anakris 22.06.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Venusko i ja się cieszę z Twojego wyboru:wave:, uff długo kazałaś nam czekać na te swoje drzwi ale są, dobra będą, super pewnie dziś lepiej Wam się zaśnie Edytowane 23 Czerwca 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Milena w Ikea mogłabyś oddać bez paragony pod warunkiem że przy transakcji używałaś karty IKEA Family, a tak jak na allegro to raczej po ptokach Myślę, że łatwiej będzie zająć się biurkiem niż kanapą, chyba że w IKEA mają już gotowe pokrowce w innych kolorach Sylwia witam i bardzo dziękuję za komplementy lustro możesz kupić u p. Agnieszki pisząc na [email protected], lampę w jadalni kupiłam dwa lata temu w Almi Decor (podobne ma też Italux tylko droższe i większe) za 1500 zł, średnica to 35 cm, długość to 1 m Marta, Ana trzeba było ja już naprawdę miałam etap że mi wszystko jedno. Mamy bardzo uproszczone skrzydło, mąż na sucho nie chciał takich białych bo mówił że brzydkie a ja uważałam że takie uproszczone białe wygląda ok, brązowe biednie. Jak już wybraliśmy kolor to i skrzydło mogło być tańsze. Ja się cieszę bo kilka tematów odejdzie bardzo cieszy mnie opaska do drzwi w garderobie jeszcze nie wiem czy skrzydła będą tapicerowane czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Takie będą nasze drzwi BIAŁE http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_2_zps17c61f59.png To co na rysunku jest nierówno w rzeczywistości jest równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.06.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Helloł Venusia Fajniutkie drzwi a powiedz mi one będą takie śnieżnobiałe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Venuska-przekopalam się kilka stron wstecz -JAK TO DOBRZE ZE JEDNAK BEDA BIALE:yes:To będzie wisienka na torcie w Waszym domku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Nesska będą w kolorze 9003 RAL a nasze listwy są w 9010 i daliśmy je od razu do przemalowania Gumisia poważnie? myślałam raczej, że te drzwi będą tłem strasznie jestem zajarana tą opaską ogólnie jestem bardzo spokojna jeżeli chodzi o drzwi, teraz 2 miesiące czekania (ale to przecież zleci) i będzie jak u ludzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 23.06.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 venuska - drzwi wygladaja fajowo! na pewno beda super! i co ? nie dalo sie wymusic na panu szybszego terminu? i tak - drzwi wieeeele zmieniaja! choc i tak nie moge sie doczekac tej waszej sciany tv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Nicol standardowo 10 tygodni termin nie chcę nic wymuszać, jak dla mnie to mogą być i w październiku byle były porządnie wykonane. Oni przed nami mają jakieś giga zamówienie w pałacu na 300 sztuk drzwi i wszystkie białe Nicol zobaczymy jak z oszczędnościami będzie, bo jednak te drzwi tak tanio nie wyjdą, no ale będą te wymarzone mąż już mi zapowiedział, że budujemy drugi dom i pewnym elementem będą drzwi brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Super, że decyzja podjęta Fajnie, że mieliście możliwość zobaczyć jak to będzie "na żywo" wyglądało Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Asia dzięki nie mogę się doczekać już kombinuję co by tu następnego robić w domu chciałabym ściankę tv tylko taki pikuś, że na razie i tak nie kupimy docelowego tv, bo kupiliśmy mniej docelowy po taniości ale dobry więc na pewno nie wyrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 a scianka z obecnyn tv zle bedzie bardzo wygladac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 źle nie no ale to nie będzie docelowo kto wie może się okaże że w ogóle nie będziemy wieszać tv tylko będzie on stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Miałam dziś objawienie Zamiast nowych foteli wymyśliłam drugą kanapę do salonu / inną niż ta co jest mężowi pomysł się nie podoba, ale trzeba nad nim popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.06.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Hejka:) Venus, że Ci się chce - wymyślać i to w niedzielę- życie to nie tylko budowa domu i urządzanie:lol2::lol2: czekam na burzę od wczoraj..i mnie omija a duszno jak w ..."pampersie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 duszno jak w pampersie rozwaliłaś mnie a co ja mam do wymyślania innego? o szmatach mi się nie chce, wczoraj byłam w mohito kupiłam bluzkę, mierzyłam sukienkę nic z biżu mi się nie podobało i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.06.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 o szmatach nie myślę idę i kupuję chociaż dziś w ogóle mało miałam czasu na myślenie o czymkolwiek - tzn wymysliłam wakacje, spotkalam się z rodziną, później przyjaciółką, później szukałam komara który mnie co noc gryzie do tego obowiązki "matczyne" no kiedy tu myśleć o zmianie czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.06.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 o szmatach nie myślę idę i kupuję To dokładnie tak jak ja :lol2:,gdybym miała o tym rozmyślać i gadać ,toby mi się zakupów odechciało :rotfl: Venus alleluja ,gratuluję drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Magda akcja komar chyba teraz będziesz mi się z nim zawsze kojarzyć Ola dziękuję Uszyłam roletę rzymską Powieszona, cieszy me oko ale i wkurwia jednocześnie że materiał jak psu z gardła wyjęty i tak sobie równo to w wygląda. Roleta na pewno do zmiany. Jedną zmaltretowaną wędkę przez koty z piórkiem wywaliłam tylko odcięłam piórko (taki ogonek piórkowy) co by kotki mogły w pysiu przenosić, chociaż z wędką też dają radę. Prinsio tak męczy to futerko że cały czas mam arię miauczenia i pomrukiwania że on zdobył i dlaczego jak on leży to leży tak blisko trafił się strasznie gadatliwy miś ale ten dźwięk to i tak dla mnie najsłodszy dźwięk na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.06.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 w końcu włączyłam raid do kontaktu i sam poległ mój 2 letni Albinos ma manię pytania "a czemu?" ( w ogóle to bardzo dużo gada jak na swój wiek...za dużo) więc mówię: Ja; K. nie mów co chwilę :a czemu" Albinos" a czemu? Ja; bo to nudne Albinos: dobrze NIE a czemu? ....i se gadaj z takim:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 wygadany w Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts