Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Hej Laseczki:)

Cześć sportsmenki :lol2: Pokazywać brzuszki :D

Ja ogólnie lubię ćwiczyć, biegac,pozostało mi tak po szkole, często jeździłam na zawody, po szkole miałam dodatkowe treningi i chodziłam jeszcze na siłownię :yes: Żeby nie bylo to ćwicze z Wami, no może wczoraj wlaczylam Ewę a sama naleśniki robiłam :lol2: I słyszę w oddali jak Ewa krzyczy " super ", " dobrze":rotfl:

hahahahhahahah ale Agentka:)

pobiłaś wszystkich! :) heheh

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć sportsmenki :lol2: Pokazywać brzuszki :D

Ja ogólnie lubię ćwiczyć, biegac,pozostało mi tak po szkole, często jeździłam na zawody, po szkole miałam dodatkowe treningi i chodziłam jeszcze na siłownię :yes: Żeby nie bylo to ćwicze z Wami, no może wczoraj wlaczylam Ewę a sama naleśniki robiłam :lol2: I słyszę w oddali jak Ewa krzyczy " super ", " dobrze":rotfl:

Ale z tej CHodakowskiej wróżka :D nawet wiedziała, że CI naleśniki super wychodzą :lol2::lol2::lol2::lol2:

hello :)

ja wczoraj o 19 też dałam radę - robiłam z płyty która była z Shapem:

http://zdrowiejlepiejmocniej.blogspot.com/2013/04/okadka-najnowszej-pyty-ewy.htm

na niej jest napisane zabójca cellulitu :p to połączone różne 6cio minutówki.... nogi mnie tak bolały że potem chodzić nie moglam, ja mam najgorszy problem z ćwiczeniami na brzuch, po dwóch cesarkach mam zrosty w macicy i boli mnie jak diabli - nie wiem robić i się porozchodzą czy dać spokój....

hello :)

ja wczoraj o 19 też dałam radę - robiłam z płyty która była z Shapem:

http://zdrowiejlepiejmocniej.blogspot.com/2013/04/okadka-najnowszej-pyty-ewy.htm

na niej jest napisane zabójca cellulitu :p to połączone różne 6cio minutówki.... nogi mnie tak bolały że potem chodzić nie moglam, ja mam najgorszy problem z ćwiczeniami na brzuch, po dwóch cesarkach mam zrosty w macicy i boli mnie jak diabli - nie wiem robić i się porozchodzą czy dać spokój....

Pasiulku a gdzie Ty masz cellulit, kruszynko nasza:o

Kappahl i Lindex od dziś :lol2: ( tu dla dziecka)

Home and You od wczoraj/ dziś - można na str luknąc

New Yorker 5.06

Mohito 7.06

House 14.06

Reserved 15.06 przy czym podobno przesunęli na za tydzień... ale to podobno

Orsay 15.06

H&M 20.06 to data oficjalna kiedy wszystko jest ometkowane, a można już we wtorek pojechać i będzie, teraz wisi dużo wieszaków też poprzecenianianych ale nie docelowych.

W sumie Laski to ja dziecko najwięcej obkupuję z wyprzedzeniem:)

Massimo Dutti 20.06

Mango 21.06

ZARA 21.06

Pasiulku a gdzie Ty masz cellulit, kruszynko nasza:o

oj żebyś wiedziała, że mam:( masakryczny, i żylaki i pękające naczynka - dostałam w spadku po babci i mamie:sick: i z wiekiem coraz trudniej z nim walczyć, po tej drugiej ciąży to całkiem walka z wiatrakami....

a tak wogóle to ja się sama zdiagnozowałam - jestem przypadkiem chudego grubasa;) w ciuchach to jeszcze ujdzie ale bez to:spam: