reni1980 24.06.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 laski jest przyszły tydzień, po upałach, miały być pozycje:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Aż zerknęłam na te LiLL I chyba też je kupię Stare mi się już znudziły A nowych full wypas to mi do mieszkania już się nie opłaca kupować TE będą jak znalazł ________________- I temp. rzeczywiście spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 u nas nadal upał Ida jeszcze fajne są Viviany, ja kupię białe i powieszę w sypialni i zrobię blokady żeby kotki nie przesuwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.06.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 miałam mam czarną w domu - chciałam brązową ale fakt, że używam ją tylko do pracy albo na uczelnie jak jeździlam. Wtedy w tej jednej mieści mi się laptop i inne bzdety. Na codzień poza pracą sobie jej nie wyobrażam - ale, ja często komputer muszę nieść i akta to jest idealna. Minusem było dla mnie, że może się przecierać.zagniatać - ale każda skóra pracuje. No chyba, że tak bo na co dzień nie wygodna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Cena tych pierwszych lepsza M nie będzie marudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a ja wam powiem, że ma dość tych pseudo skór za 200 zł wszystkie się przecierają, pękają...to nie na moje nerwy. Znowu zbieram na torebkę od Pilewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a ja wam powiem, że ma dość tych pseudo skór za 200 zł wszystkie się przecierają, pękają... dokładnie :bash:Ja bardzo szybko niszczę torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 24.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a ja wam powiem, że ma dość tych pseudo skór za 200 zł wszystkie się przecierają, pękają...to nie na moje nerwy. Znowu zbieram na torebkę od Pilewicz Venuska powiedz gdzie zbierasz? ja tez tam pójde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 venus ale ona z prawdziwej skóry, Magda pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a co wy z nimi robicie, że tak szybko niszczycie, ja niektóre mam po kilka lat, w zasadzie nie pamietam abym wyrzuciła torebkę, bo się zniszczyła, raczej bo już wieśniacka, ale ja mam ich duzo i noszę po klika dni inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 laski jest przyszły tydzień, po upałach, miały być pozycje:lol2::lol2::lol2: o WŁAŚNIE !!!!!!!!!! tylko o jakie chodziło łóżkowe czy porodowe? a mojego Mena znów nie ma...no nic popisać można a ja wam powiem, że ma dość tych pseudo skór za 200 zł wszystkie się przecierają, pękają...to nie na moje nerwy. Znowu zbieram na torebkę od Pilewicz a ta kosztowała przed promocją ponad 500 to pseudo czy nie? na razie mam 2.5 r. czarną jest ok Reni u mnie ze skórkowymi to samo - ale kupuję raczej skórkowe porządnie wykonanie i nie muszą to być Prada. Najdłużej jaką mam to taka z kazara.. mama mi kupiła po zdanej maturze - jest już wieśniacka ale jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.06.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ta torebka jest ze skóry:yes:, ale przez to, że taka duża i sztywna to na pewo szybciej się będzie niszczyć Ja też torebki noszę latami, może właśnie przez to że mam sporą kolekcję i mogę co jakiś czas a nawet często je zmieniać to mi aż tak się nie niszczą, najgorsze są te z nubuku, tych już nie kupuję, bo są drogie a po kilku tygodniach wyglądają, ble;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Reni ja torebki zmieniam co 3-4 miesiące, w zależności od pory roku Jak chodzę do pracy non stop coś wyciągam, wkładam i tak w kółko Ale to też zapewne kwestia jakości Zazwyczaj to raczej pseudo-skóry w granicach 100-150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Venus byłaś niedawno na weselu- powiedz no w czym się teraz chodzi na takie imprezy???? Ja mam za dwa tygodnie i ani nie mam w czym iść, ani nie wiem czy się jakoś czesać czy cuś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 nesska najlepiej jakaś sukienka koktailowa w kolorze, zawsze pasuje, elegancko, skromnie i na czasie, włosy najlepiej proste bez udziwnień, biżuteria, ja nosze tylko widoczne bransolety i nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dziewczyny ja do tej pory najdroższą mam lakierowaną z Mango za 200 zł, zazwyczaj to tak 150 maks z wysyłką nie jest zniszczona na kufrze ale rączka dla mnie masakryczna pewnie to kwestia tej eko skóry. Nesska sukienka do kolana w kolorze i włosy zrobione ale żebyś była ubrana a nie przebrana. Ja na pierwszym weselu miałam sukienkę w kwiatki i wyprostowane włosy a na drugie zieloną obcisłą i kucyk wysoko i gumka obwiązana kosmykiem z biżu to u mnie tylko kolczyki, branzoletka jeżeli mam a zazwyczaj nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 i obcasy:) qrka nie umiem chodzić w obcasach tzn nie znalazłam jescze nigdy idealnie wyprofilowanych.A już dużo miałam... od ecco po jakieś różniaste... macie jakieś idealne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 ja idealnych nie mam, ale czy jest możliwe aby po kliku godzinach nogi nie bolały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda u mnie z obcasami też różnie 2 lata temu uparłam się na szare paseczki na obcasie w wojasie i beznadzieja Za to kiedyś kupiłam w tkmax i non stop mogę w nich latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kurczę ja kiedyś cały dzień latałam na obcasach, ale jak byłam w ciąży tak się przyzwyczaiłam do płaskich butów że teraz się w obcasach męczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts