Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

głowa mi pęka :o

ale dużo załatwiliśmy, aaaaa!!!!! jeszcze półki do kominka zamówiliśmy :wiggle: także kilka tematów z głowy :yes:

no i już się wszystko z tapetą wyklarowało, będę mieć koniczynkę hamerykańską :wave: mąż powiedział żebym sobie wybrała tapetę jaką chce on tylko prosi żeby było spójnie. Romby musiałam zatem skreślić, bo w kuchni szkło zrobimy jednak lakierowane na biało lub szaro - do ustalenia :p ale dam na górze koniczynkę i wzór powtórzę na poduszkach w salonie jak już zmienię fotele :yes: czad :D

Romby musiałam zatem skreślić, bo w kuchni szkło zrobimy jednak lakierowane na biało lub szaro - do ustalenia :p ale dam na górze koniczynkę i wzór powtórzę na poduszkach w salonie jak już zmienię fotele :yes: czad :D

albo pisanie ze zrozumieniem :D

skoro piszesz o kuchni :)

muszę najpierw obfocić co i jak... ale z tym roboty jest hehe:)

Dziewczyny ogarnę co nie co i zrobię po niedzieli w miarę zdjęcia, to wstawię, bo też muszę się Was poradzić w kilku sprawach. Już jedną wtopę zaliczyłam z pokojem syna, tak totalnie go schrzaniłam. A tak na teraz to mi powiedzcie jaką długość mają Wasze lampy na stołem w jadalni ? Łącznie z abażurem, bo to każdy ma inny. Mój mąż się dziś spiera, że za nisko chcę i sama nie wiem.:cool:

W ikea można zwracać rozpakowany towar ?

Kompletne to to jest , wiecie co zrobiłam ........ Miałam taką fajną kanapę rozkładną w mieszkaniu, bardzo porządna i wygodna do spania. Jako, że pod koniec z kasą krucho, pomyślałam dam ją do pokoju syna i do tego coś się dokupi i będzie ok. Przynajmniej na jakiś czas. Miało być do tego szklane biurko, mapa na ścianie i zielone jasne dodatki. Knapa jest w obiciu nieszczęsnym brązowym. Do tego jakiś diabeł mnie namówił i zamiast szklanego biurka zamówiłam Ikea Hemnes. Kolor brązowo - szary. Z tą brązową kanapą wygląda okropnie. Nawet nie skręcaliśmy. Zrobiło się tak rustykalnie. Chciałabym to oddać, ale ........ biurko i kilka innych rzeczy kupiłam od kobiety, która sprzedaje na allegro, ale że brałam więcej to sprzedała mi to poza allegro, bo koszty transportu mają kosmiczne. Ja ją miałam w obserwowanych, ale że tyle tego oglądam to usnęłam jak już kupiłam. Kartkę od kuriera wywaliłam. Nie wiem od kogo to kupiłam, nie pamiętam. Przeglądam allegro, może mi się coś przypomni i nic. :bash: Ja nie chcę tego biurka, mogę ponieść dodatkowe koszty transportu, tylko niech ono zniknie. Jest jeszcze opcja żeby to łózko obić jakąś szarą antarą w miarę tanią i wtedy by jakoś to wyglądało, tylko czy to się opłaca ? No nic zrobię zdjęcia w pon. i same zobaczycie.

Witaj Venus dom masz bardzo ,bardzo ładny .Gratuluje!!!! Bardzo podoba mi się Twoja lampa którą masz nad stołem w jadalni,czy mozesz mi podać jakie ma wymiary ?i gdzie je kupiłaś ? i ile kosztowało ? i to samo z lustrem w tej lustarzanej ramie bo widziałam je u kilku forumek ale nie wiem gdzie je można dostać ,będe wdzięczna za odp.Pozdrawiam i dziękuje Sylwia