Magda_lena85 13.06.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Hej Laseczki:) Cześć sportsmenki Pokazywać brzuszki Ja ogólnie lubię ćwiczyć, biegac,pozostało mi tak po szkole, często jeździłam na zawody, po szkole miałam dodatkowe treningi i chodziłam jeszcze na siłownię Żeby nie bylo to ćwicze z Wami, no może wczoraj wlaczylam Ewę a sama naleśniki robiłam I słyszę w oddali jak Ewa krzyczy " super ", " dobrze":rotfl: hahahahhahahah ale Agentka:) pobiłaś wszystkich! heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.06.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 To ja zrobiłam to http://www.youtube.com/watch?v=2vqhhaYkDiI http://www.youtube.com/watch?v=9MjlZkYWgZY http://www.youtube.com/watch?v=GHNmlszz7kg i jeszcze ok. 250 brzuszków na razie jest ok choć coś tam czuję uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 13.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Cześć sportsmenki Pokazywać brzuszki Ja ogólnie lubię ćwiczyć, biegac,pozostało mi tak po szkole, często jeździłam na zawody, po szkole miałam dodatkowe treningi i chodziłam jeszcze na siłownię Żeby nie bylo to ćwicze z Wami, no może wczoraj wlaczylam Ewę a sama naleśniki robiłam I słyszę w oddali jak Ewa krzyczy " super ", " dobrze":rotfl: Ale z tej CHodakowskiej wróżka nawet wiedziała, że CI naleśniki super wychodzą :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 :rotfl: Waryiatki Kochane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 ja dziś jadę z mężusiem na shopping:)tzn on po panele do jednego "ostatniego" pokoju - ja na "odzieżowe";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.06.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 hello ja wczoraj o 19 też dałam radę - robiłam z płyty która była z Shapem: http://zdrowiejlepiejmocniej.blogspot.com/2013/04/okadka-najnowszej-pyty-ewy.htm na niej jest napisane zabójca cellulitu to połączone różne 6cio minutówki.... nogi mnie tak bolały że potem chodzić nie moglam, ja mam najgorszy problem z ćwiczeniami na brzuch, po dwóch cesarkach mam zrosty w macicy i boli mnie jak diabli - nie wiem robić i się porozchodzą czy dać spokój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.06.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Venus Ciebie zmotywowałam a sama wczoraj nie ćwiczyłam Poszłam usypiać Olę i z nią usnęłam:mad: Obudziłam się po 12 bo mi kaszleć bardzo zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ale z tej CHodakowskiej wróżka nawet wiedziała, że CI naleśniki super wychodzą :lol2::lol2: Pyszne były , nawet dzisiaj na śniadanie wciagnelam dwa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 helloł dziewuchy no muszę powiedzieć , że jestem pełna podziwu dla was moja dupa jak siedziała, tak siedzi nadal i nic jej nie rusza:o:o:o:o:o:o:o:o Magda zakupy ciuchowe, nawet wyprzedaże się nie zaczęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.06.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 hello ja wczoraj o 19 też dałam radę - robiłam z płyty która była z Shapem: http://zdrowiejlepiejmocniej.blogspot.com/2013/04/okadka-najnowszej-pyty-ewy.htm na niej jest napisane zabójca cellulitu to połączone różne 6cio minutówki.... nogi mnie tak bolały że potem chodzić nie moglam, ja mam najgorszy problem z ćwiczeniami na brzuch, po dwóch cesarkach mam zrosty w macicy i boli mnie jak diabli - nie wiem robić i się porozchodzą czy dać spokój.... Pasiulku a gdzie Ty masz cellulit, kruszynko nasza:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 :o:o:o:o:o:o Magda zakupy ciuchowe, nawet wyprzedaże się nie zaczęły zaczęły Reni:) oprócz Re, i Zary nic nie rusza d. czy nikt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 13.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 ja dziś jadę z mężusiem na shopping:) tzn on po panele do jednego "ostatniego" pokoju - ja na "odzieżowe";) to ci nowość :lol2::lol2::lol2: Magda, miałaś ta rozpiskę % podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Kappahl i Lindex od dziś ( tu dla dziecka) Home and You od wczoraj/ dziś - można na str luknąc New Yorker 5.06 Mohito 7.06 House 14.06 Reserved 15.06 przy czym podobno przesunęli na za tydzień... ale to podobno Orsay 15.06 H&M 20.06 to data oficjalna kiedy wszystko jest ometkowane, a można już we wtorek pojechać i będzie, teraz wisi dużo wieszaków też poprzecenianianych ale nie docelowych. W sumie Laski to ja dziecko najwięcej obkupuję z wyprzedzeniem:) Massimo Dutti 20.06 Mango 21.06 ZARA 21.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 a z racji tego, że to FM to o wyprzedażach w sklepach z wyposażeniem nie wiem nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 niby się rozpoczęły ale w benetton tylko na razie 30 % a ja kupuję jak jest 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 nigdy tam nie wchodziłam bo wydawało mi się mega drogo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.06.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 O fajnie Madziu, że podałaś kiedy te wyprzedaże bo już miałam wybierać sie na jakieś zakupki, a tak to troszkę poczekam Ja tam jak jest Reni 70% wyprzedaży to już zazwyczaj nie ma mojego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Pasiulku a gdzie Ty masz cellulit, kruszynko nasza:o oj żebyś wiedziała, że mam:( masakryczny, i żylaki i pękające naczynka - dostałam w spadku po babci i mamie:sick: i z wiekiem coraz trudniej z nim walczyć, po tej drugiej ciąży to całkiem walka z wiatrakami.... a tak wogóle to ja się sama zdiagnozowałam - jestem przypadkiem chudego grubasa;) w ciuchach to jeszcze ujdzie ale bez to:spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.06.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Dziewczyny ma któraś ten program, który układa zestawienia kolorystyczne?od Magdy Z chyba był.... http://goldyn.nazwa.pl/homecreations/wp-content/uploads/2013/06/Palety-barw.jpg Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.06.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 A gdzie Venuske wcięło hę???? Gdzie się szlajasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts