ida2 24.06.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Aaa, szczepa mi opada jak widzę laski nawet na zakupach w CH w 10-12cm!!! szpilach :eek: Ja tam zawsze płaskie zakładam Kurczę ja kiedyś cały dzień latałam na obcasach, ale jak byłam w ciąży tak się przyzwyczaiłam do płaskich butów że teraz się w obcasach męczę coś w tym jest JAk wychodzę z dziećmi, zastanawiam się elegancko czy wygodnie? Zazwyczaj wybieram to drugie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dziewczynki prośba zajrzyjcie do mnie we wątek bo mam problem nie będę tu Justynie śmiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda nie ma butów idealnie wyprofilowanych musisz znaleźć idealne dla siebie Nesska pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 na obcasie to ja mogę iść do kościoła ( kościół 100 m od domu) a tam siedzieć. Laski w CH na śliskiej nawierzchni bezcenne albo upał 35 stopni, noga spocona i puchnie stopa...a tu wąskie paseczki i 15 cm:) to jak tortury Venus - mierzę i mierzę i nic... wygoda najważniejsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 o nie ja paseczków nie uznaję, chyba bym wyglądała jak szynka przewiązana sznurkiem w lato ja tylko buty typu peep toe delikatna platforma, obcas 12-14 w pracy ściągam pod biurkiem, ale jak gdzieś idę to w szpilkach. Dziś mam japonsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A co myślicie jakbym poszła w takich leginsach ala skóra (nie skórzane bo sobie nie wyobrażam takich getrów w upale) i do tego jakaś ładna bluzeczka i szpileczki?? Wieś czy nie wieś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Wieś nie, ale na wesele moim zdaniem nie pasuje tak to ja śmigam na codzień (niekoniecznie w skórzanych leginach ale gdybym schudła to na pewno + bluzka z baskinką, szpila, kopertówka i gładki kucyk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ja nie lubię japonek- palce mi się rozjeżdżają w takich butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 zależy jaka tunika - i jaki klimat wesela.CHociaż mam wrażenie, że coraz bardziej eleganckie są wesela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 No widzisz ja też tak często śmigam (z dzieckiem na spacer to nie) i o to mi chodzi, bo mnie sukienki strasznie krępuję ja ogólnie sukienek nie lubię żadnych (bo mam koślawe nogi ) i chciałabym choć raz na takiej imprezie czuć się swobodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska jeżeli masz się źle czuć to nie ma o czym mówić ubierz się tak abyś czuła się swobodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a spódnica do/za kolana? teraz w sumie modne taka szeroka rozkloszowana z wysokim pasem, do tego gładka bluzeczka do środka i szpilki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska jeżeli masz się źle czuć to nie ma o czym mówić ubierz się tak abyś czuła się swobodnie I na taką odpowiedz po cichu liczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda w spódnicy nie będę miała zgrabniejszych nóg niż w sukience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 no tak a nie chcesz długiej sukienki? w ogóle pokaż te nogi bo coś nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 nie wierzę, że masz niezgrabne od kostek do ud...spódnica jest swobodniejsza moim zdaniem w noszeniu niż sukienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Venus Myślisz, że z nudów zaczęłam się katować z Chodakowską???? Nie dość, że za grube, sflaczałe to jeszcze mam kupę siniaków i nie wiem skąd Poza tym komary u nas gryzą strasznie-też macie taką plagę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda a dlaczego tak uważasz? ja wolę sukienki jak spódnice bo spódnica zawsze mi się okręca wokół osi, a sukienka zostaje w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 komary to masakra mnie jeszcze nie pocięły ale to pewnie kwestia czasu. Albo długa sukienka albo jakieś eleganckie inne jakieś coś. Nesska czy wy tańczycie na weselu? bo może jakiś ładny garnitur na gołą klatę? i biżu na szyi fest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 bo nienawidzę sukienek - wolę spódnice ( jak muszę) ale to dlatego, że nie lubię jednoczęściowych stroi od góry do dołu - jakoś "zduszona" się wtedy czuje. I ze wzgl na wzrost 160 cm ciężko mi znależć sukienkę tak, gdzie pas jest w miejscu mojego pasa:) właśnie Nesska - a długa ? albo teraz na topie niby są szerokie spodnie nawet bardzo - do tego ładny mały topik np jedwabny... extra buty: będzie modnie i elegancko na komary od wczoraj (hehe) mam raid na piętrze - na noc wyłączam żeby dziecko się nie truło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts