zizi1978 21.06.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 i mam drzwi w kolorze średnio brązowym (kolor dębu, drzwi są sosnowe). W dolnej łazience drzwi od środka mam białe, po miesiącu użytkowania oddałam do przemalowania, bo miałam wrażenie że są niedomalowane. I widać na nich wszystko. Córka nie lubi za bardzo wycierać rak po ich umyciu i jak otwiera drzwi to wszystko na nich zostaje:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Reni a dlaczego na białych żywica???? Jak będzie zle dobrany materiał to i na brązowych będzie żywica. (chociaż to chyba bardziej dotyczy drzwi zewnętrznych które są wystawione na słońce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.06.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 nie Reni jakieś 10-11 i nie dużo mniej mnie wyszło w porównaniu z drewnianymi na zamówienie. Same ościeznice były dość drogie ten pojemnik z casto to plastik - ale czego się za 30 zł spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.06.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 9 skrzydeł po 960 zł netto szt + 16 opasek po 120 zł netto + drzwi przesuwne 690 zł netto + 800 obróbka kasety netto + tunel do salonu 920 zł netto + 100 zł dopłata do fazowania szyby + 300 dopłata do ościeżnicy 30 cm + montaż + dojazd + vat moje z 2011 roku drzwi pełne wiadomo, że z wersja nie drewniana i ramak najtańszy 350 ościeznice po 300 regulowane ościeznica najszersza regulowana 350 łazienkowe 390 8 szyb 500 zł to tyle co mam zapisane w kalendarzu - najtańsza wersja dostępna wtedy, najtańszy model drzwi. i to najtańsza wersja drzwi, bez jakiś bajerów jak u Venus że przesuwne, drewniane, albo jakieś zawiasy chowane do tego płaciłam osobno za przywóz i klamki osobno. dlatego jak się podsumuje - drzwi drewniane robione na zamowienie w cenie powyżej wg mnie są drogie w porównaniu do najtańszych dostępnych gotowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.06.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 drzewo to drzewo:) ten najtańszy papier-dekel z pol-skone powinien być za 100 ale ja nie żałują - wizualnie są okej:) za 10 lat i tak trzeba będzie generalny remont robić więc zmienię na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Reni tak ta nowa firma może zrobić drzwi sosnowe ale nie białe, ze względu na żywicę. Ogólnie powiedzieli że na sośnie nie robią, właśnie ze względu na żywicę. Robią na Olsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.06.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 i to pies pogrzebany, myslałam że chcesz drzwi dębowe wobec tego olchowe białe wchodzą w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Reni dąb odpada, bo nas cenowo zabija Olcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.06.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 W końcu jakieś wykończeniowo-budowlane tematy się pojawiły Justyś, jak to było? Nie miała baba kłopotu, pojechała za Częstochowę Skoro nie możesz zdecydować o kolorze, to zrób na zmianę: białe-brązowe-białe-brązowe (żart ) Ostatecznie, rzuć monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Narendilko intensywnie myślę o brązowych, bo teraz każdy ma białe...ale z drugiej strony kiedyś każdy miał brązowe i weź tu zdecyduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 21.06.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Venuska tak sobie myślę, że jak weźniesz brązowe drzwi i okna takie, to zostaną na wieki wieków A jak wybierzesz białe drzwi, to okna za X lat też możesz zmienić na białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.06.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 to nie tak, że wszyscy robią białe :no ja w poprzednim domu tez miałam białe i innych nie mogłam sobie wyobrazić ale wśród moich znajomych tylko ja mam białe drzwi, nie licząc forumowych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.06.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Pasi u nas to samo ja białe i koleżanki forumowe a znajomi z reala wszyscy ciemne:) Venus - ja bym robiła białe:) wydaje mi się, że z ciemnymi będzie za ciemno i za poważnie:) chyba, że o takie coś chodzi - dostojne ciemne drzwi i kościelne zajawki:)białe są ponadczasowe - tylko w PL jakaś moda na klony i inne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 21.06.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Venus jak się zastanowiłam, to doszłam do wniosku, że wśród naszych realnych znajomych NIKT chyba nie ma białych drzwi, za to ja chcę takie Wychodzi na to, że aż tak oklepane one nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.06.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No to się wypowiem Ja mam drzwi brązowe i je uwielbiam ,innych u siebie nie widzę ,bo byłoby lodowato .A tak drewno pięknie ociepla mi wnętrza:wiggle: Ale przeglądnęłam fotki Twoich wnętrz i Ty drewna masz już sporo ,do tego jeszcze brązy i cegła ,więc gdybym to ja miała podjąć decyzję ,to na 100% wzięłabym białe drzwi U Ciebie z brązowymi może być już za ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 tia okna zmieniać rozbawiłyście mnie. Marzyliśmy o brązowych oknach drzwi od początku miały być brązowe, ale model inny, nowoczesny. Brązu byłoby bardzo mało i wielka szyba...ale ten model odpadł ze względu na wyciszenie i światło w nocy vs małe dziecko Z jednej strony zrobiłabym białe, ale wszyscy tak mają (na forum, bo jak się zastanowiłam to żaden znajomy nie ma), ale z drugiej strony nie ma co patrzeć kto jak ma, bo to tak jak z komputerami - nie nadążysz dostaliśmy rabat także akurat będzie na klamki. Chyba mój największy błąd to drzwi przesuwne chowane w ścianę, projekt zakładał otwartą kuchnię, ja się na te przesuwne uparłam, teraz jak liczę koszty i to że one z założenia na co dzień miały być otwarte a na Wigilię i inne rodzinne spotkania zamykane to drogo nas ta impreza wyniesie 1500 kaseta, obróbka kasety 800 + drzwi ok 800 i na cholere mnie to było? aaaa! i jeszcze klamka, ja bym chciała gałkę kryształową ale ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Jest jeszcze jedna strona medalu, chciałabym białe drzwi bo stanowiłyby piękne tło dla reszty, w tym wielkiej drewnianej brązowej ścianki tv to będzie kawał mebla, nie pojedyncza szafeczka ertefał ale też szkoda mi męża bo widzę jak bardzo on chciałby brązowe drzwi. W wyborach domowych zawsze decyzje podejmujemy razem przedwczoraj dla świętego spokoju mąż się zgodził na białe, no ale co z tego kiedy ja wiem że on nie jest przekonany eh te partnerskie związki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 lecę sprzątać, bo Pan od pomiaru ma być dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.06.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Venus wybacz, któraś dziewczyna pisała, że ma ciemne okna i najchętniej to by je wymieniła też na białe Myślałam, że to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 to nie ja byłam Ewą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts