hazeleyes1982 06.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Venusku, schody pieeeeeekne ale ta sciana z cegly......ehh.....wiem, wiem to schody sa dzis gwiazdą Dobrze zrobilas z tymi bialymi listwami.Ciiii, nie mow Mezowi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.10.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 mąż ma zawsze rację, gdy słucha żony i tym miłym akcentem kłaniam się i zmykam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.10.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 WOW:jawdrop: Ale boskie schody:o Kolor rewelacja!!! Ale to lakier miałaś barwiący??? To tak można? A jak ja chce dąb barwiony, to mówią że tylko woskiem lub olejem:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dzięki dziewczyny Magda stopnie mają 4 cm, ja chciałam mieć tylko drobne słoje na stopniach więc są obłogowane, czyli jest to grubsze od forniru. To następnie bejcuje się na kolor i daje lakier - chyba o ile czegoś nie pokręciłam. Schody wykonał p. Dariusz Lasek polecany schodziarz z forum Możesz zadzwonić i podpytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 minął tydzień od zamówienia kanapy do gościnnego śniła mi się dziś, że przyjechała za wielka i w złym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 10.10.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witaj Venusku:welcome: Pierwszy raz trafiłam do Ciebie bardzo mi się wszystko podoba, a schody wyszły genialne, będę zaglądać do Ciebie, pozdrawiam Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 10.10.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 piekne schody i dobrze ze masz jednak białe listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.10.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Venusik, schody baaardzo ładne, biała listwa idealna, świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Dzięęęęki A Dominikę i Łukasza witam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.10.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 pieknie to skomponowałas ! listwy zdecydowanie białe, drewniane chyba byłyby za ciężkie a cegła.....uwielbiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 One są drewniane malowane na biało a może to mdf -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.10.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Venusku cud -miód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie też miały być dywanowe ale chyba zrobię takie jak u Ciebie ze względu na szerokośc stopni. A ile u Ciebie miał centymetrów ? (stopień oczywiście ) I błagam napisz co to za listwy i cegła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Stopień głębokości to właśnie krótko miał i musiałam dać te noski - tzn mąż się zgodził żebym miała ładnie a niekoniecznie dla niego wygodnie, ale kim ja jestem żeby aż tak się nad nim znęcać hi hi Aktualnie chyba z tym noskiem to jest 26-27 to i tak nie jest jakoś szaleńczo głęboko, ale 43 rozmiar męża się mieści Listwy zamawiane u pana schodziarza, chyba mdf malowane na biało 8 cm wysokości kanciaste - takie są już przygotowane na cały dom i kurzą się w salonie Cegła jest z cegielni hoffmanowskiej, tradycyjna postarzana 1/2 w kolorze czerwono pomarańczowy, cięta na plasterki - u nas po zniżce chyba za plasterek było niecałe 2,80 zł a za narożniki nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.10.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ojej....a mój ma 45cm ale u nas na surowo jest 26cm.Muszę to jeszcze przemysleć. Ja tez chcę mieć białe listwy bo nie bardzo podoba mi się brązowy zygzak na scianie przy schodach.U Ciebie to wyszło rewelacyjnie, tak jak sobie to wyobrażałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 no właśnie ten zygzak - dla mnie to jak rząd mrówek faraonek - taka moja fobia z czasów dziecięcej kiedy w bloku raz na jakiś czas były właśnie wspomniane mrówki Jakoś u siebie dobrowolnie nie mogłam tego zaakceptować, chociaż większość osób się dziwiła że listwy nie takie jak schody a co dopiero mówiąc podłoga czy drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 10.10.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Venus, schody śliczne. Patrząc na zdjęcia mam wrażenie, że widzę swoje - mam chyba identyczny kolor, tylko moje są dywanowe - pewnie dlatego tak mi się podobają ... Też mi robił Pan Lasek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 a masz Ty dobra kobieto jakąś swoją galeryję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 10.10.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Trochę z lenistwa, trochę ze strachu przed krytyką i jakoś nie mogę się zebrać, aby założyć Ale jak znajdę gdzieś info, jak się umieszcza zdjęcia, to się może zbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 podaj mi swój mail na pw to Ci prześlę instrukcję tymi ręcami skleconą w pdf krytyki nie ma się co bać, była jest i będzie - czasem trzeba się wznieść ponad nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 venus pieknie !!! szkoda ze tej szklanej balustrady nie bedzie, ale i tak jestem pewna ze bedzie super!!!! czekam na wiecej foci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts