Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

venusie - nie mozna za wami nadarzyc!!! tematow z szybkiego spisu tresci juz poruszac nie bede ;)

a co do drzwi to moze rzuc moneta???to moze w czyms pomoc :D a mezowi juz nie marudz z tym jaki kolor- podejmij decyzje sama :D

co do wycieczki to moze chorwacja oklepana ale bardzo ladna! bylismy kilka lat temu, objazdowka, pare dni tu,pare tam i bylo super! bardzo podobaly mi sie okolice dubrownika i sam dubrovnik , split, zadar - klasyka wyprawy do chorwacji. ponoc czarnogora tez super jest, ale jak juz jedziesz autem to i tak przejezdzasz przez chorwacje wiec mozna i ja pozwiedzac.

rumunia - znajoma byla i mowila ze nic specjalnego.... zdecydowanie bardiej podobala sie jej chorwacja.

argument znajomych - sredni, ale to zalezy jak blisko sa z ta para na ktorej panienski kolezanka chce isc.....

Co do wyjazdu jeśli zastanawiacie się nad objazdówką z dodatkiem wypoczynku, moim zdaniem Chorwacja idealna i jest naprawdę co oglądać. Zatrzymujesz się gdzie Ci pasuje, spisz, oglądasz, plażujesz i na pewno tam kiedyś wrócisz - bo pomimo, że się zrobiło tłoczno, drogo, jest niewątpliwie pięknie. Bułgaria fajna cenowo, fajny piasek, pogoda - ale nic poza tym. To taki wyjazd na totalne " byczenie" się na plaży. Na pierwszy wyjazd jak pisze nicol -okolice dubrownika i sam dubrovnik , split, zadar zobaczyć trzeba. Ile razy by tam człowiek nie był jest mnóstwo pięknych miejsc do zobaczenia,

Oj Venus trudny orzech zgryzienia, brązowe czy białe :rotfl: Moim zdaniem i takie i takie wyglądałyby dobrze. Białe tez u Was by pasowały, białe pasują wszędzie moim zdaniem. Dziś jak porobię zdjęcia zrobię Ci z naszymi oknami w kolorze. Białe drzwi wszystko rozjaśniły i nadały lekkości. Alle ciemne też są ładne, jak widać ładnie strukturę drewna i bądź tu mądry :rolleyes:

dzień dobry Dziewczynki:hug:

co do butów w góry, te specjalistyczne wszystkie są nieprzemakalne, czasem trzeba odświeżyć tylko impregnację, podeszwę antypoślizgową też, wklejam linka scarpy http://www.scarpa.co.uk/trek/walking-trekking/ tam jest wykres z opisami i przykładowymi modelami butów, jakie do jakiej aktywności. Jak dla mnie koniecznie za kostkę, teren w górach jest zróżnicowany, często noga się obsuwa choćby na kamieniach, mnie kilka razy właśnie wysokie za kostkę buty uchroniły od kontuzji.

Justyś cena za drzwi przyzwoita, ja bym brała białe ;)

helloł :bye:

Dziewczyny jutro przyjeżdża Pan na pomiar, cena może jeszcze wzrosnąć :o ale co zrobić, kiedy zrobić trzeba. Ilości otworów nie zmniejszę, chciało się mieć dom ma się koszty;) będzie mieć ze sobą pełne skrzydło białe i pełne skrzydło brązowe żebyśmy wstawili w otwór i zobaczyli co nam pasuje :yes:

Chciałabym białe, natomiast bardziej praktyczne uważam brązowe :yes: tak sobie myślę, że jak teraz zrobimy brązowe a jest szansa że będziemy stawiać drugi dom to w nim już na pewno będą drzwi białe, gorzej jak się okaże że moje obawy co do białych się sprawdzą i wtedy z takimi drzwiami w docelowym domu zostanę.

Magda nie piernicz :o poka!

no ale co mam pokazać jak w pracy jestem a nie kupiłam - bo chciałam koniecznie srebrny :)

a takiego nie było:)

z tej serii chyba ( ?) http://www.castorama.pl/katalog-produktow/lazienka/inne/dozownik-mydla-czarny.html były też okrągłe bombkowe ale na str nie widzę.

i podróbki takie jeszcze widziałam

http://www.castorama.pl/katalog-produktow/lazienka/inne/dozownik-do-mydla-perna-cooke-lewis-standard-szary.html