Venus_m 20.06.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dusiu my bezprzylgowych w ogóle nie potrzebujemy Powiem wam, że aktualnie jestem w fazie "to tylko drzwi" i nie zamierzam przepłacać. Albo dadzą nam jakiś konkretny rabat, albo zmieniam model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.06.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Łups trochę sporo, ja bym chyba poszukala czegoś tanszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.06.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Venusik ja też nie mam bezprzylgowych i żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Emilko tańszych już nie ma, uwierz tylko marketowe, a takich nie chcemy i za bardzo nie możemy mieć całe szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.06.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Emilko tańszych już nie ma, uwierz tylko marketowe, a takich nie chcemy i za bardzo nie możemy mieć całe szczęście. czyli jakie możliwości zmiany ceny ?? rabat?? zmiana modelu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ivy rabat ale jak nam nie dadzą to nic nie poradzę, bo i tak u nich wychodzi najtaniej a i polecani są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.06.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ivy rabat ale jak nam nie dadzą to nic nie poradzę, bo i tak u nich wychodzi najtaniej a i polecani są rozumiem, może za jakiś czas się uśmiechnę o namiar a gdzie oni mają siedzibę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Myszków, za Częstochową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 20.06.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Justyna bierzesz te drzwi z raw-drew ? Bo oni chyba z Myszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 nie znam człowieka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 20.06.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Nie obrażaj się W trakcie przeprowadzki zginął kabel, ledwo co aparat się odnalazł żeby na zakończenie w muzycznej córce foto zrobić , jest niezły zakręt, ale jak Cie to jeszcze interesuje to jutro będę i pyknę mężową komórą. Choć moje to chyba ubogie przy Twoich wypasionych To nie wiem czy jest co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 20.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Jak wyszczególniłaś co za ile ,to według mnie cena bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.06.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Venus, cena nie jest zła . Zwłaszcza za drewniane z bajerami, które opisałaś. Masakryczna się robi, bo Wy dużo tych drzwi potrzebujecie . Rozumiem, że zamawiasz bezpośrednio od producenta? To zawsze taniej wychodzi niż brać od dystrybutora , więc jeśli nie trafiłaś do producenta (a chyba trafiłaś?), to tu możesz poszukać oszczędności (my tak zrobiliśmy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 20.06.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Venuska to Wy byliście w tym MYszkowie aż pod Zawierciem prawie?? Toż to od nas "prawie" rzut beretem ZA rok będę pytać o namiary Kwota łączna wysoka, ale jak to dobre drzwi, drewniane z opaskami konkretnymi to cena za szt. nie aż tak wysoka Znajoma płaciła chyba w Wodzisławiu, coś ok 1,7tys./sztuke jak nie więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Milenka oczywiście że jestem zainteresowana Ilonko, Ola, Ida Wiem, że cenę robi nam ilość, no i że drzwi drewniane nigdy tanią imprezą nie będą ja jestem już tak zmęczona wyborem, czekaniem, wyborem - mam już tak serdecznie dość, że równie dobrze mogę drzwi nie mieć - chociaż nie, pewnie bym się znowu złościła. Mąż jutro dryndnie i spyta czy możemy liczyć na rabat jak nie to co zrobić, i tak oferta najbardziej atrakcyjna i pan z produkcji bardzo rzeczowy a babeczka w salonie ma wiedzę W każdym razie mąż zgodził się na białe to teraz ja się zastanawiam czy nie brązowe strasznie mi go szkoda i w pełni rozumiem że chce drewniane, brązowe w końcu u nas i podłogi plastikowe i okna, jedynie parapety, schody i drzwi zewnętrzne są brązowe, drewniane. Dziś byłam u męża w pracy bo mi zachwycony pokazywał salę konferencyjną z brązowymi drzwiami. Ładnie, ale brak punktu odniesienia, bo sala wielka i wysoka na 3-4 m dostałam zielony świateł na tapetę w hollu górnym mam dwa typy i sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 20.06.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 W każdym razie mąż zgodził się na białe to teraz ja się zastanawiam czy nie brązowe :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 co się śmiejesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 20.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Justyna jutro będą fotki, obiecuję ja mogę Ci powiedzieć, że my mamy najprostsze Kornery z ich modeli białe, ale każdemu się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 20.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 dziewczyny klepiecie jak najęte, ale nadrobiłam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Białe są piękne, sama muszę mieć białe w "następnym" domku . Ale mam wrażenie, że u Was lepiej będą pasować brązowe - faktycznie trudna decyzja, ida, ja bym się z Venus nie śmiała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts