ida2 18.06.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Facet to ma umieć gwoździa wbić a nie tańczyć :lol2::lol2::lol2: Aż przejrzałam fotki z tej imprezy P. Pani Grycan "najlepsza" A niejaka (może lepiej nijaka) J. Majstrak Biorę się lepiej za ćwiczenia _______________ Ana ja raczej tez z tych ślepych, w zeszłym roku nad morzem spotkaliśmy z J. Jabłczyńską z jeszcze jakąś jedną, J. Dudek też często się pojawia w moich okolicach, a ja nawet jakbym na nich wpadła to nei wiem czy bym się zorientowała Za każdym razem to M mnie uświadamia Edytowane 18 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Urodą to ona nie grzeszy :evil::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 :lol2::lol2::lol2: Aż przejrzałam fotki z tej imprezy P. Pani Grycan "najlepsza" A niejaka (może lepiej nijaka) J. Majstrak Biorę się lepiej za ćwiczenia jak się na grycankę napatrzyłas:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Monia, jak dla mnie Buzkowa raczej ładna nie jest, ona jest charakterystyczna i taka eteryczne, w sumie nie wiem czemu takie halo wokół niej, no ale chuda przeraźliwie jest, nie ma co:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 plotkujcie jutro Venuska poczyta :p:p z ciekawością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.06.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Monia, jak dla mnie Buzkowa raczej ładna nie jest, ona jest charakterystyczna i taka eteryczne, w sumie nie wiem czemu takie halo wokół niej, no ale chuda przeraźliwie jest, nie ma co:obo chuda bardzo, jak anorektyczka:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No coraz ciekawiej, miałam kompa wyłączać ale poczekam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dziewczyny najciekawsze było to , że ten cały Maserak mnie minął, a ja nie zwróciłam na niego uwagi, moja siostra widziała ta całą sytuacje i chciała umrzeć ze śmiechu:lol2: Jeśli chodzi o babeczki celebrytki, uważam że Siwiec jest plastikowa lalą, ładna ale przerysowana, Przybylska a owszem ładna, ale już sobie coś poprawiała /no w sumie może, jak ma tyle kasy - ale żeby nie popsuła/, Herbuś ładna ale nie znam więc nie będę się wypowiadać, no i Mołek bardzo ładna:p Ja nigdy nie ekscytowałam się jak widziałam kogoś "znanego". Wręcz przeciwnie Czasami przechodziłam na nieświadomce a czasami z premedytacją udawałam że nie wiem kto to Dla mnie to są zwykli ludzie A podoba wam się Mielcarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mielcarz? No tak, ale chyba strasznie gwiazdorzy...?! A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No ładna babeczka, nasza Nesska tak trochę do niej podobna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A mnie się podoba Małaszyński- na żywo go widziałam- może nie jest jakiś mega przystojny ale według mnie ma to coś (w oczach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 :, a ja nawet jakbym na nich wpadła to nei wiem czy bym się zorientowała Za każdym razem to M mnie uświadamia mam to samo, czasem ktos mi po chwili pokazuje ze jakaś znana twarz szła obok...a ja nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Z facetow to mi się podoba Bartosz Świderski wrrr choć nie wiem czy bardziej wygląd czy głos. Woliński też fajny- taka trochę męska Siwiec, ale "na raz by był" Świderski Bartosz czy Bartłomiej?? Bo jak ten drugi, to on dla mnie (chyba przez role) jakiś taki..... rozmemłany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.06.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ana do kogo jestem podobna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.06.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nesska do Mielcarz! Musisz się pokazać ! A Małaszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.06.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Oszalała!!! Chciałabym- ale niestety nie jestem Co ci Ana do głowy strzeliło :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No nasza Nesska to taka Kręglicka i Mielcarz po trosze, śliczna dziewczyna, Nessko pokaż zdjątko:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Słuchajcie ja Wam coś powiem Oglądałyście wydanie Szymona Majewskiego gdzie gościem był Radomir Dębski (ten który wygrał konkurs na przerobienie utworu Beyonce)? Po raz pierwszy go widziałam w tym właśnie programie i jakoś tak mnie ujął Taki zwierzaczek A ten przerobiony utwór "Jesteś szalona" w języku angielskim to słuchałam i słuchałam bo taki fajny miał głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A mnie się podoba Małaszyński- na żywo go widziałam- może nie jest jakiś mega przystojny ale według mnie ma to coś (w oczach) Nic nie mów bo mój ex to "podróba" Małaszyńskiego - szczególnie oczy Zawsze jak go widzę to mi się on przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ana zawstydziłaś mnie, ale po takiej reklamie to się na pewno nie pokażę nie chcę was zawieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts