psosin 18.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ide studiowac co wymysliłas;-)))my mikrofali nie bierzemy bo mało kozystam i jakosnie wydaje mi sie ze zaczne;-)...ale miejsce jakby co zostawiam;-) i biore starą a co tam na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja z mikrofali na pewno nie zrezygnuje, za czesto cos odgrzewam. Nie sluzy mi do gotowania, ale perpektywa goracej szarlotki podanej z lodami waniliowymi i sosem porzeczkowym jest zbyt kuszaca... Na budowie konczy sie ukladac podlogowka, a w czwartek ma byc robiona wylewka. Potem czekamy az to przeschnie i jadziem z kafelkami, ktore juz powinnismy zamawiac. Jak wasze wyceny sprzetow kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.10.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Wylewka schnie Bedzie mozna po niej chodzic w niedzele http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/PA218770_h555.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/PA218775_h555.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/PA218776_h555.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/PA218773_h555.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.10.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 fajnie;-)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Zeszlo sie podobno godzine na zrobienie wylewki w calym domu Zaluje, ze nie moglam tam byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.10.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Jestem swiezo po inspekcji Jestesmy bardzo zadowoleni jak narazie z wylewki, wszystko rowniotko i juz po niej dzis chodzilo 6 sob, jedna nawet w butach na obcasie Kontakty dobrze zaplanowalismy i kinkiety tez chociaz z tym bylo troche klotni, bo kazdy madrzejszy od drugiego Zycie pokazuje, ze kompromis czasem sie bardzo przydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.10.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dzis wybralam ceramike do dolnej lazienki - nie wrzucam zdjec bo jestem zmeczona Miska podwieszana - Roca Hall Umywalka nablatowa kwadratowa - Roca hall 50x25 cm Brodzik Deante Cubic 80 cm Kabina Deante Cubic 80 drzwi uchylne Panel natryskowy Deante Cubic stal szczotkowana Bateria umywalkowa Deante Cubic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.10.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Płytki do łazienki gornej zarezerwowane koszt ok 8000 tys zł ;/ i to w najtanszej wersji rynkowej jaka udalo mi sie znalezc Jutro bede meczyc temat sanitariatow i ceramiki do lazienki, wszystko to podliczac, sprawdzac dostepnosc i ewentualnie rezerwowac - o postepach jak zawsze poinformuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.10.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 no ładnie ładnie;-))) masz zapał nie powiem;-) nam opadły skrzydełka ostatnio...;-((ale do konca tygodnia ma byc elewacja;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ania a coz sie stalo? Moj zapal raz przychodzi raz odchodzi, a to drugie czesciej ale trzeba to ogarnac predzej czy pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.10.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 eh dziecko mi choruje, maz zalatany a ja nie wiem jak sie rozdwoic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 oj glowa do gory Wszystko bedzie dobrze, domyslam sie ze serce Ci peka jak patrzysz na chorego maluszka, ale to niestety taki okres a co sie dzieje na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.10.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 3 listopada maja wejsc panowie od ocieplenia poddasza i karton gipsow Czekam niecierpliwie juz na te efekty, bo im dluzej mysle tym wiecej szalonych pomyslow przychodzi mi do glowy. Dzis zadzwonilam do meza i oznajmilam, ze moze zamiast kanapy w salonie i 2 ludwikow to wstawimy jeden naroznik jeden ludwik i duzo poduszek z wzorem pseudo krolewskim .... Hitem ostatnich dni jest balustrada schodowa ze szklem w srodku, napalilam sie na nia jak szczerbaty na suchar hi hi Wazne, ze mezowi tez sie podoba i az tak bardzo nie zabila nas cena mimo ze wyjdzie o jakies 3 tysiace drozej niz zakladalismy. Chorowalam na nia juz ladne 3 lub 4 miesiace, ale ciagle wmawialam sobie to takie niefunkcjonalne. Kobieta zmienna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.10.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 (edytowane) Prosze bardzo to barierka jaka chce miec u nas http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/26045734_20.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/2abd5968f90acec953a9f5370fa1c80010190.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/uchwyt2m.jpg Zdjecie oczywiscie ukradzione ze stron producentow lub prywatnych dziennikow budowy - musze zapamietac aby na przyszlosc notowac ktore zdjecie pochodzi z czyjego dziennika Ja chceeeeeeeeeee juz wykanczac z mocnym naciskiem na chce! Edytowane 27 Października 2010 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.11.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Temat schodowej barierki ostatecznie rozwiazal sie sam Wyceny na nia bardzo mnie nie skrzywdzily i uznalam, ze moge na nia troche poczekac , ale bylismy w weekend w firmie ktora chcemy zaangazowac do wykonania drzwi wewnetrznych. Jako, ze drzwi beda mialy szybe albo szeroka albo wezsza - jeszcze nie zdecydowalismy robi mi sie za duzy misz masz. Kuchnia szklo na scianie lakierowane szare, holl drzwi z szyba satynowa biala lub mleczna biala (niestety mleczne na moje oko maja poswiate niebieskiego), do tego doszlaby barierka ze szklem koniecznie bialym przezroczystym i byloby za duzo I juz nie ma o co plakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2010 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Jutro powinni wejsc panowie od ocieplenia, zobaczymy jak im pojdzie. Rezerwacja na plytki do gornej lazienki przedluzona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.11.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ocieplenia strychu?nono bo zima za pasem:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.11.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ania ocieplenie strychu, poddasza i zrobienie sufitow podwieszanych Panownie powiedzieli, ze skoncza...w najblizszy wtorek Yokasta ja teraz tez mam etap sielskich klimatow, jednak znajac troche siebie wiem, ze za chwile mi sie to znudzi a minimalizm zawsze byl mi bliski i mam nadzieje nie znudzi sie tak szybko. Wizualizacja wizualizacją, sama czekam na efekty koncowe albo chociaz kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 uu no to panowie maja tempo!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.11.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Zobaczymy jak bedzie i czy dobrze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts