Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

O! I ja się mogę pod tym wnioskiem podpisać obiema rękami, bo temat pozycji dzisiaj wybitnie mi nie leży :no:, mąż z samego rana na imprezę do Berlina wybył :mad:, więc po co mam sobie apetycik robić? A za cztery dni to zupełnie co innego ;) :lol2:. Zdążę się odgniewać, przeprosiny przyjąć i kto wie, co jeszcze ;) :rolleyes:.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewuchy,

mi też dziś temat pozycji jakoś nie leży :(

Nie mogę dziś "odpalić" jakaś senna i zmęczona jestem, czekam na urlop.

Mam do Was inne pytanie: czy któraś z Was może polecić dobre buty trekkingowe? wybieram się do Zakopca i zamierzam pospacerować po górach, dolinkach, a że byłam kilka razy to wiem że dobre buty to podstawa.

Magda ja zamawiałam w Stylusie, ale tkanina krzywo skrojona i musiałam kroić sama :mad: Najlepiej to stacjonarnie w sklepach :yes: miętowe ma IKEA za 300 zł zasłony, Gumiśka je ma :yes:

Ana no już myślałam że Ty taka damesa i do garażu mój kinkiet chcesz :jawdrop: ja kupiłam na allegro w sklepie Lovely Home (podstawa) za 170 zł sztuka, abażur oddzielnie w B&B.

Ja przerabiałam tylko Salomony, nie mam innych do porównania (chyba, że Martensy w czasach młodości;)) ale jak znam mojego męża to by rzekł, że tylko wojskowe:yes:

heloł kobiety:)

O widzisz bo ja właśnei salomony oglądam ale wiem że mają zmniejszona numerację i muszę wziąć o numer większe. Powiedz mi jeszcze czy masz salomony do kostki czy za kostkę?

No tak też to mogło zabrzmieć w moim poście, dlatego zrobiłam sprostowanie:lol2: Justyna dzięki za namiar, a ten abażur to masz szary czy beż?

A co z tymi kinkietami do garażu? dziewczyny jakie macie?, chyba że tak jak u mnie kable wiszą;)

Ja z zasłonkami nie pomogę, nie widziałam miętowych:no:

ja scarpa polecam:yes: w góry idealne:yes:

O nie znam tęj firmy, juz szukam na allegro. Powiedz mi jeszcze Aneta i Classik czy na pewno za kostkę? nie zamierzam wchodzić na Rysy, dolina 5 stawów, Kasprowy i doliny.

Czytałam gdzieś na necie ze jest zasada: ciężki plecak - ciężkie buty, lekki plecak na 1-dniowe wypady - lekkie buty.