reni1980 18.06.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Reni a nie wiem w czym tam pomykasz:) ale nie wyobrażam sobie, że u mnie w pracy laska kuca i jej widać pół dupska i pasek w środku - to wygląda niezbyt. Ze mnie żadna laska - ale pilnuje się żeby spodnie miały normalny stan i dało się w nich schylić, a pod spodem normalne klasyczne majty, - bo nie raz miałam hello kitty pod jeansami w ogóle stringów nie lubię, nie noszę - jak nie trzeba ( pod pewne stroje) - wolę normalne:) no mnie tyłek wychodzi przy kucaniu bo te spodnie tak teraz kurna szyją, albo duupa na wierzchu albo pas pod cyckami a ja tylko stringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 no nic przestanę kucać w przedszkolu i ubierać buty synowi:P, sam będzie ubierał a to jeszcze sam tego nie robi? :lol2: Mnie stringi u innych same w sobie nie przeszkadzają, ale nie podoba mi sie jak niektóre laski noszą je właśnie tak ostentacyjnie do góry zadarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.06.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 reni a może Ty za małe spodnie nosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ale zawsze kucam jak stoi za mną facet a nie kobieta:lol2::lol2::lol2::lol2: a mąż o tym wie :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Siwiec? jest bardzo zadbana ale zdecydowanie to nie mój typ urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.06.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ale zawsze kucam jak stoi za mną facet a nie kobieta:lol2::lol2::lol2::lol2: Dobre Co do Siwiec, nie ma co ukrywać, podejrzewam, że faceci się ślinią, ja mojego delikatnie wypytałam, nie powiedział, że mu się podoba (dostałby po łbie ), ale było widać, że z łóżka by nie pogonił . A z jakiej imprezy Wy zdjęcia oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dobre Co do Siwiec, nie ma co ukrywać, podejrzewam, że faceci się ślinią, ja mojego delikatnie wypytałam, nie powiedział, że mu się podoba (dostałby po łbie ), ale było widać, że z łóżka by nie pogonił . A z jakiej imprezy Wy zdjęcia oglądacie? u nas podobnie :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.06.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) oj dziolchy wy o schylaniu...kiedyś w srodku lodowatej zimy jechalysmy maluchem z moja kolezanka do makro...no i tem maluch pod makro nam posluszenstwa odmowil...ja w kozaczkach na szpileczce ,białej puchoweczce no i piekna i gladka wtedy bylam:rolleyes:podchodze do facecika i pytam czy nas od tylu popchać moze:rolleyes:-a facet ze oczywiście nawet obie:lol2: a mnie siwiec się bardzo podoba-taka "rasowa";)co nie znaczy ze sa panie ze fajnie by było żeby oprócz twarzy PAN BOG dal im jeszcze rozum..... Edytowane 18 Czerwca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 mój też mówi że taka sobie ale z łóżka by nie wypuścił:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Gumiśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 zero stresu , ale jak nie ma czym się pochwalic to przynajmniej wszyscy o gołej d...pie bedą mówić trochę poczytałam czyli 2 ostatnie stronki:lol2: widzialam na pudelku i powiem wam ,że to głupota z golym dupskiem:D nszok no bo czym ona się może pochwalić? chyba nie Pikejem chyba niczym niestety Siwiec? jest bardzo zadbana ale zdecydowanie to nie mój typ urodyZadbana Venusko, wymalowana i wygląda 10 lat starzej. Ale ładna jest:yes: niepotrzebne jej byly te silikony w cyckach i ustach. Ale cóż, Dla mnie ładna to jest Ania Przybylska po 3 dzieci. Siwiec to sztuczny twór, a silikon to jest dobry do uszczelniana wanny a nie żeby sobie nim wary wypychać. Widziałyście tego gościa co policjantom uciekał?? Ale sie uśmiałam :lol2: Przybylska jest mega ladna i Herbuś także:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 mnie też się najbardziej Przybylska podoba A Herbuś to mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 a mi się Mołek i Przybylska "podoba"Siwiec taka do.. łóżka i nic więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 18.06.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 mnie też się najbardziej Przybylska podoba Mnie też Jeszcze Żmuda-Trzebiatowska fajna ,ale jej nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jeden z moich kontrahentów obraca się w środowisku takich "celebrytek" i już dawno mi opowiadał o "seksaferze" czyli wyjazdach za kasę jeszcze zanim prasa to wszystko rozdmuchała i mówił, ze ta Siw...c też tak zaczynała, tak wogóle to niezbyt dobrze o niej mówił Herbuś widziałam na żywca -mala, drobna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Wchodzę do Venuski i co widzę? Pudelek#2 O Krupie też mówili że się gziła Jeśli chodzi o "te" sprawy to nigdy się człowiek prawdy nie dowie Materacem przecież nie będziemy Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja się śmieję? Absolutnie Dołożyłam jeszcze swoją "cegiełkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Miałam Ci powiedzieć, że jak dobrze pójdzie to koło 20 lipca bedę we Wrocku, ale jesteś niedobra to Ci nie powiem :lol2: Nie to nie Twoja strata Ja się prosić nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A co tu się dzieje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts