Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no Venus ale to kwestia tego co tam wymyśliłaś, a nie tego, że projekcie nie tak.

Na chwilę obecną nie umiem sobie tej zabudowy wyobrazić - tak trochę bibliotecznie ? hmm albo meblościankowo? nie wiem - zobaczę jak już będzie

Tosia - no właśnie daj projekt:)

Ida - no to u nas dalej susza..w ogole dziś 16 stopni..w piątek 35... jak tu nie oszaleć.

Daj też swój:) heh z ciekawości - lubię oglądać projekty

helloł laseczki

venuska z ulgą przyjęłam info , że drzwi zamówione, jakże prostrze się stało twoje życie od soboty:D:D:D:D:D:D

kolor :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

ida ja właśnie też wracałam a4 w sobotę:eek::eek::eek::eek::eek::eek:, dzwoniłam do męża i mówię, Grzesiu wszystkie auta stoją na poboczu i czekają , ja też mam czekać tylko nie wiem po co, potem się kapnęłam , ze tak napierdzielał deszcz, ze nic nie było widać. W ostatniej chwili juz po chodniku przejechałm skrzyżowanie przed domem, całe zalane, jeszcze chwila i bym nie przejechała:eek::eek::eek::eek: w majtach miałam mokro i strachu sie najadłam

Magda byłam na zakupach w sobotę, i obkupiłam sie w zarze:D:D:D:D

Reni co ciekawego kupiłaś? bo ja kliknęlam parę rzeczy online - a w piatek stacjonarnie sobie 3 rzeczy i młodemu...dla mena nie było nic haha.

Ja szukalam tego sławetnego shoppera z zary co przecenili na 260 i nigdzie nie ma... w jakiej Z byłaś? może Ci się rzuci w oczy to daj namiary na tą Z - o tą chodzi http://allegro.pl/nowa-torebka-zara-shopper-bag-camel-wyprzedaz-i3171087762.html

Reni to stawanie na poboczu w deszczu nie jest takie bezpieczne :no:

My ominęlismy trochę burzę, zatrzymaliśmy się po kawę na Orlenie, sporo ludzi było, także zanim ruszyliśmy znowu trafiliśmy w największe deszcze :eek:

Ale już Chrzanowie jasno i sucho :)

CO tam kupiłaś? i gdzie byłaś? :popcorn:

Edytowane przez ida2

ok nie będe leciała 800 str w tył żeby ją zobaczyć :p

Projekt może wymusić też zwykłą dolną półkę jak u Oli, Marjelindy itp:)

Kwestia wmawiania sobie albo nam :D

Reni chyba tyle kupiła, że wkleja i wkleja... farciara :p

edit:ta torba z ponad 500 na 260 - skóra ( były camel i czarne i się szybko rozeszły..ludzie po 7 kupowali i na all teraz sprzedają..liczę na to, że za tą cenę w DE mi kuzynka kupi)

Hej dziewczyny:bye:

Magda a widziałaś tę torebkę na żywo, miałaś ją w rękach?, bo jak nie to ja nie polecam, owszem ładnie wygląda na zdjęciach, ja ją kupiłam /tzn. siostra mi kupiła/ ale szybko sprzedałam na all, torebka wielgachna, ja lubię duże torebki, ale ta była ogromna, bardzo sztywna i nie poręczna, szczerze nie polecam:)

miałam :) mam czarną w domu - chciałam brązową

ale fakt, że używam ją tylko do pracy albo na uczelnie jak jeździlam.

Wtedy w tej jednej mieści mi się laptop i inne bzdety. Na codzień poza pracą sobie jej nie wyobrażam - ale, ja często komputer muszę nieść i akta to jest idealna.

Minusem było dla mnie, że może się przecierać.zagniatać - ale każda skóra pracuje.

Nesska firanki Lil ściągają się do plasterka :yes: kup dwa komplety, powieś i zobaczysz ile trzeba jeszcze. Ja muszę gęściej bo u mnie to koty brykają i ściągają. W gościnnym mam 3 sztuki :yes: (czyli 1,5 kompletu), ale tutaj koty za bardzo nie są zainteresowane, w sypialni cały czas jeżdżą.