Venus_m 11.06.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dziewczyny nieżyję! Oczywiście przespałam godzinę 19, już miałam chytry plan wam napisać że ćwiczyłam a wcale tak nie było ale się zmobilizowałam, bo przecież to nie przedszkole jestem po 20 min skalpela, boli mnie wszystko, najgorsze ćwiczenia w tym pół przysiadzie, najbardziej lubię te ze wspinaniem się na palce leje się ze mnie mam nadzieję, że jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.06.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ja dziś się męczyłam, ale na zabiegu epilacji:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Venuska BRAWA za mobilizacje!!! Jutro CIę będzie wszystko dopiero boleć JA jeszcze przed... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ida ale o ja pierdańczę, teraz to już się będę mobilizować skoro widzę że mam kondycję niemowlęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Justyś tak trzymać z każdym dniem będzie lepiej:) ja też dałam rady skalpel plus shok, ide dzieci kapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Anetka gratuluję a jakie masz postępy? ile już ćwiczysz i czy coś ubyło? oprócz słodkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ja zaczęłam w marcu ale w fitness klubie do tej pory mam 6 kilo na minusie ja spektakularnych efektów nie widzę ale znajomi dookoła tak, no i ciuchy lużne się zrobiły i brzuch jak wciągnę to mam już taki o jakim marzę nie wyglądam w każdym razie jak w III ciąży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ja już po....ale dzisiaj było trudniej niż wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.06.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 jak zaczynasz ćwiczyć, to spadek wagi wcale nie będzie spektakularny - mięśnie zaczynają się budować, a one są cięższe niż tkanka tłuszczowa (na szczęście nie zajmują aż tyle miejsca! ). niestety dlatego sama siłownia czy sam fitness (bez diety) zazwyczaj nie dają spektakularnego ubytku na wadze (w moim najgorszym okresie przytycia mimo katowania się na siłce spiningami i różnymi alfabetami (tcb...) nie udało mi się więcej jak 2,5 kg stracić i stop, ni hu hu dalej. a przecież nie zaczęłam się nagle opieprzać). natomiast ćwiczenia sylwetkę i kondycję poprawiają nawet wówczas, gdy żadne dietowanie nie jest stosowane ciało nabiera sprężystości i ładnego kształtu. (efekty o które mi chodziło osiągnęłam dopiero po diecie, ale już po kilku treningach ciuchy były swobodniejsze ) poza tym niestety waga nie odzwierciedla w pełni kondycji naszego ciała. wcale nie jest wyznacznikiem chudości czy grubości. jak będziecie miały możliwość stanąć na takiej profesjonalnej wadze fitnessowej, to koniecznie wypróbujcie - to pioruństwo wam powie, ile % masy ciała to mięśnie, ile to woda, ile ważą kości, jaki jest wskaźnik otłuszczenia organów wewnętrznych, określi wiek metaboliczny... (czasem są w siłowniach, u dietetyków, w aptekach, rzadko u lekarzy ale czasem można trafić)(można je kupić, ale niestety porządny sprzęt to wydatek rzędu kilku tyśków, są wersje "domowe" za kilka stówek, ale ponoć z wiarygodnością pomiarów - mocno kiepsko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 helloł ja na razie boję się na takiej wadze stanąć bo chyba z 60% miałabym tłuszczku, 30% wody i 10% kości czuję udaaaaaaa dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.06.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja kiedyś wlazłam na takie cuś, okazało się, że mam dużo wody i wcale nie mało tłuszczu , a ważyłam wtedy jakieś 45 kilo , więc zupełnie zgłupiałam, o co chodzi . Lepiej trzymać się od tego z daleka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.06.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dzien dobry szanownej szefowej!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Witam GUMISIE!!! co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 12.06.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Dzień Dobry Podczytuję forum od jakiegoś czasu i chciałabym zapytać Panią Gospodynię VENUS o zdjęcia karniszów, które jakiś czas temu wrzucałaś. Venusko wielka prośba o zdjęcie i podpowiedz skąd one są Dziewczyny mam wielką prośbę, mam w salonie tapetę Luksor z LM w wersji http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/828/1213828/product/tapeta-luksor,main.jpg&imgrefurl=http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-scian-i-sufitow/tapety-bordiury-okleiny/tapety/tapeta-luksor,p59735,l869.html&h=1000&w=1000&sz=113&tbnid=C4hOdeO21BdzXM:&tbnh=87&tbnw=87&prev=/search%3Fq%3Dtapeta%2Bluksor%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=tapeta+luksor&usg=__Hk3cXXGrPx89fOoffOczofhxvBE=&docid=L8XshKtBDCRlJM&sa=X&ei=wh24UcC3HMLctAaC04CIBg&ved=0CCwQ9QEwAA&dur=1977 i teraz pytanie jakiego koloru dobrać karnisze? Pytanie jeszcze jedno czy karnisze i kinkiety muszą być z tego samego koloru "żelastwa"? Będę wdzęczna za sugestie Venusko jakis czas temu pisałam do Ciebie na skrzynkę e-mail, tak dla jansości to ja Ula Pozdrawiam serdecznie i zyczę miłego dnia Wam wszystkim:smile: Edytowane 12 Czerwca 2013 przez julcia1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Hej Ula Tapeta luksor tak mi się właśnie kojarzyła z Tobą fajnie że się ujawniłaś żelastwo absolutnie nie musi być takie samo ja mam karnisze z firmy karnix.pl, model Aspen, zakończenie Bella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.06.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Hej Laskony:P ja tylko dodam, że do tej tapety nie dawałabym na pewno złota... raczej tytan a w sumie glamour wyglądałby czarny błyszczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.06.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Helloł Mnie dzisiaj bolą mięśnie brzucha zobaczymy co jutro będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.06.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Venuska, Nesska uda czuję (coś źle robiłam bo prawe bardziej) i brzuch też! Wczoraj podczas ćwiczeń to dopiero czułam każdy jego mięsień dokładnie Tak wogóle to mnie M. wieczorem zawalił papierkową robotą, siedziałam do 22.30 :bash:Normalnie to bym zaraz Po poszłam spać i ostatnią rzeczą o której bym pomyślała byłyby ćwiczenia ALe przez Was czy dzięki Wam się zmobilizowałam, zrobiłam niepełne 3x6M Niepełne bo przy intensywniejszych ćwiczeniach musiałam odpuścić ze względu na bolący brzuch właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.06.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja robiłam skalpela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 12.06.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Venus dziękuję za miłe przyjęcie. Dziękuję za podpowiedzi, na złoto nie stawiałam Dziewczyny GRATULACJĘ postepów. Jeszcze w sprawie karniszy, napiszcie mi czy mając na uwadze same firany z woalu np. jest sens kupować kanisz podwójny czyli na załsony i firany a przyszłość jakby coś się odwidziało? Oglądam właśnie karnisze na stronce którą mi podałaś Venus i teraz kolory: antracyt?Inox. Dziewczyny prośba o sugestię bo chcę mieć ten temat z górki Edytowane 12 Czerwca 2013 przez julcia1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts