Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Milena w Ikea mogłabyś oddać bez paragony pod warunkiem że przy transakcji używałaś karty IKEA Family, a tak jak na allegro to raczej po ptokach :( Myślę, że łatwiej będzie zająć się biurkiem niż kanapą, chyba że w IKEA mają już gotowe pokrowce w innych kolorach :rolleyes:

Sylwia witam i bardzo dziękuję za komplementy :bye: lustro możesz kupić u p. Agnieszki pisząc na [email protected], lampę w jadalni kupiłam dwa lata temu w Almi Decor (podobne ma też Italux tylko droższe i większe) za 1500 zł, średnica to 35 cm, długość to 1 m :yes:

Marta, Ana trzeba było ;) ja już naprawdę miałam etap że mi wszystko jedno. Mamy bardzo uproszczone skrzydło, mąż na sucho nie chciał takich białych bo mówił że brzydkie a ja uważałam że takie uproszczone białe wygląda ok, brązowe biednie. Jak już wybraliśmy kolor to i skrzydło mogło być tańsze. Ja się cieszę bo kilka tematów odejdzie :wiggle: bardzo cieszy mnie opaska do drzwi w garderobie jeszcze nie wiem czy skrzydła będą tapicerowane czy nie :popcorn:

Nesska będą w kolorze 9003 RAL a nasze listwy są w 9010 i daliśmy je od razu do przemalowania :yes:

Gumisia poważnie? :) myślałam raczej, że te drzwi będą tłem :lol2: strasznie jestem zajarana tą opaską :cool: ogólnie jestem bardzo spokojna jeżeli chodzi o drzwi, teraz 2 miesiące czekania (ale to przecież zleci) i będzie jak u ludzi :D :D

Nicol standardowo 10 tygodni termin :yes: nie chcę nic wymuszać, jak dla mnie to mogą być i w październiku byle były porządnie wykonane. Oni przed nami mają jakieś giga zamówienie w pałacu na 300 sztuk drzwi :o i wszystkie białe :wiggle:

Nicol zobaczymy jak z oszczędnościami będzie, bo jednak te drzwi tak tanio nie wyjdą, no ale będą te wymarzone :yes: mąż już mi zapowiedział, że budujemy drugi dom i pewnym elementem będą drzwi brązowe :lol2:

o szmatach nie myślę idę i kupuję:lol2:

chociaż dziś w ogóle mało miałam czasu na myślenie o czymkolwiek - tzn wymysliłam wakacje, spotkalam się z rodziną, później przyjaciółką, później szukałam komara który mnie co noc gryzie do tego obowiązki "matczyne" :) no kiedy tu myśleć o zmianie czegoś:)

Magda akcja komar :rotfl: chyba teraz będziesz mi się z nim zawsze kojarzyć :lol2:

Ola dziękuję :hug:

Uszyłam roletę rzymską ;) Powieszona, cieszy me oko ale i wkurwia jednocześnie że materiał jak psu z gardła wyjęty i tak sobie równo to w wygląda. Roleta na pewno do zmiany.

Jedną zmaltretowaną wędkę przez koty z piórkiem wywaliłam tylko odcięłam piórko (taki ogonek piórkowy) co by kotki mogły w pysiu przenosić, chociaż z wędką też dają radę. Prinsio tak męczy to futerko że cały czas mam arię miauczenia i pomrukiwania że on zdobył i dlaczego jak on leży to leży tak blisko :rotfl: trafił się strasznie gadatliwy miś :lol2: ale ten dźwięk to i tak dla mnie najsłodszy dźwięk na świecie :lol:

w końcu włączyłam raid do kontaktu i sam poległ :lol2:

mój 2 letni Albinos ma manię pytania "a czemu?" ( w ogóle to bardzo dużo gada jak na swój wiek...za dużo)

więc mówię:

Ja; K. nie mów co chwilę :a czemu"

Albinos" a czemu?

Ja; bo to nudne

Albinos: dobrze NIE a czemu?

....i se gadaj z takim:lol2: