Venus_m 02.10.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 yyy....a donice miały być fioletowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 ups to chyba cos zle przeczytałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.10.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Fajne te donice (choć nie mój kolor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Wziełam jakie były....te są najbardziej brązowe były jeszcze takie bardziej rdzawe.. Ja nawet nie wiem czy zimę przetrwają, najwyżej wyrzucę w pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 03.10.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam mam pytanie odnośnie drzwi wejściowych cóż to za cudo i jaki masz że tak powiem na nie otwór, od razu je chciałaś czy powiększałaś wejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.10.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Venusku, kolor donic super, tylko szkoda, ze nie sa wieksze. Kamien na podmurowkę tez mi sie podoba. W ogóle sprytnie to sobie zaplanowałas kolorystycznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 03.10.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam mam pytanie odnośnie drzwi wejściowych cóż to za cudo i jaki masz że tak powiem na nie otwór, od razu je chciałaś czy powiększałaś wejście? Witam to może ja odpowiem zanim żona tu zajrzy Otwór drzwiowy wg. projektu miał 230cm x 160cm (wys x szer). Żaden stolarz nie chciał wykonać takich drzwi gdyż twierdzili, że wysokość za duża i drzwi będą się wypaczać. Otwór został więc w ostatniej chwili zmniejszony do 210 x 160. Drzwi zamówione u forumowego Starego, pochodzą z firmy STOLPAW (lekko zmodyfikowany ich standardowy wzór). Ogólnie drzwi wykonane porządnie, choć teraz pewnie bym wolał zamówić u jakiegoś stolarza i wyczarować je jak tylko by nam się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Wiem, że donice większe byłyby lepsze Na razie stoją tu, może jak będzie opaska wokół domu, płytki i kamień to zmieni się ich położenie. Wolę taką donicę za 35 zł, niż większą za 1200 no chyba że mikołaj zasponsoruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.10.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Venus, a czy w tych donicach muszą być wrzosy ? Gdybyś wsadziła tam coś wyższego - proporcje byłyby lepsze i roślina nie gubiłaby się tak jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Hmn...myślałam o kulce bukszpanu, mi się z wrzosami podoba...ale jeżeli masz jakieś propozycję to jasne...przydadzą się na wiosnę To moje pierwsze sadzenie ever więc nie pozbędę się ich od tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.10.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie trzeba się pozbywać, można dosadzić coś wyższego. Do takich dwóch donic obok wejścia nawet tuje pasują i ładnie by wyglądały z brązem. Wrzosy są piękne i je bardzo lubię tylko słabo widoczne w donicach i kolorystycznie średnio pasują. To tylko moje zdanie, jeśli Wam odpowiadają to przecież nic mi do tego :D:D. P.s. swoją drogą drzwi macie super, duże i z doświetleniami...mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 eee....dzięki za te drzwi Musiały być takie bo pasują do reszty domu, chociaż wolimy proste masywne nowoczesne...no ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.10.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 ja lubię drzwi, które mają doświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Te nowoczesne nie pasujące też by miały doświetle lub doświetla...ale nie pasowały więc niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 04.10.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A kostka wybrana? Czy ja dobrze pamiętam ze mówiłaś coś o kończeniu dolnej łazienki? Zaczęliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kostka ani płytki nie wybrane Do dolnej łazienki zamówiliśmy szafkę i płytę naścienną, w listopadzie ma się u nas pojawić- wtedy będę mogła mówić o jej kończeniu Czy ktoś malował meble z Ikei ? Dokładnie chodzi mi o ich nową kolekcję Isala, mają kolor szary lub fiolet więc do brązu ma się to nijak. Jeżeli tak to napiszcie jak się do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.10.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Mebli IKEA nie malowałam, ale podejrzewam, że robi się dokładnie tak samo jak jakiekolwiek inne Zmatowić, odtłuścić i malować kilka razy (mi najlepiej wychodzi wałkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Hmn...tylko ja się obawiam, że to są meble z najtańszej płyty i jak je zacznę trzeć to się rozpadną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.10.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ale nie trzesz tego niewiadomo ile Ma nie być śliskie. Papier ścierny o gramaturze, hmm, 300-400. Wg mnie najwygodniejsze w użyciu są wodne. A jesli się boisz tarcia, to zawsze możesz kupić farbę podkładową. Ja używam Fluggera. Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 ooo Jeszcze muszę przekonać męża do mojego planu, co na pewno nie będzie łatwe - dzięki Aniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts