Nesska 24.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda toś ty taka wyrośnięta jak i ja Piąteczka Venus tańczymy- a raczej próbujemy tańczyć Tak nie zgranej pary jak ja i mój M to jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska ja będę szczera , dla mnie wieś, sukienka i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dziewczyny nie mogię mąż już chce modyfikować drzwi oszaleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 :rotfl: Reni Aj lafff Ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Reni nieprawda można wyglądać elegancko i z klasą nie mając na sobie sukienki. Jednak spódnica i bluzka to dla mnie za mało jak na wesele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a co mu nie pasuje? Venus luknij tu na spódnice http://e-simple-cp.com/search.php?node=297&counter=all są piękne i eleganckie - kwestia ładnego topu:) na żywo jeszzcze piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Szkoda gadać teraz słyszę, że we wszystkim on mi ustępuje...ja pier...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Reni W sumie to wesel też na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 tak można, ale nie na weselu, ludzie nie ma co sie oszukiwać, na weselu ludzie obgadują pannę młodą a pannna młoda patrzy na gości:lol2::lol2::lol2: i swoje myśli:lol2::lol2: sukienka jest najbardziej odpowiednia na wesele:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Venus mówisz, że się stawiać zaczyna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nie zgodzę się Nesska a kiedy on mi się nie stawia? toż to Byk a ja Lew masz babo placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 venus chcesz poznać moją radę????? pierdul gadanie bo kobieta ma zawsze rację:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ja nigdy bym nie oceniła swojego gościa negatywnie, zawsze biorę pod uwagę że ktoś może się po prostu źle czuć. Czy naprawdę musimy tak jak każdy? sukienka i na głowie stelaż na pranie? Ja nie lubię na weselu kobiet w czarnych sukienkach, dla mnie to jest kolor na inne okazje (nie tylko pogrzebowe) ale nie na wesele. Jednak zawsze sobie myślę, że może ktoś uznaje tylko taki kolor, a może kogoś nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Mój M też byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.06.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Jak czasami patrze na te kreacje, fryzury i makijaże to ja na prawdę wole leginsy i wyprostowane włosy A w sumie to wali mnie co kto o mnie pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.06.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a ja napiszę tak - strój świadczy o człowieku - a na weselu co tu krótko mówić po to jest wesele żeby strony się obgadywały. Więc tutaj stój świadczy podwójnie o rodzinie:) i nie ma co pisać, że NIE... bo każdy wie jak jest. Venus - a wymienił w czym np? bo "we wszystkim" może być, że " w niczym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nesska czy aby na pewno nie zależy Tobie na opinii innych? wiem często się tak pisze, a jest inaczej Mnie niby nie zależy ale zawsze sobie myślę, że tak to może jednak nie wypada więc u mnie nie do końca, ale nie jestem też jakimś niewolnikiem patrzenia cioci Zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Magda w skrzydłach i opaskach klamki jeszcze nie wybrane, to nie ma co zmieniać Poważnie nie wiem na jakie Magda Ty wesela chodzisz, pierwszy raz słyszę że się strony obgadują może faktycznie mnie większość wisi i żyję w jakiejś Nibylandii Strój dla mnie nie świadczy o człowieku a jego zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.06.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 venus owszem, ale elegancka kobieta potrafi się ubrać na każdą okazję, i na wesele i na spacer do parku, i czasami nie jest wazne co się lubi, ale każda okazja ma odpowiedni strój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.06.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 a ja wam powiem, że ma dość tych pseudo skór za 200 zł wszystkie się przecierają, pękają...to nie na moje nerwy. Znowu zbieram na torebkę od Pilewicz Justyna pokaż jaka ci sie podoba... może treż się skusze , bo na razie Lilou za mną chodzi , albo mkors taka najprostsza Wieś nie, ale na wesele moim zdaniem nie pasuje tak to ja śmigam na codzień (niekoniecznie w skórzanych leginach ale gdybym schudła to na pewno + bluzka z baskinką, szpila, kopertówka i gładki kucyk ) pasuje, tylko chyba gorąco ci będzie Nesska czy aby na pewno nie zależy Tobie na opinii innych? wiem często się tak pisze, a jest inaczej Mnie niby nie zależy ale zawsze sobie myślę, że tak to może jednak nie wypada więc u mnie nie do końca, ale nie jestem też jakimś niewolnikiem patrzenia cioci Zosi ja się ubiieram też jak mi pasuje i mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts