Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

ja spróbuję skalpel a jak nie dam rady to dam sobie spokój :lol2:

my Ci nie damy odpuścić :mad: Masz tu z nami ćwiczyć i się męczyć! i Koniec Kropka PL (jak mówi mój synek ) :lol2:

Wiadomo, że pierwsze dni nie są łatwe, tym bardziej jak się wcześniej nie ćwiczyło (JA :D) i zakwasy dają się we znaki,

ale mam nadzieję że za 2-3 dni już będzie Lepiej! :yes:

Tosia zapewniam CIę, że jak dziś czy jutro poćwiczysz to Te mięśnie poczujesz dokładnie :D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja się przywitam pięknie. Przyplątałam się tu jakiś czas temu chyba od Oli U. i tak sobie podczytuję wątek jak mam chwilkę czasu. Niestety nadążyć za Wami nie ma szans ale dzięki gospodyni i Ja mam lustro w lustrzanej ramie. Własnie Pani Agnieszka mi je przywiozła i jest piękneeeee.

Oczywiście nie omieszkałam wspomnieć kto jej klientów nagania :D. Dzięki Venuska .

ja w ćwiczeniach na brzuchu nie umiem unieść miednicy, podnoszę nogi do kolan :lol2:

ale też już nie było takiego chaosu, bardziej panowałam nad oddechem, natomiast dziś tak mnie bolą nogi że o dla boga!! :D :D :lol2: dziś chyba z Mel B coś dziabnę :stereo:

Moja koleżanka (informujemy się codziennie wieczorem o postępach) napisała że zrobiła wczoraj 3x6 min i zdecydowanie woli skalpel bo jest lżejszy :lol:

Moja koleżanka (informujemy się codziennie wieczorem o postępach) napisała że zrobiła wczoraj 3x6 min i zdecydowanie woli skalpel bo jest lżejszy :lol:

Dokładnie do takiego samego wniosku doszłam wczoraj!!!! :o

Bałam się na 2 dzień robić skalpela bo myślałam, że za ciężko będzie, spróbowałam 3x6M z trudem, a wczoraj przy S. te ćwiczenia już się takie trudne, nawet w przysiadzie nie wydawały :lol2:

Bo na brzuchu i plecach dalej ciężko ;)

Dziewczynki, super, że tak Was wciągnęło i głupio mi się teraz odzywać, bo to co napiszę, będzie z lekka demotywujące :(.

Nie ma potrzeby ćwiczyć codziennie, zwłaszcza z tym samym programem, tym bardziej, że macie zakwasy :yes:. Jeśli chcecie ćwiczyć codziennie, to najlepiej kombinować: jeden dzień ręce i brzuch, drugi dzień pośladki i nogi :yes: i tak na przemian. Trening ogólnorozwojowy ("Skalpel" jest na wszystkie partie ciała, w dodatku Chodakowska ćwiczy dosyć intensywnie) spokojnie można wykonywać co drugi dzień i efekt powinien być nawet lepszy niż codzienne maltretowanie tych samych mięśni, bo one potrzebują czasu na regenerację, żeby mogły się budować :yes:.

Namieszałam :stirthepot: i znikam :lol2:.

Cześć sportsmenki :lol2: Pokazywać brzuszki :D

Ja ogólnie lubię ćwiczyć, biegac,pozostało mi tak po szkole, często jeździłam na zawody, po szkole miałam dodatkowe treningi i chodziłam jeszcze na siłownię :yes: Żeby nie bylo to ćwicze z Wami, no może wczoraj wlaczylam Ewę a sama naleśniki robiłam :lol2: I słyszę w oddali jak Ewa krzyczy " super ", " dobrze":rotfl: