Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczyny i podczytujący chłopacy ( pewnie tacy są:lol2:).

czemu ja klimy nie mam w domu.... łeee od rana duchota

O Krupie też mówili że się gziła :lol2: Jeśli chodzi o "te" sprawy to nigdy się człowiek prawdy nie dowie :p Materacem przecież nie będziemy ;):lol2:

:lol2: na materac to sobie trzeba zasłużyć - obstawiam, że samochód hahaha albo wc :p

a jak wam się ona podoba????:spam:

taa Buzkowa (?) za chuda - nie lubię anorektyczkowych postavci

Z facetow to mi się podoba Bartosz Świderski wrrr choć nie wiem czy bardziej wygląd czy głos. Woliński też fajny- taka trochę męska Siwiec, ale "na raz by był" :lol2:

:rotfl::rotfl: hhahahahaha pojechała po bandzie

No nasza Nesska to taka Kręglicka i Mielcarz po trosze, śliczna dziewczyna, Nessko pokaż zdjątko:p

Nesska właśnie pokaż się - bo ja Cię nie widziałam - ominęło mnie jak wklejałyście fotki:)

mój typ tooooooooo hmmmm Matt Bomer ( ale jesr gejem) hmmm w sumie lubię krawaciarzy i takich z ciętym jęzorkiem - wizualnie nie ale role i glos ma fajny Szymon Boborowski:D Małaszyński fajnyyyyyyyyyyyyyy -

najbardziej to lubię Greya:lol2::lol2::lol2: obojętnie kto nim będzie:rotfl:

Helloł :bye:

niezła lektura :rolleyes::popcorn:

Agusiazett witam Cię serdecznie i oczywiście zapraszam do naszych opowieści o dziwnej treści :lol: :bye:

Bradley Cooper :yes:

Ja zawsze lubiłam niegrzecznych facetów najlepiej z tatuażami ale nie w stylu Zombie Boy...chociaż :rolleyes: a męża mam delikatnego blondyna :p jak oglądałam Skazany na Śmierć to byłam zapatrzona jak w obrazek w głównego Bohatera Majkela. Nawet chciałam mojego chłopaka wtedy rzucić bo go nie przypominał (mój mąż) :lol2: Dla mnie z dojrzałych zawsze Bogusław Linda ajjjj !! :D :yes: :yes:

Mielcarz śliczna, ale ona chyba piersi ma robione? :confused: Mołek też fajna :yes: nie lubię plastikowych lal, dlatego nie zachwyca mnie ani Siwiec ani Herbuś.

Nessko pokaz to swoje z komunii:lol2: Siostrzenicy oczywiście ...:lol2:
pokaż nassko

Dla mnie wystarczy że ma DR przed nazwiskiem :lol2:
:lol2::lol2::lol2:

Ło matko :jawdrop: aż tak źle? Mówiłaś że Cię tylko ucho boli:hug: Jak działa to się podziel, może mi tez pomoże :lol2:
co ci Venusko z głową ???? wiem ,że ucho masz chore, a glowa?