Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus lanie Ci się należy :mad:

Ja ćwiczyłam niektóre robiłam tylko po jednej serii- nie dałam rady powtórzyć poza tym nie chciałam się na pierwszy raz za bardzo nadwerężać :D Jak się położyłam spać to czułam każdy jeden mięsień chyba faktycznie całe ciało pracowało, i najlepsze jest to że nie mam dzisiaj zakwasów a byłam pewna, że z łóżka nie wstanę :o

To co powtórka dzisiaj? Ja planowałam co drugi dzień ćwiczyć :confused:

I przypomniało mi się- wzięłam się za ćwiczenia po ok 23 jak już dziecko uśpiłam (przysnęło mi się z nią chwilkę :D)

Nesska ja dziś tam trochę czuję ;)

Venuska za I razem trudno się skupić na ćwiczeniach, oddechu i napięciem brzucha - ja z tym miałam wczoraj problem ;)

Muszę jeszcze pomiary dokładne zrobić ;)

kurcze, a niech was... wstałam dziś o 7 i pojechałam na godzinkę nad morze pobiegać. przecież ja nienawidzę biegać. i zadzwoniłam do trenera znów - jutro gramy. w sobotę mam kickboxing.

Venus po co na dom nagrodę - wydaj na siebie:P ujędrnianie i inne i będziesz jak ta lala we wrześniu:)

ja to swoje nagrody, premie, dodatki na siebie wydaję :) dom to nie wszystko:P

kurcze, a niech was... wstałam dziś o 7 i pojechałam na godzinkę nad morze pobiegać. przecież ja nienawidzę biegać. i zadzwoniłam do trenera znów - jutro gramy. w sobotę mam kickboxing.

:rotfl::rotfl:

też tak myślę :D :D :cool: chociaż nie powiem, dziś się wylaszczyłam i wyglądam dobrze :yes: także z pewnością nie mogę napisać, że się nie akceptuję :lol2:

ja za to dzisiaj wyglądam :sick::sick:dobrze ze nie mam spotkań i nikt do mnie nie przychodzi :rolleyes: dzisiaj nie jest mój dzień :no:

Magda z tego co czytam to Ty większość wydajesz na siebie :lol2:

no w końcu kobietą jestem:D

wizja pracy i kupowała/ładowania w dom przede wszystkim to nie dla mnie:)

Magda z tego co czytam to Ty większość wydajesz na siebie :lol2:

dokładnie:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

helloł laski,

widzę że mobilizacja była, ja za to wczoraj nic nie robiłam a byłam zmęczona za 10, mąż zrobił obiad i powiesił pranie a ja nic:D:D:D:D:D

Magda ja jakbym mogła to też bym wszystko przewalała na siebie albo na dziecko :yes: ale, że teraz jestem na wychowawczym i nie mam swojej kasy tylko zawsze muszę od m brać to już nie jest tak łatwo :(
Ale masz dobrego męża :D mój gotuje ale żeby pranie rozwiesił :o

mój i ugotuje i rozsiedzi jak Musi, ale muszę później na nim poprawiać, bo jak wyciągnie z pralki tak powiesi i ubrania później... :sick:

Nesska dlatego ja poszłam jak najszybciej do roboty - ale warunek był jeden na siebie i na nianię robię:cool:

mój ugotuje też,,,ale prania to lepiej niech nie wiesza:)

no ale Reni z tego co pamietam czytając Twój wątek - to Ty też jesteś "konsument" wzorcowy jak ja:P

już nie będę po nickach wymieniała kto jeszcze:)

Magda ja??????????????????????

bardziej oszczędnej ode mnie nie ma:rolleyes:

Neska nie narzekam ale zaś rzadko mu się zdarza powiesić pranie