anakris 19.06.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Oj laski normalnie waryjatki:rotfl: i pomyśleć, że temat śmierdzących facetów Was tak nakręcił:lol2: Ja również polecam Chorwacje, bo jeśli nie byliście to myślę, że będziecie pozytywnie zaskoczeni, szczególnie Dalmacja jest piękna, albo Włochy Toskania jest suuuper, no i można po drodze romantyczną Wenecję zobaczyć, o ile tam nie byliście, a jeśli chcecie poszaleć to Hiszpania, Barcelona jest piękna i autem się da, tym bardziej że będzie jechać w 4 osoby:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.06.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 chorwacja jest samochodem fajna. jest wiele fajnych miejsc zwłaszcza południowa dalmacja. nie trzeba rezerwować gdzie wam się podoba tam zostajecie. polecam wycieczkę do mostaru w bośni jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 19.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nosz, ale tematy. Fajnie było sie pośmiać.Co tam jeszcze polecacie bo mój M sie zgapił i nie wyrobił nowego paszportu i trza kierunek wakacji zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) ja od siebie moge polecić górę Chorwacji - duże znaczy większe miasta jadąc od góry Zadar, Sibenik, Trogir, Split, wodospady Krka, jeziora Piltwickie, od domu do Sibenika my mamy 1300km, da się zrobić w 14 godzin bez dzieciów na bank a jak z noclegiem to my sypiamy w okolicach Grazu, możecie jechać przez Wiedeń albo Budapeszt i po drodze też pozwiedzać... z Włoch to ja znam tylko plażowanie w okolicach Rimini a zwiedzanie Rzym i Wenecję.. Daluś do Chorwacji z dowodem można Edytowane 19 Czerwca 2013 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 [quote=duś;6018163 w związku z czym z pewnością do pracy nie pójdę i wywalę oponki na słońcu ahoj![/font] Duśka jesteś okrutna Ja dzisiaj pół dnia rano i po południu spędziłam na placu zabaw z dzieciakami koleżanek i miałam prawie jak na plaży...piasek nawet w majtach :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.06.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Idi - nie ja pracuję na sowińskiego:) w EP - w prokuraturze kiedyś pracowałam:) Reni - ale, że gdzie? no chyba, że wąsika masz:P Venus - ale jakich rozwarciach? porodwych? u mnie do 10 szybko:P 2 godz i po ptaku...albo z małym ptaszkiem Albinosem:) twierdzę, że te takie tam...niedźwiedzio-rozwarto-tarte tematy podjudza tu RENI:lol2: to już wiemy co studiuje weekendami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.06.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ja zauważyłam, że Gruzja jest teraz trendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Byliśmy, pogadalyśmy znajomi bardzo by chcieli Bułgarię, więc nam pasuje. My z mężem byliśmy tylko w Tunezji, więc pasuje nam wszystko absolutnie nie wybrzydzamy, ciężko z terminem bo każdemu pasuje co innego, ale wytłumaczenie znajomych że mają wieczór panieński na którym się świadkową nie jest to już dla mnie trochę argument z dupy, dlatego wszystkich kart nie odsłaniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Reni na pewno studiuje tarcie tylko coś ćwiczenia olewa, Reni pamiętaj teoria jest ważna, ale ważniejsza praktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dziewczyny chyba przereorganizuję 1 stronę wątku - myślę że budowlano-wykończeniowo nie musi być, lepiej jak zamieszczę spis treści: 1-20 budowlane ..... ..... 848-852 golenie bobra 853-856 ulubione pozycje jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ja zauważyłam, że Gruzja jest teraz trendy... Gruzja jest super :yes: bardzo polecam, byłam w zimie i jest pieknie. W lutym w Tibilisi jest -5... w Górach można jezdziec na nartach a w Batumi jest prawie 20 stopni . W lecie jak w Bułgarii temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 helloł przyszłam tylko poczytać co słychać ale czuję się wywołana do tablicy, Renia studiuje tarcie ale chyba cegły o cegłę :eek: Venuska początek galerii bardzo mi przypasował, zwłaszcza konkretny spis treści aczkolwiek hasło bobra dziś nie padło i może dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 19.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dziewczyny chyba przereorganizuję 1 stronę wątku - myślę że budowlano-wykończeniowo nie musi być, lepiej jak zamieszczę spis treści: 1-20 budowlane ..... ..... 848-852 golenie bobra 853-856 ulubione pozycje jak myślicie? I to by się zgadzało z treścią :lol2::lol2::lol2: Aaaaa, znajomi byli w podróży poślubnej w CZarnogórze Podobno warto pojechać tym bardziej, że na razie nie jest tam aż tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Tosia zobaczymy ile jutro stron wystukamy:lol2::lol2: spis treści się zmieni:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 dobranoc waryjatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Cześć Venusko, cześć Dziewczyki U Justyśki jak zawsze ruch w interesie Oczywiscie szans na nadrobienie nie mam żadnych ale cofnełam sie 2-3 strony i juz mam taki uśmiech :D wariatki kochane, nawet nie wiecie jak mi brakuje pogaduch i tametów okołovenuskowych Ściskam Was wszystkie mooocno Chrwacja jest cudna Ja ,mogę dodoatkow dorzucić coś bliższego Węgry... zwiedzanie Budapeszt, pobyt nad Balatonem albo zahaczenie o Hajduszoboszlo z kilkudziesięcioma basenami, ogromem zieleni i fajnymi knajpkami Klimat jak w Grecji, ceny jak w Polsce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Venus idzie na żywo poćwiczyć, żeby sobie przypomnieć, która jest jej ulubiona Dobranoc No chyba! p.s. Venus - byłam w Bułgarii 2 x z tym, że dość dawno. Tam są świetne plaże i korzystne ceny, więc chyba warto. Z tym, że zwiedzania tam to aż tak wiele nie ma. Tzn. coś tam jest, ale to nie to samo co Chorwacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.06.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 uffff nadrobiłam, brzuch mnie boli:lol2::lol2: Dziewczyny uwielbiam Was:hug: Czyli co teraz o pozycjach? ja mam jedną ulubioną, na leniwca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.06.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Venusiątko zdrówka:hug: mam nadzieję, że uszko lepiej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.06.2013 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 No wszystkie chyba poszły te pozycje przerabiać A ja nie dość że o 19 uciełam sobie drzemkę to jeszcze mój w delegacji Ale jesteście kolezanki- nie ma co. Zostawiły mnie samą Asiazett A ja czytam: "mąż w depilacji"... Sorry Tosia, też odleciałam - ale ja tak coś ostatnio mam, że odlatuję. Na leżąco, na siedząco, na stojąco - obojętnie. Normalnie narkolepsja. Albo starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts