Magda_lena85 18.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 oo qrka nie mów, że na codzień chodzisz w szpilach tych niebotycznych z Kazara? nawet stać w nich nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 18.06.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 kwestia przyzwyczajenia albo wprawy ale wczoraj fakt - przegięłam - miałam takie prawie a`la szczudła sobie klapki wzięłam do pracy na przebranie, bo po 8 h w taki upał to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Cześć dziewczyny:bye:Venus jak zdrówko:wiggle: Jeśli chodzi o Kazara to ja akurat troszkę z nimi przeszłam, miałam dwie pary kozaków i było ok, ale z torebkami gorzej, pierwszą reklamowałam dwa razy, rok po roku, ale z drugą to miałam już niezłe przejścia, była piękna, kosztowała ok tysiaka, i po 8 miesiącach poszła rączka, reklamowałam, naprawili, potem poszła mi podszewka tak po ok. 1 roku:mad:, znowu zaproponowali naprawę ale się nie zgodziłam, w końcu to najdroższa torebka jaką miałam i samo to że miałam już te wcześniejsze przejścia, na szczęście oddali cała kaskę, ale ja od nich już torebki nie kupię, nie polecam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 18.06.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 cześć Asiu na toreki z kazara mnie nie stać wolę za to buty kupić bo mnie się zawsze z 10 par podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hej Isa:bye: no mnie teraz po budowie też już nie:lol2: ale wcześniej lubiłam takie zakupy, chociaż oczywiście bez szaleństwa ale nie umiałam sobie odmówić, najbardziej mi się podobało jak oddali mi całość za torebkę to poleciałam na zakupy wnętrzarskie do almi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Isa jak tam budowa? są ściany, strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 18.06.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Asiu, no ja też zaczynam "tak mieć" - szkoda mi na ciuchy, choć na punkcie butów to mam hopla, jak wchodzę do sklepu z butami to się ślinię :D:D i mąż się wtedy nade mną lituje i mi coś kupuje na budowie deskowanie - dzisiaj zalewają strop nad garażem a koniec tego tygodnia albo początek przyszłego - strop piętra ale nie wiem czy dadzą radę w takim tempie jak do tej pory - bo ukrop u nas straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Helloł Zegarki nieciekawy temat? ja tam dla siebie szukam Ze zdrowiem lepiej, na pewno czuję się lepiej muszę iść na kontrolę najpóźniej w czwartek i ciekawe jak mam to ku*** zrobić skoro chodzę do pracy? eh ta służba zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.06.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hej ja szukam zegarka m.kors, ale to na FM mało interesujący topic zegarki są super , szkoda ze u nas cena jest jak zwykle :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 18.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hej Justynko, a Ty w końcu miałaś zapalenie ucha? bo jeśli tak to lepiej to wyleczyć do końca - z tym nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ja zegarki lubię ale nie noszę i cholernie szkoda mi na nie kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.06.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 tak się zastanawiam co ja na fm robię "oprócz" podglądania hahahabo wpadłam na pomysł prowadzić bloga parentingowego o dziecku, strojach i zabawkach dla niego:lol2: 1000000 pomysłów na minutę hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 U nas też upał, ale zobaczysz dadzą radę, to dobrze wyczaiłam że już strop będzie, super:wiggle: Mi z tymi zakupami to tak się odmieniło, że torebki już rok nie kupiłam, a dawniej dość często, nie będę pisała jak często bo mnie byście uznały za zakupoholiczkę, no buty to jednak dalej lubię mieć fajne i wcale nie mało, w garderobie się nie mieszczą, przez moment było fajnie bo Ania mogła nosić moje a teraz ma już dłuższa nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 18.06.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Magda - bo fm to forum budowlane tylko z nazwy , albo ja na złych wątkach przesiaduję i podczytuję - ale co zrobić jak te ciekawsze, a na innych przysypiam, tak smęcą a tutaj człowiek się wszystkiego dowie - a tak między wierszami o budowaniu tyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.06.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 dokładnie - Isa dobrze to napisałaś to taki Venusowo-lajtowy wątek:) Hej Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Zapalenie ucha to za dużo powiedziane, lekarka powiedziała tylko że są delikatne zmiany, ale nie stwierdza ani ropnia ani krwawienia z błony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 tak się zastanawiam co ja na fm robię "oprócz" podglądania hahaha bo wpadłam na pomysł prowadzić bloga parentingowego o dziecku, strojach i zabawkach dla niego:lol2: 1000000 pomysłów na minutę hahaha Magda na tym punkcie tez miałam hopla, ostatnio zaczęłam przywozić do teściów worki z ubraniami po mojej córce, wiecie ile ich mam? ..... 20 sztuk tych dużych? masakra, mam zawalony pokój nad garażem i nie wiem co z tym robić? Ja specjalnie do Londynu latałam na takie zakupy, zabawek drugie tyle albo więcej, może przedszkole otworzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 18.06.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Cześć LaseczkiMagda a ten zegarek co pokazywałaś to jaki to model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 a ja zabawki będę sama szyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts