Venus_m 22.06.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 no właśnie Milena ja tam widziałam ładną kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.06.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 no właśnie Milena ja tam widziałam ładną kuchnię tym bardziej czekamy na fotki :cool: chętnie zobaczę drzwi i kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 głowa mi pęka ale dużo załatwiliśmy, aaaaa!!!!! jeszcze półki do kominka zamówiliśmy także kilka tematów z głowy no i już się wszystko z tapetą wyklarowało, będę mieć koniczynkę hamerykańską mąż powiedział żebym sobie wybrała tapetę jaką chce on tylko prosi żeby było spójnie. Romby musiałam zatem skreślić, bo w kuchni szkło zrobimy jednak lakierowane na biało lub szaro - do ustalenia ale dam na górze koniczynkę i wzór powtórzę na poduszkach w salonie jak już zmienię fotele czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.06.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 oo widzę, że dobry dzień a masz jakieś konkretne namiary na koniczynkę? jak tak to wklejaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 tak http://www.udekorujdom.pl/tapety/list-all-products?keyword=sandberg&category_id=&limit=50&limitstart=250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 tak http://www.udekorujdom.pl/tapety/list-all-products?keyword=sandberg&category_id=&limit=50&limitstart=250 piękna! będzie czad na pewno tylko nie bardzo rozumiem gdzie w kuchni ją chcesz dać - ale nie tłumacz mi, zobacze na fotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 muszę założyc jakąś galerię albo co - bo chcę się Was poradzić w kilu sprawachnp co dać na klatkę schodową bo na razie cała na szaro, jakie kanapy bo zmienić chcę karlstada tymczasowego, i jaki stól.A mam misz masz czasem odnoszę wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 muszę założyc jakąś galerię albo co - bo chcę się Was poradzić w kilu sprawach np co dać na klatkę schodową bo na razie cała na szaro, jakie kanapy bo zmienić chcę karlstada tymczasowego, i jaki stól. A mam misz masz czasem odnoszę wrażenie. chętnie doradzimy :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Magda no to jedziesz Tapeta nie będzie w kuchni Magda uwielbiam Twoje czytanie ze zrozumieniem. Tapeta będzie w górnym hollu i w salonie na poduszkach(wzór). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.06.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Romby musiałam zatem skreślić, bo w kuchni szkło zrobimy jednak lakierowane na biało lub szaro - do ustalenia ale dam na górze koniczynkę i wzór powtórzę na poduszkach w salonie jak już zmienię fotele czad albo pisanie ze zrozumieniem skoro piszesz o kuchni muszę najpierw obfocić co i jak... ale z tym roboty jest hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Magda piszę, że romby w kuchni skreśliłam i robię szkło lakierowane białe lub szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.06.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 już nieważne raczej piszesz po przecinku i z "ale" nie będę tu wykładni robiła gramatycznej, logicznej itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 i dobrze w każdym razie tapeta na hollu górnym, tak jak pisałam od zawsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 idę foty pstrykać - chociaż z fleszem to wyjdą chyba dupiate...no nic zobaczę co będzie jak zgram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 rób rób i wątek zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 22.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Dziewczyny ogarnę co nie co i zrobię po niedzieli w miarę zdjęcia, to wstawię, bo też muszę się Was poradzić w kilku sprawach. Już jedną wtopę zaliczyłam z pokojem syna, tak totalnie go schrzaniłam. A tak na teraz to mi powiedzcie jaką długość mają Wasze lampy na stołem w jadalni ? Łącznie z abażurem, bo to każdy ma inny. Mój mąż się dziś spiera, że za nisko chcę i sama nie wiem. W ikea można zwracać rozpakowany towar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Można, tylko musi być kompletny nasza lampa nad stołem to plafon więc po prostu metr od sufitu...projektantka mi pisała, że dobrze od stołu zachować 60 cm wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 22.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Kompletne to to jest , wiecie co zrobiłam ........ Miałam taką fajną kanapę rozkładną w mieszkaniu, bardzo porządna i wygodna do spania. Jako, że pod koniec z kasą krucho, pomyślałam dam ją do pokoju syna i do tego coś się dokupi i będzie ok. Przynajmniej na jakiś czas. Miało być do tego szklane biurko, mapa na ścianie i zielone jasne dodatki. Knapa jest w obiciu nieszczęsnym brązowym. Do tego jakiś diabeł mnie namówił i zamiast szklanego biurka zamówiłam Ikea Hemnes. Kolor brązowo - szary. Z tą brązową kanapą wygląda okropnie. Nawet nie skręcaliśmy. Zrobiło się tak rustykalnie. Chciałabym to oddać, ale ........ biurko i kilka innych rzeczy kupiłam od kobiety, która sprzedaje na allegro, ale że brałam więcej to sprzedała mi to poza allegro, bo koszty transportu mają kosmiczne. Ja ją miałam w obserwowanych, ale że tyle tego oglądam to usnęłam jak już kupiłam. Kartkę od kuriera wywaliłam. Nie wiem od kogo to kupiłam, nie pamiętam. Przeglądam allegro, może mi się coś przypomni i nic. Ja nie chcę tego biurka, mogę ponieść dodatkowe koszty transportu, tylko niech ono zniknie. Jest jeszcze opcja żeby to łózko obić jakąś szarą antarą w miarę tanią i wtedy by jakoś to wyglądało, tylko czy to się opłaca ? No nic zrobię zdjęcia w pon. i same zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylaandriu 22.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Witaj Venus dom masz bardzo ,bardzo ładny .Gratuluje!!!! Bardzo podoba mi się Twoja lampa którą masz nad stołem w jadalni,czy mozesz mi podać jakie ma wymiary ?i gdzie je kupiłaś ? i ile kosztowało ? i to samo z lustrem w tej lustarzanej ramie bo widziałam je u kilku forumek ale nie wiem gdzie je można dostać ,będe wdzięczna za odp.Pozdrawiam i dziękuje Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.06.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Venuisa nosz wreszcie się zlitowałaś i podjęłaś męską decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts