Venus_m 18.06.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ilonka dryndnę do przychodzi i się dopytam ja u lekarza rodzinnego byłam ostatnio przed maturą czyli 5 lat temu zawsze jeżeli trzeba to tylko prywatnie, można w weekend, można późno a nie ustawiać się w kolejce wolę zapłacić 150 zł i nie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) W kwestii ubranek to też znam takich sępów moja świadkowa swoje dziecko ubiera w Zara Kids, Next itp. Ogólnie dobre jakościowo ciuchy kupuje młodemu, płaci za nie nie mało i jej koleżanka urodziła drugie dziecko i zwyczajnie sępi żeby ta jej dała to z czego młody wyrósł. Ja jej doradziłam żeby jej powiedziała że planuje drugie dziecko i na razie nie rozdaje tych ciuszków i zabawek bo dała jej kiedyś reklamówkę a ona tylko dzięki i żadnej rekompensaty a Beata mówi, że ta koleżanka ciuchów nie szanuje, bo po pierwszym nie ma dla drugiego Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.06.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 właśnie to najbardziej wkurza jak ktoś nie szanuje - dalam bratowej w stanie idealnym, prane w dobrych niemieckich proszkach, zawsze prasowane, prane z chusteczkami wyłapującymi kolor żeby nie farbowały... a ona wpierdziela wszystko jak leci do pralki życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 dlatego ja nie dam ja musiałam kupić, to inni też niech se kupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.06.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dobry zwyczaj nie pożyczaj Dziewczynki a jak tm z ćwiczeniami???? Venus pewnie odpuściłaś bo jesteś chora ale zamierzasz kontynuować czy nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 jezusie Magda pierwsze słysze o chusteczkach łapiących kolor:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.06.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ilonka ale masz patent na tych lekarzy mnie strasznie denerwują pediatrzy w naszej przychodni, dlatego wolę z dzieckiem chodzić prywatnie ja czasami nie mogę pojąć ich zachowania, myślałam że na lekarza to się idzie z powołaniem, jednak okazuję się że oni tam siedzą za kare (oczywiście nie generalizuję bo trafiają się czasami na prawdę fajni) Patent na lekarzy musi być, żeby przestali stawiać diagnozy na oko i często na wyrost, bo człowiek potem na nerwa. Że zachowują się, jakby siedzieli za karę to fakt, często panie na recepcji również. Ja czasami jestem chamska (zwłaszcza przez telefon, jak mnie nie widzą) i mówię wprost, że zachowują się, jakby robili mi łaskę, a przecież ja im za ich pracę płacę (w sensie z podatków), zawsze proszę o imię i nazwisko, nazwisko kierownika (bardziej dla picu, bo i tak potem nic mi się nie chce z tym robić), ale mam nadzieję, że jak trochę wystraszę, to może do końca dnia dla innych będą milsi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ilonka ja to i na miejscu potrafię o-pe-er dać Nesska będę kontynuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.06.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tylko widzisz idziesz do przychodni z chorym dzieckiem, chcesz zacząć szybko dziecko leczyć żeby ulżyć a tu trafiasz na takie babsko które z łaską Cię przyjęło- nic tylko zjebkę puścić i wyjść ale co z dzieckiem??? Latać i szukać lekarza????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Magda ja chusteczek nie używałam, ale zawsze sortuje kolorystycznie pranie, nienawidzę jak ktoś to zlewa, o swoje, zresztą o cudze rzeczy jeszcze bardziej zawsze dbam:mad:Piorę tylko i wyłącznie w płynie persilu, albo niemieckim albo naszym i zawsze najbardziej podobało mi się jak z koleżanką kupowałyśmy te same bluzeczki dla córek w jednym czasie i po kilku praniach spotykałyśmy się i te dwie bluzeczki czyli moja i jej wyglądały jakby były zupełnie innymi rzeczami, dziwne prawda? A ona się zastanawiała jak to mozliwe, bo przecież ona dba tylko czasem upierze białe z kolorowym:mad: Ilonko ja też trzymam krótko te panie z rejestracji, tylko największy problem jest w tym żeby odebrały telefon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.06.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 jezusie Magda pierwsze słysze o chusteczkach łapiących kolor:lol2::lol2: Reni polecam to te w rossmanie dostępne http://www.krumik.pl/975-982-thickbox/dr-beckmann-chusteczki-wylapujace-kolor-12-szt.jpg do kolorowego wrzucam całą a do np granatowych i ciemnych pół wtedy jak masz coś w paski to białe paski są nadal białe a nie szare:) Anakris - to mamy tak samo:) hehe jak ja Cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Hello Magda mnie kiedys na jakimś filmie spodobał się zegarek u aktorki , na branzolecie, czarny, a'la sportowy i takiego szukam COś jak ten Kors http://www.yes.pl/49004-zegarek-michael-kors-TC31367-S0000-CMO000-000 tylko znaaacznie tańszy Albo ten tylko czarny of corse http://www.nokaut.pl/zegarki-damskie/fossil-ch2747.html Venuska na temat służby zdr. wolę się nie wypowiadać Dziś dzwonię od rana ALbo Zajęte Albo nikt nie odbiera Jak się dodzwoniłam o 11 to mi babka mówi że już miejsc nie ma :mad::mad::mad: Ale koniecznie wybierz się do dobrego laryngologa, nawet prywatnie! Apropos ciuszków, po starszym wszystkie ubranka dawałam siostrze, ona swojemu dziecku prawie nic nie kupowała! DOpiero teraz coś mu kupiła, jak syn ma już 4,5 lat A teraz że mam drugiego chłopca, pierniczę wszystkie ubranka/buty piorę i chowam na młodszego Już nie będę nawet pożyczać, bo siostrzeniec z tych co bardziej niszczy. A po młodszym zamierzam lepsze ubranka sprzedawać, kaska przyda się na duperele do domku ________________________ O tych chusteczkach też nie słyszałam Muszę koniecznie kupić! JA też bardzo uważam, segreguję pranie i piorę w różnych proszkach/płynach. Osobno ciemne/białe/kolorowe, ale ostatnio zaliczyłam wpadkę bo do jasnych kolorowych wrzuciłam czerwone! rajstopy :bash::bash: Edytowane 18 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hejka moja Zu też z bolącym uchem dziś w domu została i kaszle jak gruźlik.... mi po Zu zawsze Zary ciuchy się dobrze sprzedają aaaaa i jeszcze w sprawie ćwiczeń - zaliczyłam tydzień z Ewą a teraz mam tydzień z Jillian Michaels:p - mi baaardzo podpasowała, szczególnie ten program http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Pasie też zaliczyłam tydzień z Ewą i już mi się brzuch mniejszy wydaje :lol2::lol2: Jeszcze 3 tyg. i biorę się chyba za 6W, no chyba że wcześniej będę płaska jak deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mnie rodzinny powinien dać skierowanie do laryngologa, jak się okaże że termin na za dwa miesiące to najpierw ich opierdańcze a później pójdę prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Venuska termin napewno będienajwcześniej za 2 mies.! To jest paranoja, człowiek/dziecko ma chore ucho i czekaj tu 2mies. :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja nie będę tyle czekać na bank powiem, że ucho teraz mam chore a za 2 miesiące to mogę już nic nie słyszeć. Zwykle działa tylko trzeba stanowczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.06.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Venuska-dziekuje jeszcze raz za pania lusterkowa:D-temat obgadany i wyceniony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 GUMISIOWA Sprawdzałaś priv??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.06.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Widziałyście na wp w jakiej laska kiecce na imprezę poszła? Patrycja Wojnarowska- że to niby jakaś celebrytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts