Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

miałam :) mam czarną w domu - chciałam brązową

ale fakt, że używam ją tylko do pracy albo na uczelnie jak jeździlam.

Wtedy w tej jednej mieści mi się laptop i inne bzdety. Na codzień poza pracą sobie jej nie wyobrażam - ale, ja często komputer muszę nieść i akta to jest idealna.

Minusem było dla mnie, że może się przecierać.zagniatać - ale każda skóra pracuje.

No chyba, że tak bo na co dzień nie wygodna;)

laski jest przyszły tydzień, po upałach, miały być pozycje:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

o WŁAŚNIE !!!!!!!!!!

tylko o jakie chodziło łóżkowe czy porodowe?

a mojego Mena znów nie ma...no nic popisać można

a ja wam powiem, że ma dość tych pseudo skór za 200 zł :sick: wszystkie się przecierają, pękają...to nie na moje nerwy. Znowu zbieram na torebkę od Pilewicz :lol2:

a ta kosztowała przed promocją ponad 500 to pseudo czy nie? :)

na razie mam 2.5 r. czarną jest ok

Reni u mnie ze skórkowymi to samo - ale kupuję raczej skórkowe porządnie wykonanie i nie muszą to być Prada. Najdłużej jaką mam to taka z kazara.. mama mi kupiła po zdanej maturze - jest już wieśniacka ale jak nowa :)

Ta torebka jest ze skóry:yes:, ale przez to, że taka duża i sztywna to na pewo szybciej się będzie niszczyć;)

Ja też torebki noszę latami, może właśnie przez to że mam sporą kolekcję i mogę co jakiś czas a nawet często je zmieniać to mi aż tak się nie niszczą, najgorsze są te z nubuku, tych już nie kupuję, bo są drogie a po kilku tygodniach wyglądają, ble;)

Dziewczyny ja do tej pory najdroższą mam lakierowaną z Mango za 200 zł, zazwyczaj to tak 150 maks z wysyłką :lol2: nie jest zniszczona na kufrze ale rączka dla mnie masakryczna :sick: pewnie to kwestia tej eko skóry.

Nesska sukienka do kolana w kolorze i włosy zrobione :yes: ale żebyś była ubrana a nie przebrana. Ja na pierwszym weselu miałam sukienkę w kwiatki i wyprostowane włosy a na drugie zieloną obcisłą i kucyk wysoko i gumka obwiązana kosmykiem :lol2: z biżu to u mnie tylko kolczyki, branzoletka jeżeli mam a zazwyczaj nie mam :lol2: