Nesska 12.06.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Jakie dam sobie spokój hę???? A gdzie ta silna wola??? Nie mogę przestać słuchać Edytowane 12 Czerwca 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Znam i lubię :D uda mnie dziś bolą, więc nie wiem jak będzie najwyżej pomerdam rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 12.06.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 No to ja dołączę do Was, a raczej wczoraj już . Zrobiłam ten skalpel. Będę z Wami ćwiczyć tylko Mel B bo jakos ja wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.06.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 O Venusia czuję, że te twoja ćwiczenia skończą się tak szybko jak każda dieta która zaczynałaś Ida przenosimy się na inny wątek bo tu nie ma co liczyć na motywację Idziemy do anety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.06.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Anetka robię dzisiaj tagliatelle z tuńczykiem, przed podaniem razem wymieszać? Ja dziś próbuję skalpel, o ile nie będę mieć zbyt bolesnych zakwasów u mnie dziś to samo na obiad :lol2: ja mieszam przed podaniem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.06.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nigdzie się nie przenosimy! nie żebym była niegościnna, oczywiście zapraszam do siebie ale Venuska przeciez nie odpuszcza:no: jak się będziemy wzajemnie motywować to na pewno będzie łatwiej przetrwać kryzysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nesska ja jestem na diecie od marca więc nie wiem co masz mi do zarzucenia a że czasem pozwalam sobie na przyjemności nie znaczy że z niej rezygnuję, bo wagę mam albo w dół albo stoi w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.06.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jaki kryzys po jednym dniu???? Żartowałam oczywiście Venuski wątka nie zamierzam opuszczać Zadomowiłam się tu na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 NO ! dobra ćwiczę dziś, tylko co z moimi udami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 12.06.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 I o to chodzi Mnie brzuch dzisiaj boli też się zastanawiam czy dam redę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 koleżanka w pracy się ze mnie śmiała jak jej pokazałam z którym ćwiczeniem miałam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.06.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jak to co z udami, Daj im popalić a jak naprawdę nie dasz rady, to dostanie im sie jutro:D Dieta , jak ja nie lubie tego słowa...kojarzy mi się z samymi zakazami:lol2::lol2: ja tam jestem zdania, że trzeba jeśc wszystko na co ma sie ochotę ale z głową Nie wiem jak Wy ale ja od tygodnia zajadam się truskawkami z jogurtem naturalnym, matko mogłabym jeść tylko to:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 a ja jogurt naturalny z otrębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.06.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ja mam 100/72/102 jest zazdrość! a przyszłam wam powiedzieć, że wymyśliłam dziś zajebisty obiad. białe risotto z pieczarkami, szparagami, cebulką, tymiankiem i pietruszką. (białe, bo dla zagęszczenia dodałam 2 łyżki serka almette; można śmietanę, ale dla mnie wychodzi za słodko). pieczarki i szparagi najpierw trochę poddusiłam, a potem oczywiście wymieszać, zostawić aby się przegryzło i doprawić do smaku. tak mi podeszło, że stary dziś obiadu nie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Duś nie mów mi o takich dobrych rzeczach ja wczoraj mozarella z pesto i pomidorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.06.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dziewczyny ja sie jeszcze do cwiczen nie zmobilizowalam ogladalam dzisiaj ten skalpel 2 na youtubie chyba w tych 6min lepsze cwiczenia ale nie probowalam to nie wiem. Na razie codziennie "tańcze" z moimi córciami do Just Dance 4 na WII i powiem wam że lepsze niz aerobic a rekami i nogami tez trzeba sie namachac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 no pewnie Zuzia i sama przyjemność ja podłączam lapa do tv w salonie i ćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.06.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ależ to bardzo dietetyczny obiad! przepis wykopałam z moich niegdysiejszych dietowych jadłospisów (dieta musiała być smaczna!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.06.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ależ to bardzo dietetyczny obiad! przepis wykopałam z moich niegdysiejszych dietowych jadłospisów (dieta musiała być smaczna!) tak Duś dobra dieta musi być smaczna;) no musiał Ci stary za skórę zajść skoro nawet obiadu nie będzie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.06.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 a ja jogurt naturalny z otrębami ja nie lubię ale uwielbiam owsiankę, na mleku oczywiście;) więc to u nas dość częste kolacyjne danie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts