Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W kwestii ubranek to też znam takich sępów :mad: moja świadkowa swoje dziecko ubiera w Zara Kids, Next itp. Ogólnie dobre jakościowo ciuchy kupuje młodemu, płaci za nie nie mało i jej koleżanka urodziła drugie dziecko i zwyczajnie sępi żeby ta jej dała to z czego młody wyrósł. Ja jej doradziłam żeby jej powiedziała że planuje drugie dziecko i na razie nie rozdaje tych ciuszków i zabawek :yes: bo dała jej kiedyś reklamówkę a ona tylko dzięki i żadnej rekompensaty :bash:

a Beata mówi, że ta koleżanka ciuchów nie szanuje, bo po pierwszym nie ma dla drugiego :mad:

Edytowane przez Venus_m

Ilonka ale masz patent na tych lekarzy :jawdrop: mnie strasznie denerwują pediatrzy w naszej przychodni, dlatego wolę z dzieckiem chodzić prywatnie :yes:

ja czasami nie mogę pojąć ich zachowania, myślałam że na lekarza to się idzie z powołaniem, jednak okazuję się że oni tam siedzą za kare (oczywiście nie generalizuję bo trafiają się czasami na prawdę fajni)

Patent na lekarzy musi być, żeby przestali stawiać diagnozy na oko i często na wyrost, bo człowiek potem na nerwa.

Że zachowują się, jakby siedzieli za karę to fakt, często panie na recepcji również.

Ja czasami jestem chamska (zwłaszcza przez telefon, jak mnie nie widzą) i mówię wprost, że zachowują się, jakby robili mi łaskę, a przecież ja im za ich pracę płacę (w sensie z podatków), zawsze proszę o imię i nazwisko, nazwisko kierownika (bardziej dla picu, bo i tak potem nic mi się nie chce z tym robić), ale mam nadzieję, że jak trochę wystraszę, to może do końca dnia dla innych będą milsi :yes: :lol2:.

Magda ja chusteczek nie używałam, ale zawsze sortuje kolorystycznie pranie, nienawidzę jak ktoś to zlewa, o swoje, zresztą o cudze rzeczy jeszcze bardziej zawsze dbam:mad:

Piorę tylko i wyłącznie w płynie persilu, albo niemieckim albo naszym i zawsze najbardziej podobało mi się jak z koleżanką kupowałyśmy te same bluzeczki dla córek w jednym czasie i po kilku praniach spotykałyśmy się i te dwie bluzeczki czyli moja i jej wyglądały jakby były zupełnie innymi rzeczami, dziwne prawda? A ona się zastanawiała jak to mozliwe, bo przecież ona dba tylko czasem upierze białe z kolorowym:mad:

Ilonko ja też trzymam krótko te panie z rejestracji, tylko największy problem jest w tym żeby odebrały telefon;)

jezusie Magda pierwsze słysze o chusteczkach łapiących kolor:lol2::lol2::lol2::lol2:

Reni polecam to te w rossmanie dostępne http://www.krumik.pl/975-982-thickbox/dr-beckmann-chusteczki-wylapujace-kolor-12-szt.jpg

do kolorowego wrzucam całą a do np granatowych i ciemnych pół:)

wtedy jak masz coś w paski to białe paski są nadal białe a nie szare:)

Anakris - to mamy tak samo:) hehe jak ja Cię rozumiem :D

Hello :)

Magda mnie kiedys na jakimś filmie spodobał się zegarek u aktorki , na branzolecie, czarny, a'la sportowy i takiego szukam :D

COś jak ten Kors http://www.yes.pl/49004-zegarek-michael-kors-TC31367-S0000-CMO000-000 tylko znaaacznie tańszy :lol2:

Albo ten tylko czarny of corse http://www.nokaut.pl/zegarki-damskie/fossil-ch2747.html

Venuska na temat służby zdr. wolę się nie wypowiadać :mad: Dziś dzwonię od rana ALbo Zajęte :mad: Albo nikt nie odbiera :mad:

Jak się dodzwoniłam o 11 to mi babka mówi że już miejsc nie ma :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ale koniecznie wybierz się do dobrego laryngologa, nawet prywatnie! :yes:

Apropos ciuszków, po starszym wszystkie ubranka dawałam siostrze, ona swojemu dziecku prawie nic nie kupowała! DOpiero teraz coś mu kupiła, jak syn ma już 4,5 lat :eek:

A teraz że mam drugiego chłopca, pierniczę wszystkie ubranka/buty piorę i chowam na młodszego :yes: Już nie będę nawet pożyczać, bo siostrzeniec z tych co bardziej niszczy.

A po młodszym zamierzam lepsze ubranka sprzedawać, kaska przyda się na duperele do domku :)

O tych chusteczkach też nie słyszałam :o Muszę koniecznie kupić! :yes:

JA też bardzo uważam, segreguję pranie i piorę w różnych proszkach/płynach. Osobno ciemne/białe/kolorowe,

ale ostatnio zaliczyłam wpadkę bo do jasnych kolorowych wrzuciłam czerwone! rajstopy :bash::bash::bash::bash:

Edytowane przez ida2

Hejka :)

moja Zu też z bolącym uchem dziś w domu została :( i kaszle jak gruźlik....

mi po Zu zawsze Zary ciuchy się dobrze sprzedają

aaaaa i jeszcze w sprawie ćwiczeń - zaliczyłam tydzień z Ewą a teraz mam tydzień z Jillian Michaels:p - mi baaardzo podpasowała, szczególnie ten program

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI