anakris 18.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dobra dziewczyny to ja idę spać, bo tak nie wypada:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ale wymiatacie dziasiaj Venuska jak to jutro zobaczy to wymięknie Gdzie byłaś jak Cię nie było? Venuska lubi nocne plotki bo do kawusi ma lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dobra dziewczyny to ja idę spać, bo tak nie wypada:oops: Anakris Zgorszyłam Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ślężanko ba:oops: ale czym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 18.06.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dziewczynki fajnie tu z Wami się gawędzi ale ja mam jutro wcześniejszą pobudkę, Ania ma wycieczkę i muszę rano wstać, a te upały mnie całkowicie wykańczają, ale Wy tu klepcie, jutro przy kawce poczytam razem z Venuską, pa dobranoc:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ślężanko ba:oops: ale czym:D Swoimi myślami Asia nie idz Ania z dr to faktycznie cos jest, bo na studiach to nawet stare dziady wykładowcy mieli branie- intelekt jest jednak chyba najlepszym afrodyzjakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.06.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 u nas tak goraco w mieszkaniu ze spac sie nie da...wlasnie zrobilam jajecznice bo moj. P mial ochote... pijemy piwko bo po nim zawsze chce nam sie spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.06.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Hej dziewczyny i podczytujący chłopacy ( pewnie tacy są). czemu ja klimy nie mam w domu.... łeee od rana duchota O Krupie też mówili że się gziła Jeśli chodzi o "te" sprawy to nigdy się człowiek prawdy nie dowie Materacem przecież nie będziemy na materac to sobie trzeba zasłużyć - obstawiam, że samochód hahaha albo wc a jak wam się ona podoba???? taa Buzkowa (?) za chuda - nie lubię anorektyczkowych postavci Z facetow to mi się podoba Bartosz Świderski wrrr choć nie wiem czy bardziej wygląd czy głos. Woliński też fajny- taka trochę męska Siwiec, ale "na raz by był" :rotfl: hhahahahaha pojechała po bandzie No nasza Nesska to taka Kręglicka i Mielcarz po trosze, śliczna dziewczyna, Nessko pokaż zdjątko:p Nesska właśnie pokaż się - bo ja Cię nie widziałam - ominęło mnie jak wklejałyście fotki:) mój typ tooooooooo hmmmm Matt Bomer ( ale jesr gejem) hmmm w sumie lubię krawaciarzy i takich z ciętym jęzorkiem - wizualnie nie ale role i glos ma fajny Szymon Boborowski:D Małaszyński fajnyyyyyyyyyyyyyy - najbardziej to lubię Greya:lol2::lol2: obojętnie kto nim będzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.06.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 to już wiem czemu z mężem kryzys byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 19.06.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 u nas tak goraco w mieszkaniu ze spac sie nie da.. u nas tak samo już wszyscy kataru się nabawiliśmy od tego ciepła i suchego powietrza BRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Helloł niezła lektura Agusiazett witam Cię serdecznie i oczywiście zapraszam do naszych opowieści o dziwnej treści Bradley Cooper Ja zawsze lubiłam niegrzecznych facetów najlepiej z tatuażami ale nie w stylu Zombie Boy...chociaż a męża mam delikatnego blondyna jak oglądałam Skazany na Śmierć to byłam zapatrzona jak w obrazek w głównego Bohatera Majkela. Nawet chciałam mojego chłopaka wtedy rzucić bo go nie przypominał (mój mąż) Dla mnie z dojrzałych zawsze Bogusław Linda ajjjj !! :yes: Mielcarz śliczna, ale ona chyba piersi ma robione? Mołek też fajna nie lubię plastikowych lal, dlatego nie zachwyca mnie ani Siwiec ani Herbuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Agusiazett witam Cię serdecznie i oczywiście zapraszam do naszych opowieści o dziwnej treści Te Venusia - małe sprostowanie - Asia jestem hihi Ale dziękuję za miłe przyjęcie Twój wątek to wyzwanie Zobaczymy czy dam radę nadążyć za Wami wszystkimi Cioteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Matko na usprawiedliwienie dodam, że biorę antybiotyk i leki na głowę Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 helloł dziwuchy a ja lubię z kobiet Kręglicką, dla mnie ideał kobiety a z facetów wokalistę One republik, gdybym była młodsza i miała szansę go spotkać to bym nie pogardziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nessko pokaz to swoje z komunii:lol2: Siostrzenicy oczywiście ...pokaż nassko Dla mnie wystarczy że ma DR przed nazwiskiem :lol2: Ło matko aż tak źle? Mówiłaś że Cię tylko ucho boli:hug: Jak działa to się podziel, może mi tez pomoże co ci Venusko z głową ???? wiem ,że ucho masz chore, a glowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 zbyt poważnie do tematu podeszłyście na głowę biorę ibuprom max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 zbyt poważnie do tematu podeszłyście na głowę biorę ibuprom max nie bierz ibupromu w lato nie wolno po nim na slonce wyc:yes:hodzić co ci z ta glową??????? boli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Moni ale my jeździmy autem do pracy, więc jestem od drzwi do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Moni ale my jeździmy autem do pracy, więc jestem od drzwi do drzwi no dobrze. ale lepiej brać czysty paracetamol/ niż ibuprom. Ibuprom na sloncu powoduje odbarwienia i przebarwienia skory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 :rotfl::rotfl: ja też nie , co nie zmienia faktu że zapach jest dla mnie bardzo istotny no to jakie męskie z\apachy lubicie.???? wszystkie sa dla mnie fajne i mocniejsze od damskich:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts