Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Aaa, szczepa mi opada jak widzę laski nawet na zakupach w CH w 10-12cm!!! szpilach :eek::eek::eek:

Ja tam zawsze płaskie zakładam :D

Kurczę ja kiedyś cały dzień latałam na obcasach, ale jak byłam w ciąży tak się przyzwyczaiłam do płaskich butów że teraz się w obcasach męczę :bash:

coś w tym jest :D

JAk wychodzę z dziećmi, zastanawiam się elegancko czy wygodnie? Zazwyczaj wybieram to drugie :lol2: :lol2:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na obcasie to ja mogę iść do kościoła ( kościół 100 m od domu) a tam siedzieć.

Laski w CH na śliskiej nawierzchni bezcenne :lol2:

albo upał 35 stopni, noga spocona i puchnie stopa...a tu wąskie paseczki i 15 cm:)

to jak tortury

Venus - mierzę i mierzę i nic... wygoda najważniejsza:)

bo nienawidzę sukienek - wolę spódnice ( jak muszę) :lol2:

ale to dlatego, że nie lubię jednoczęściowych stroi od góry do dołu - jakoś "zduszona" się wtedy czuje.

I ze wzgl na wzrost 160 cm ciężko mi znależć sukienkę tak, gdzie pas jest w miejscu mojego pasa:)

właśnie Nesska - a długa ? albo teraz na topie niby są szerokie spodnie nawet bardzo - do tego ładny mały topik np jedwabny... extra buty::) będzie modnie i elegancko

na komary od wczoraj (hehe) mam raid na piętrze - na noc wyłączam żeby dziecko się nie truło