczona za 10, mąż zrobił obiad i powiesił pranie a ja nic:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 no ale Reni z tego co pamietam czytając Twój wątek - to Ty też jesteś "konsument" wzorcowy jak ja:Pjuż nie będę po nickach wymieniała kto jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.06.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ale masz dobrego męża mój gotuje ale żeby pranie rozwiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Magda ja jakbym mogła to też bym wszystko przewalała na siebie albo na dziecko ale, że teraz jestem na wychowawczym i nie mam swojej kasy tylko zawsze muszę od m brać to już nie jest tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ale masz dobrego męża mój gotuje ale żeby pranie rozwiesił mój i ugotuje i rozsiedzi jak Musi, ale muszę później na nim poprawiać, bo jak wyciągnie z pralki tak powiesi i ubrania później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.06.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nesska dlatego ja poszłam jak najszybciej do roboty - ale warunek był jeden na siebie i na nianię robię mój ugotuje też,,,ale prania to lepiej niech nie wiesza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 no ale Reni z tego co pamietam czytając Twój wątek - to Ty też jesteś "konsument" wzorcowy jak ja:P już nie będę po nickach wymieniała kto jeszcze:) Magda ja?????????????????????? bardziej oszczędnej ode mnie nie ma:rolleyes: Neska nie narzekam ale zaś rzadko mu się zdarza powiesić pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts