Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie obrażaj się :p W trakcie przeprowadzki zginął kabel, ledwo co aparat się odnalazł żeby na zakończenie w muzycznej córce foto zrobić , jest niezły zakręt, ale jak Cie to jeszcze interesuje to jutro będę i pyknę mężową komórą. Choć moje to chyba ubogie przy Twoich wypasionych :p To nie wiem czy jest co oglądać :p

Venus, cena nie jest zła :no:. Zwłaszcza za drewniane z bajerami, które opisałaś.

Masakryczna się robi, bo Wy dużo tych drzwi potrzebujecie :o :bash:.

Rozumiem, że zamawiasz bezpośrednio od producenta? To zawsze taniej wychodzi niż brać od dystrybutora :yes:, więc jeśli nie trafiłaś do producenta (a chyba trafiłaś?), to tu możesz poszukać oszczędności (my tak zrobiliśmy :yes:).

Venuska to Wy byliście w tym MYszkowie aż pod Zawierciem prawie?? :o Toż to od nas "prawie" rzut beretem :D

ZA rok będę pytać o namiary :rolleyes:

Kwota łączna wysoka, ale jak to dobre drzwi, drewniane z opaskami konkretnymi to cena za szt. nie aż tak wysoka :no:

Znajoma płaciła chyba w Wodzisławiu, coś ok 1,7tys./sztuke jak nie więcej!

Milenka oczywiście że jestem zainteresowana :wave:

Ilonko, Ola, Ida :hug: Wiem, że cenę robi nam ilość, no i że drzwi drewniane nigdy tanią imprezą nie będą :p ja jestem już tak zmęczona wyborem, czekaniem, wyborem - mam już tak serdecznie dość, że równie dobrze mogę drzwi nie mieć - chociaż nie, pewnie bym się znowu złościła.

Mąż jutro dryndnie i spyta czy możemy liczyć na rabat :rolleyes: jak nie to co zrobić, i tak oferta najbardziej atrakcyjna i pan z produkcji bardzo rzeczowy a babeczka w salonie ma wiedzę :yes:

W każdym razie mąż zgodził się na białe :wave: to teraz ja się zastanawiam czy nie brązowe :lol2: strasznie mi go szkoda i w pełni rozumiem że chce drewniane, brązowe :yes: w końcu u nas i podłogi plastikowe i okna, jedynie parapety, schody i drzwi zewnętrzne są brązowe, drewniane. Dziś byłam u męża w pracy bo mi zachwycony pokazywał salę konferencyjną z brązowymi drzwiami. Ładnie, ale brak punktu odniesienia, bo sala wielka i wysoka na 3-4 m :o

dostałam zielony świateł na tapetę w hollu górnym :popcorn: mam dwa typy i sama nie wiem :D