Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny:bye:

Venus jak zdrówko:wiggle:

Jeśli chodzi o Kazara to ja akurat troszkę z nimi przeszłam, miałam dwie pary kozaków i było ok, ale z torebkami gorzej, pierwszą reklamowałam dwa razy, rok po roku, ale z drugą to miałam już niezłe przejścia, była piękna, kosztowała ok tysiaka, i po 8 miesiącach poszła rączka, reklamowałam, naprawili, potem poszła mi podszewka tak po ok. 1 roku:mad:, znowu zaproponowali naprawę ale się nie zgodziłam, w końcu to najdroższa torebka jaką miałam i samo to że miałam już te wcześniejsze przejścia, na szczęście oddali cała kaskę, ale ja od nich już torebki nie kupię, nie polecam:no:

Asiu, no ja też zaczynam "tak mieć" - szkoda mi na ciuchy, choć na punkcie butów to mam hopla, jak wchodzę do sklepu z butami to się ślinię :D:D:D

i mąż się wtedy nade mną lituje i mi coś kupuje :cool:

na budowie deskowanie - dzisiaj zalewają strop nad garażem :wiggle: a koniec tego tygodnia albo początek przyszłego - strop piętra

ale nie wiem czy dadzą radę w takim tempie jak do tej pory - bo ukrop u nas straszny

U nas też upał, ale zobaczysz dadzą radę, to dobrze wyczaiłam że już strop będzie, super:wiggle:

Mi z tymi zakupami to tak się odmieniło, że torebki już rok nie kupiłam, a dawniej dość często, nie będę pisała jak często bo mnie byście uznały za zakupoholiczkę:lol2:, no buty to jednak dalej lubię mieć fajne i wcale nie mało, w garderobie się nie mieszczą;), przez moment było fajnie bo Ania mogła nosić moje a teraz ma już dłuższa nogę:sick:

tak się zastanawiam co ja na fm robię "oprócz" podglądania hahaha

bo wpadłam na pomysł prowadzić bloga parentingowego o dziecku, strojach i zabawkach dla niego:lol2:

1000000 pomysłów na minutę hahaha

Magda na tym punkcie tez miałam hopla, ostatnio zaczęłam przywozić do teściów worki z ubraniami po mojej córce, wiecie ile ich mam? ..... 20 sztuk tych dużych? masakra, mam zawalony pokój nad garażem i nie wiem co z tym robić? Ja specjalnie do Londynu latałam na takie zakupy, zabawek drugie tyle albo więcej, może przedszkole otworzę?;)