ida2 12.06.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ja spróbuję skalpel a jak nie dam rady to dam sobie spokój my Ci nie damy odpuścić Masz tu z nami ćwiczyć i się męczyć! i Koniec Kropka PL (jak mówi mój synek ) Wiadomo, że pierwsze dni nie są łatwe, tym bardziej jak się wcześniej nie ćwiczyło (JA ) i zakwasy dają się we znaki, ale mam nadzieję że za 2-3 dni już będzie Lepiej! Tosia zapewniam CIę, że jak dziś czy jutro poćwiczysz to Te mięśnie poczujesz dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 12.06.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 To ja się przywitam pięknie. Przyplątałam się tu jakiś czas temu chyba od Oli U. i tak sobie podczytuję wątek jak mam chwilkę czasu. Niestety nadążyć za Wami nie ma szans ale dzięki gospodyni i Ja mam lustro w lustrzanej ramie. Własnie Pani Agnieszka mi je przywiozła i jest piękneeeee. Oczywiście nie omieszkałam wspomnieć kto jej klientów nagania . Dzięki Venuska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ja o 19.00 startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Koza przyjemność po mojej stronie - cieszę się że się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.06.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Justyś a ile kg Ci ubyło na Twojej diecie i kiedy zaczęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.06.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja właśnie wskakuję w adidasy i zaraz zaczynam się pocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 a ja już po zaczęłam o 18, bo muszę odkurzyć i kotki wyczesać dzisiaj poszło mi bardzo dobrze, wytrwałam do końca ale pod biustem się spociłam że ola boga o dziwo uda podczas ćwiczeń nie bolały, tylko przyjemnie "ciągnęły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Anetko mi zeszło w czasach świetności 6 kg, a teraz z przyjemnościami mam 5 kg na minusie zaczęłam jakoś w marcu jak waga wybiła mi straszną cyfrę i pod koniec kwietnia (czyli po 2 miesiącach) miałam - 6, a w sumie powinnam - 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.06.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja dostałam płytę ze skalpelem 2, więc dzisiaj czekam na brand new endorfiny Szok trening po obejrzeniu zniechęcił mnie zamaszystością ruchów. Mam zdecydowanie za mało miejsca teraz na takie przemieszczanie się jak na płycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 przyszły dziś tkaniny na rolety i mechanizm na jedno okno tylko co ja mam cholera zrobić z tą taśmą? muszę Andżeli spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 O rany Julek jakie tu treningi odchodzą . Mnie póki co ogród i latanie po chałpie daje tak w kość że nie wiem czy kiedykolwiek pomyślę o jakichś ćwiczeniach Chociaż udom i brzuszkowi by się przydało Justynko czekam z ciekawością na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Agnes i mam nadzieję, że przez następny miesiąc będą odchodzić kto nas zmobilizuje jak nie my same? mnie dziś Nesska zmotywowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.06.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ZAliczyłam Dziś już lepiej, nie było tak chaotycznie jak za pierwszym razem Ale mam przykurcze W ćw. na plecach nie umiem wyprostwoać nóg :cry: Idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2013 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 ja w ćwiczeniach na brzuchu nie umiem unieść miednicy, podnoszę nogi do kolan ale też już nie było takiego chaosu, bardziej panowałam nad oddechem, natomiast dziś tak mnie bolą nogi że o dla boga!! :D dziś chyba z Mel B coś dziabnę Moja koleżanka (informujemy się codziennie wieczorem o postępach) napisała że zrobiła wczoraj 3x6 min i zdecydowanie woli skalpel bo jest lżejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.06.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 heloł a co to tak cicho? Dziewczyny trzymam za Was kciuki i za Wasze akrobacje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 13.06.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Moja koleżanka (informujemy się codziennie wieczorem o postępach) napisała że zrobiła wczoraj 3x6 min i zdecydowanie woli skalpel bo jest lżejszy Dokładnie do takiego samego wniosku doszłam wczoraj!!!! Bałam się na 2 dzień robić skalpela bo myślałam, że za ciężko będzie, spróbowałam 3x6M z trudem, a wczoraj przy S. te ćwiczenia już się takie trudne, nawet w przysiadzie nie wydawały Bo na brzuchu i plecach dalej ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.06.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 przysiad to dla mnie też już pestka gorzej te leżące na brzuchu, bo na plecach luzik. Tylko nie ogarniam brzuszka i przyciągania nogi półkule mózgu nie pracują jak czeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Dziewczynki, super, że tak Was wciągnęło i głupio mi się teraz odzywać, bo to co napiszę, będzie z lekka demotywujące . Nie ma potrzeby ćwiczyć codziennie, zwłaszcza z tym samym programem, tym bardziej, że macie zakwasy . Jeśli chcecie ćwiczyć codziennie, to najlepiej kombinować: jeden dzień ręce i brzuch, drugi dzień pośladki i nogi i tak na przemian. Trening ogólnorozwojowy ("Skalpel" jest na wszystkie partie ciała, w dodatku Chodakowska ćwiczy dosyć intensywnie) spokojnie można wykonywać co drugi dzień i efekt powinien być nawet lepszy niż codzienne maltretowanie tych samych mięśni, bo one potrzebują czasu na regenerację, żeby mogły się budować . Namieszałam i znikam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.06.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ilonko może i tak....chociaż jej niektóre treningi są tak skonstruowane aby całe ciało pracowało. Ja widziałam kilkanaście mega metamorfoz na jej stronie, dziewczyny ćwiczyły codziennie te same programy, efekt jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.06.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Cześć sportsmenki Pokazywać brzuszki Ja ogólnie lubię ćwiczyć, biegac,pozostało mi tak po szkole, często jeździłam na zawody, po szkole miałam dodatkowe treningi i chodziłam jeszcze na siłownię Żeby nie bylo to ćwicze z Wami, no może wczoraj wlaczylam Ewę a sama naleśniki robiłam I słyszę w oddali jak Ewa krzyczy " super ", " dobrze":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts