Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

efi, ja nie mam za kostkę, ale mam nieprzemakalne - w Zakopcu to podstawa, bo tam różnie z pogodą bywa, zwłaszcza w górze (wychodzisz w pełnym słońcu, a na górze grad albo burza z piorunami). Te przemakalne szybko się zniszczą, a jak raz przemokną, to wiadomo, kilka dni mogą się suszyć i trzeba sobie podarować wchodzenie na szczyty. Zresztą nic przyjemnego schodzić kilka godzin z przemoczonymi skarpetkami :no:.

Buty dobrze zeby były nieprzemakalne jak pisze Ilonka z jakimś Gore-texem i fajnie zeby miały podeszwe z Vibramem...wtedy beda na lata. Nie mogą być za ciezkie bo nogi beda szybko zmęczone. Co do wysokości, ja na noramlen chodzenie mam Salomony do kostki tylko takie sztywne przy kostce. Na zime mam jakieś pancerne ale to ważne jak jest śnieg.

ja byłam kiedyś w Zakopcu i miałam zwykle adiki, tak się ślizgałam że się o ludzi zapierałam jak zjeżdżałam zamiast schodziłam :lol2:

Wiem o czym mówisz Venuska bo co roku mam te same doświadczenia ale teraz postanowiłam zakupić odpowiednie obuwie ;)

tak na marginesie kocham góry i cieszę się że nasz 8-letni syn załapał bakcyla. Już się nie może doczekać kiedy pojedziemy i zdobędzie Kasprowy :)

9 skrzydeł po 960 zł netto szt + 16 opasek po 120 zł netto + drzwi przesuwne 690 zł netto + 800 obróbka kasety netto + tunel do salonu 920 zł netto + 100 zł dopłata do fazowania szyby + 300 dopłata do ościeżnicy 30 cm :cry: + montaż + dojazd + vat :cry:

Bezprzylgowe to takie które mają schowane zawiasy :yes: w/w wycena jest na te z zawiasami standardowymi.

9 skrzydeł po 960 zł netto szt + 16 opasek po 120 zł netto + drzwi przesuwne 690 zł netto + 800 obróbka kasety netto + tunel do salonu 920 zł netto + 100 zł dopłata do fazowania szyby + 300 dopłata do ościeżnicy 30 cm :cry: + montaż + dojazd + vat :cry:

Bezprzylgowe to takie które mają schowane zawiasy :yes: w/w wycena jest na te z zawiasami standardowymi.

nie mam pojęcia czy to dużo ....jeszcze nad drzwiami nie myślalam :no: ...

co to i co wchodzi w zakres "800 obróbka kasety netto + tunel do salonu 920 zł netto"

Hmmm, cena niby za...sta ale.. ja zamawiaalm 3 lata temu drzwi z porty 8 szt i zapłaciłam 9 tys a takie badziewie ze szok więc dzis wolałabym dołożyć i kupić coś lepszego bo drzwi to taki element który sie nie wymienia co 2-3 lata